reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Agniaszka jejku... weszłam w Twoją pasje... Piękne zdjęcia! Uwielbiam sama robic ale nie stac mnie na dobry aparat... tak to bym go miala wszedzie ze soba heh:-D :/// moze kiedys sobie kupie... :dry: ;-)
Dziękuję bardzo dziękuję:)
Ja uwielbiam robić zdjęcia.Uczę się z książek i czasami czytam w internecie.
Zakup aparatu to dość kosztowny wydatek lecz w końcu się zebrałam,kupiłam i jestem na prawdę zadowolona.Teraz przymierzam się do zakupu drugiego obiektywu.
EwciaM jest starająca =)
ooo to trzymam kciuki i zaciśnięte &&&
Ja zaczynam jakoś po nowym roku więc wtedy będę prosiła o doping :))

hehe, ja też bym chciała starac się o dzidzię drugą, ale jeszcze musimy poczekac niestety.

My byliśmy u teściowej w 3kę, więc popołudnie zleciało milutko. Tam byli też Chrzestni córeczki i atrakcji Perełce nie brakowało. Już po kąpieli śpi=D

Kami02 masz racje, tu nie chodzi o wiek, tylko o charaktery, moja mama urodziła mnie jak miała właśnie 16 lat, i kolorowo nie było.. nigdy nie było tak żebym mogła do niej przyjść z jakimś problemem czy coś. Była bardzo sroga dla mnie i choć wiedziałam że mnie kocha to nie okazywała mi tego tak jak tego na przykład oczekiwałam. Także wydaję mi się że wiek nie ma tu nic do rzeczy.

Elizka napisz do któregoś z adminów np Bestyjki że chciałabyś pomóc na forum itd i się okaże czy jakiś dział potrzebuje opieki:-) A co do twoich zdjec to musze powiedziec że w twoim przypadku trójka dzieci odmładza:-):-p na zdjeciu slubnym wygladałas powazniej niz na tym drugim:-p
lolkak widze ze ty w ciazy szalejesz jak ja kiedys hihi:-)
confunded sto lat z okazji 2 miesięcy:-)

edit a to my z dzisiejszego spacerku:-)

1. Aaaaaaa tyle mam zebów

DSC02488m.jpg

2. Mój zawód pchacz:-)

DSC02473m.jpg

3. My

DSC02490m.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry