reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

...mam chwilę wolnego.
Moje dziecię już śpi:)
Co u was dziewczyny?jak mija wieczorek?

Dziewczyny widzę że wkleiłyście swoje fotki na ogólnym,ładne zdjęcia,śliczne babeczki z was.
Pomyślcie aby zrobić sobie wątek zamknięty i tam wklejać swoje zdjęcia i zdjęcia swoich dzieci bo po co nie potrzebni internauci mają was oglądać i wasze rodziny.

Ostatnia edycja:
reklama
...mam chwilę wolnego.
my sobie z mężem piwko pijemy, a co się tam będziemy=) czasem można=D

dzisiaj po raz pierwszy dałam Małej kaszkę po 9mc, Słodki sen. Jest tam napisane, że dzieci po tej kaszce przesypiają całe noce, hehe, śmieszne bo moja córa i cała noc przespana? graniczy z cudem. Zobaczymy. Przed 22 obudziła się na kaszkę.

...mam chwilę wolnego.

Dziewczyny widzę że wkleiłyście swoje fotki na ogólnym,ładne zdjęcia,śliczne babeczki z was.
Pomyślcie aby zrobić sobie wątek zamknięty i tam wklejać swoje zdjęcia i zdjęcia swoich dzieci bo po co nie potrzebni internauci mają was oglądać i wasze rodziny.

a ja zaraz ide spac bo jutro sparwe w sadzie mam:)
zaraz wam skopiuje mojego posta o co w tym wszytskkich chodzi:)

witam nową mamusię :)agnieszka.kk
Vegas ja wczoraj winko sobie piłam miałam takiego "pypcia" ale było pyszne 1 maleńka lampka bo mąż kontrolował zawartość

Vegas ja wczoraj winko sobie piłam miałam takiego "pypcia" ale było pyszne 1 maleńka lampka bo mąż kontrolował zawartość
hehe to pewnie wesoło mieliście=D ja mam dosyc twardą głowę=) a w ogóle Ty i winko w ciąży?=P

jutro na 9 mam sprawe w sadzie! jestem wezwana w charakterze swiadka bo moj
byly pracodawca u ktorego pracowalam ze 4 lata temu nie placil za pracownice skldadek do Zusu! Ostatnio w czerwcu chyba byla,pojechalam i co? sedzia chory! a mnbei nawet nikt nie poinformowal ze sprawy nie bedzie,poszlam do sekretariatu i babk mi wmaiwial ze napewno do mnie musiala dzwonic!!! zostawilam pismo ze chce byc przesluchana na miejscu zamieszkania bo mam malego dziecko,jestem samotna matka i nie zawsze mam go z kim zostawic. I niedawno przyszlo kolejene wezwanie,dzwonie tam do nich i mowie ze pisalam podanie o tym by byc przesluchana na miejscu zamieszkania,a ta do mnie ze sedzia byl chory i ze na tej frozprawie dopiero to rozpatrzy i ze musze przyjechac by sie dowiedziec co zadecyduje.A ja do nie ze chyba glupia ze mnie robi!!!! mowie jej ze jak przyjade to zenam a nie po to by tylko dowiedziec sie czy ktos laskawie do mn ie przyjedzie. Prawo jest bez sensu,ja sparwy nie zkladam ale ciagaja po sadach by zeznawac!!!! najpierw policja wysylala wezwania do nich a teraz sad! Pojade zeby w koncu dali mi swiety spokoj!!!! ale jak sie sedzia s;pozni to nie recze za siebie! chyba powiem tam co o tym mysle,oczywiscie w taki sposob by nie dotac kary:D

my sobie z mężem piwko pijemy, a co się tam będziemy=) czasem można=D

dzisiaj po raz pierwszy dałam Małej kaszkę po 9mc, Słodki sen. Jest tam napisane, że dzieci po tej kaszce przesypiają całe noce, hehe, śmieszne bo moja córa i cała noc przespana? graniczy z cudem. Zobaczymy. Przed 22 obudziła się na kaszkę.
Piwko-super:))
Czyli jednak kaszka nie działa :-D
a ja zaraz ide spac bo jutro sparwe w sadzie mam:)
zaraz wam skopiuje mojego posta o co w tym wszytskkich chodzi:)
ojej a co się stało że do sądu musisz iść?
Witam również:)

Fikusek powodzenia

Agnieszka okaże się czy kaszka działa. Malutka nam dzisiaj zasnęła po 18, ale nie piła przed zaśnięciem kaszki bo o 17 jadła kolację. Teraz przed 22 wypiła tę kaszkę Słodki sen i zobaczymy=P

Vegas mogę odrobinę winka czerwone jest wskazane :) a ja nie wypiłam całej butelki tylko ledwo 50 sączyłam chyba z godzinę i pilnowałam sobie mojej zdobyczy :D po porodzie to juz kaplica w ogóle ;/

reklama
Do góry