reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ladne zdjatka dziewczyny :)) w ogole urocze jestescie kobiety, dziewczyny oraz matkii :))

witaj agnieszka kk ja to nie mialam okazji Cie chyba poznac :p a wiec witam goraco :)

a co do hand-made to lubie taka bizuterie jest wyjatkowa jest najczesciej jeden egzemplarz i jest wyjatkowy :) ja z forum od kobietki sobie tez zamowilam sliczne rzeczy robii iw superr cenachh :)) wpiszcie sobie w wyszukiwaniu bizuteria misiowych lapek

:)) polecam dziewczyne :))

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/bizuteria-z-misiowych-lapek-43182/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczynki!
Sliczne te wasze maluszki naprawde :)))
a ja sie zle ciagle czuje jak nie podbrzusze boli to piersi :/ potem zrobie test ciazowy ale stumieniowy (ostatni raz)! a w poniedzialek do gina i zobaczymy co on powie po badaniu....
trzymam kciuki zeby to zle samopoczucie bylo przez fasolke;)
agnieszka.kk Witam nową użytkowniczkę na MM ze stażem na BB:-) gdzie moderujesz:-)?

Ja chodze jak potłuczona młody jest nieznosny dzis a w nocy jak przespał 2 godziny to tyle... Ale sie zdzwiłam bo nie chciał rano jesc a na obiad zjadł cała miseczke rosołku!!!
Ide was ponadrabiac:-)

edit
daff mamy taki sam ręcznik tyle ze niebieski:-p Julka ci chce gryzaki podjadac? mój to za ciorta nie chce;-)
kolia ale z Mikołaja mężczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie urósł!!!
fikusek :-) a to o taka studniówke chodziło hihi:-) ja juz myslałam ze ty w jakiejs dziwnej szkole jestes:-p

A ja kupiłam rano 10 kg ogórków i bede kisić:-) a wieczorem jak pogoda nie zrobi psikusa na perfect pójdziemy:-)
z ta studniowka tez nie zaczilam od razu:D i mysle sobie ze chyba zaszla pomylka:D nawet posta napislama i musialam sklosowac bo sie zczailam o co chodzi:D:D:D:D
agnieszka.kk witam nową mamuśkę ;-) zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:

Vegas moja córcia na płaskiej spała od początku tak jakoś do roku, teraz śpi już na normalnej, bo na tej płaskiej nie chciała i częściej się budziła, na normalnej, miękkiej jej wygodniej.

EWI współczuję zęba.. mi też właśnie się kruszy i boli niemiłosiernie :wściekła/y: Muszę w końcu zapisać się do dentysty, ale jakoś ciągle to odwlekam, chyba w poniedziałek jednak się zapiszę na wizytę prywatną :sorry2:

ixi gratuluję braciszka ;* śliczna kruszynka, no i Ty pięknie z nim wyglądasz :tak:

U nas po staremu :-D:-) od 8 dni mam męża i jestem mega szczęśliwa :tak: w sumie żadnej zmiany w naszym związku nie zauważyłam, ale po prostu ta świadomość, że mam męża jest super :-):tak: dostałam dzisiaj od męża bez okazji kwiaty.. normalnie aż się zdziwiłam, bo nigdy nie dostawałam, ostatnio też bez okazji dostałam perfumy.. P stwierdził, że o żonę trzeba dbać :-)
Zuzka dalej jest małym łobuzem, coraz więcej rozumie, coraz więcej mówi. Jak mnie zobaczy to mówi ładnie mama, rozumie już, że mama to ja :-) tak samo z tatą, babcią czy dziadkiem:-) W ogóle zauważyłam, że coraz więcej słówek zaczyna powtarzać. Jestem z niej taka dumna :-):tak::tak:

gratuluje:) Milo dostawac takie podarunki bez okazji:)

Daffi , Kasiu Julcia i Olek sa cudowni:)
Ixi kolczyki bombowe:)

my dzis wstalismy o 6:) i mlay juz ani myslal spc:) jestemsy juz po sniadanku i zaraz zbieramy sie do kosciolka:) u nas jest dzis dosc chodno bo trodzke ponad 10 st jak narazie:)

Hej
Dziewczyny super wyglądałyście na ślubie:-)
i fajne dodatki... ;)

fikusek u nas dzis tez zimno:dry: dzis jedziemy na male zakupy bo pampersy sie konczą i niewiem jak mam ubrać małego heh... :dry: no tak zeby 25 stopni bylo a nie od razu 15 ehhh

Wstawiam wam moje zdjecie z dodatkami.(4mies. ciąży) :-D
No i moje z Mikusiem:-) KAzdy mówi ze strasznie do mnie jest podobny. Do tego stopnia sie upodabnia ze jak mamusia byla mala miala taka blizne po lewej stronie brzucha i jemu samo z siebie to samo sie robi:-D hehe

Załączniki

• DSC00565.jpg
    DSC00565.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC02304.jpg
    DSC02304.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Łooo rany ile czytania było ;-)
Confounded, Elizka ja zaczęłam dziennikarstwo, ale zakończyłam z powodów finansowych ;-) teraz chyba zostanie mi polityka społeczna albo praca socjalna ;-) Na wczesnoszkolną też bym się chętnie wybrała, ale raczej nie przebrnę przez test predyspozycji do zawodu, bo słoń mi na ucho nadepnął i nie zaśpiewam komisji "Wlazł kotek na płotek" ;-):-D
Daff- Julka w ręczniku po prostu bomba :-) Jak tam koncert? ;-)
Umi ja ostatnio robiłam ogórki małosolne ;-)
Evi44- moje zęby trzymały się dobrze do 3 miesiąca. Teraz chodzę co tydzień do dentysty, bo prawie w każdym dziura :baffled::confused:
Kasiuch w końcu się odezwałaś nie tylko na swoim miejscowym wątku ;-) Gratuluję jedyneczki, a zdjęcie w wannie bardzo fajne.
Ixi ja teraz mam jakieś przeziębienie. Zapełniam pokój pustymi opakowaniami po chusteczkach;-) Upijam się syropem z cebuli i czosnku ;-) A tak to jak zwykle- straszę ludzi w kolejce w supermarkecie nagłymi Ałłłłla jak dostanę od Małej. :-D Kolczyki super. A trąbkę z Kozicy zadka chetnię bym na uchu nosiła ;-) NIestety spłukałam się na razie i nawet na przesyłkę mnie nie stać :rofl2::dry:

Do góry