reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

cześć dziewczyny:-)
ale się tu porobiło... nagle wysyp nowych mamuś, dziwne to wszystko :|
Marta po prostu ostatnio tu afera goni aferę i chyba wszystkie dziewczyny stały się trochę przewrażliwione ;-) gratuluję ciąży!
kiniorek ja pisałam, ze 3tys, bo 1000zł ustawowo, 1000zł gminne- akurat w Krakowie jest, bo nie wszedzie i 1000zł z MOPS- dodatek z tytułu urodzenia dziecka, składam wniosek o zasiłek na dziecko (uwaga uwaga AZ 50zł/m-c!) i o ten dodatek, dochód nie moze przekroczyć 500zł/os. własnie jade w tym tyg złozyc, bo pracuja teraz nasi posłowie nad zniesieniem tego ustawowego i chcę się jeszcze załapać:-)

jak tam nasze ciezaróweczki sie czuja?:-) i jak tam dzieciaczki, zwłaszcza te chore? wyzdrowiały?:-)

reklama
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ZE TERMIN NA KWIECIEN:D
Elizka21 bardzo Ci dziekuje;)wlasnie czytalam ze stawalas w mojej obronie;)buska:*

ohh dziolchy dziolchy :) nie ma sie co klocic bo tylko watek zacznie sie rozpadac wiem to z naszego watku ;/ po jednej akcji z trollem bylysmy wszystkie przewrazliwione ;/;/;/

i ja rowniez gratuluje mamcia swiezym fasolinek :))))

oby dziecii zdrowo rosly i mamy szczesliwe byly :))

pauluś nie napisałam Ci że jesteś wredna:-p
confunded jak to dziwne wakacje sie koncza:-p wiec wysyp normalny hihi:-p bo najwiecej ciaz zawsze po wakacjach:-p

confunded ja zaszłam na wakacjach w sumie w podobnym czasie co Marta:-p co do Kacpra w nocy miał 37,7 tak do 12 a potem 35,5 i jak dostałam sms'a od G. to dalej miał tyle o 9:30 zaraz jak wstanie dostane pewnie kolejnego i jak nie bedzie goraczki to bede skakać pod sufit:-p

kiniorek ja pisałam, ze 3tys, bo 1000zł ustawowo, 1000zł gminne- akurat w Krakowie jest, bo nie wszedzie i 1000zł z MOPS- dodatek z tytułu urodzenia dziecka, składam wniosek o zasiłek na dziecko (uwaga uwaga AZ 50zł/m-c!) i o ten dodatek, dochód nie moze przekroczyć 500zł/os. własnie jade w tym tyg złozyc, bo pracuja teraz nasi posłowie nad zniesieniem tego ustawowego i chcę się jeszcze załapać:-)
Aaaa to jeszcze własnie cos słyszałam o tym trzecim tysiącu: ja mam 1000zl becikowego i 1000zl za urodzenie dziecka no i plus 2x68zl rodzinnego na hanie i Daniela i na Mikołaja bede mieć wiecej (chyba 80zl ale ile nie wiem dokładnie czy tez 68zl +80zl :dry:) bo to juz jako wielodzietna rodzina,dowiem sie we wrzesniu jak dostane przelew :dry:
dochód ma nie przekraczac 504zl na osobe:-)

xMartax nie ma za co;-) :*

Ostatnia edycja:
hehehe noo ja tez w wakacje zaszlam w ciaze :) kurcze ale to my sie kilka miesiecy staralismy o Nadinke :) jak widac za bardzo bo plemniki chyba juz zmeczone i slabe byly :p:p:p

ojj stary nie mial wolnego wtedy :) zawsze go gdzies dopadlam :)

reklama
Do góry