reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
fajne=D a Twoja Trąbka się nie zna hehehe=DWłaśnie zrobiłam takie kolczyki.. i mój D. nazwał je: " Z koziej dupy trąbka"
Zobacz załącznik 278832
umi2
Fanka BB :)
ewe19 Ja jestem zadowolona z turystycznego nie wiem jak kojece na tej bazie bo jak Vegas pisze nie za ciekawie ale turystyczne łózeczko u nas spisuje sie na medal, mały miał je od urodzenia do teraz i jeszcze na pewno posłózy. Jest stabilne i bezpieczne:-)
vegas ale ty masz genialny biust!!!!!!!!!!!! ja tez chce!! a poza tym ślicznie wygladałas hihi:-)
Ixi pięknie:-)
Edit ja własnie z koncertu przyszłam, mielismy ze sobą małego:-) usnął w połowie koncertu i nie obudziły go nawet fajerwerki:-) był bardzo grzeczny.
vegas ale ty masz genialny biust!!!!!!!!!!!! ja tez chce!! a poza tym ślicznie wygladałas hihi:-)
Ixi pięknie:-)
Edit ja własnie z koncertu przyszłam, mielismy ze sobą małego:-) usnął w połowie koncertu i nie obudziły go nawet fajerwerki:-) był bardzo grzeczny.
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Ja właśnie wróciłam z koncertu Happysad nie padało ,było zaje*** mam nadzieje ,że jeszcze kiedyś przyjadą bawiłam się świetnie bo lubię ten zespół
Kasiuch Świetne masz oczy :-) w ogóle super wyglądasz .A Olek świetny
VegasMartynka jest przesłodka :-)
Dziewczyny ślicznie wyglądałyście w dniu ślubu...
IxiA mnie się podobają...
Ja właśnie wróciłam z koncertu Happysad nie padało ,było zaje*** mam nadzieje ,że jeszcze kiedyś przyjadą bawiłam się świetnie bo lubię ten zespół
Kasiuch Świetne masz oczy :-) w ogóle super wyglądasz .A Olek świetny
VegasMartynka jest przesłodka :-)
Dziewczyny ślicznie wyglądałyście w dniu ślubu...
IxiA mnie się podobają...
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziewczyny śliczne zdjęcie wszystkie
ixidixi śliczne kolczyki
ixidixi śliczne kolczyki
Wam widze sobota nie straszna i tak produkcja postów wrze :-) Ja z P. dzisiaj pokłóciła wkurzył mnie na maksa a później zadzwonił milutki a ja jak zwykle miękkie serce Zaraz się zbieram i idę się z kumpelą poszlajać no i pewnie na piwko, Miki śpi od dawna, łobuz mały dzisiaj przebił siebie na maksa. Mój tata wsypywał karmę dla naszego pieska a mały podszedł i trochę sobie zwinął i.. zjadł nawet się nie skrzywił za to ja bardzo
eve my u P mamy łóżeczko turystyczne a jesteśmy tam często i też jesteśmy zadowoleni o braku stabilności nie ma mowy ;-)
eve my u P mamy łóżeczko turystyczne a jesteśmy tam często i też jesteśmy zadowoleni o braku stabilności nie ma mowy ;-)
agnieszka.kk
kolla udanego wypadu
misia2912 koncert udany Ty wybawiona to najważniejsze
misia2912 koncert udany Ty wybawiona to najważniejsze
reklama
agnieszka.kk
Próbuję wyobrazić sobie tych ziewających ludziAgnieszka.kkNo tak :-) Ale było naprawdę super. Owszem ludzie którzy nie słuchają takiej muzyki to stali jak kołki i ziewali...ha
Dobra dziewczyny lecę . Dobranoc :***
Dobranoc misia
;-)Agnieszka.kk a dziękuje ;-)