reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

cześć dziewczyny:-)
ale się tu porobiło... nagle wysyp nowych mamuś, dziwne to wszystko :|
Marta po prostu ostatnio tu afera goni aferę i chyba wszystkie dziewczyny stały się trochę przewrażliwione ;-) gratuluję ciąży!
kiniorek ja pisałam, ze 3tys, bo 1000zł ustawowo, 1000zł gminne- akurat w Krakowie jest, bo nie wszedzie i 1000zł z MOPS- dodatek z tytułu urodzenia dziecka, składam wniosek o zasiłek na dziecko (uwaga uwaga AZ 50zł/m-c!) i o ten dodatek, dochód nie moze przekroczyć 500zł/os. własnie jade w tym tyg złozyc, bo pracuja teraz nasi posłowie nad zniesieniem tego ustawowego i chcę się jeszcze załapać:-)

jak tam nasze ciezaróweczki sie czuja?:-) i jak tam dzieciaczki, zwłaszcza te chore? wyzdrowiały?:-)

reklama
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ZE TERMIN NA KWIECIEN:D
Elizka21 bardzo Ci dziekuje;)wlasnie czytalam ze stawalas w mojej obronie;)buska:*

ohh dziolchy dziolchy :) nie ma sie co klocic bo tylko watek zacznie sie rozpadac wiem to z naszego watku ;/ po jednej akcji z trollem bylysmy wszystkie przewrazliwione ;/;/;/

i ja rowniez gratuluje mamcia swiezym fasolinek :))))

oby dziecii zdrowo rosly i mamy szczesliwe byly :))

pauluś nie napisałam Ci że jesteś wredna:-p
confunded jak to dziwne wakacje sie koncza:-p wiec wysyp normalny hihi:-p bo najwiecej ciaz zawsze po wakacjach:-p

confunded ja zaszłam na wakacjach w sumie w podobnym czasie co Marta:-p co do Kacpra w nocy miał 37,7 tak do 12 a potem 35,5 i jak dostałam sms'a od G. to dalej miał tyle o 9:30 zaraz jak wstanie dostane pewnie kolejnego i jak nie bedzie goraczki to bede skakać pod sufit:-p

kiniorek ja pisałam, ze 3tys, bo 1000zł ustawowo, 1000zł gminne- akurat w Krakowie jest, bo nie wszedzie i 1000zł z MOPS- dodatek z tytułu urodzenia dziecka, składam wniosek o zasiłek na dziecko (uwaga uwaga AZ 50zł/m-c!) i o ten dodatek, dochód nie moze przekroczyć 500zł/os. własnie jade w tym tyg złozyc, bo pracuja teraz nasi posłowie nad zniesieniem tego ustawowego i chcę się jeszcze załapać:-)
Aaaa to jeszcze własnie cos słyszałam o tym trzecim tysiącu: ja mam 1000zl becikowego i 1000zl za urodzenie dziecka no i plus 2x68zl rodzinnego na hanie i Daniela i na Mikołaja bede mieć wiecej (chyba 80zl ale ile nie wiem dokładnie czy tez 68zl +80zl :dry:) bo to juz jako wielodzietna rodzina,dowiem sie we wrzesniu jak dostane przelew :dry:
dochód ma nie przekraczac 504zl na osobe:-)

xMartax nie ma za co;-) :*

Ostatnia edycja:
hehehe noo ja tez w wakacje zaszlam w ciaze :) kurcze ale to my sie kilka miesiecy staralismy o Nadinke :) jak widac za bardzo bo plemniki chyba juz zmeczone i slabe byly :p:p:p

ojj stary nie mial wolnego wtedy :) zawsze go gdzies dopadlam :)

reklama
Do góry