E
EwciaM
Gość
Ewcia Tata ci jedzie o test? hihi:-)
Czasem i tak sie zdarza hehe on nie widzi w tym nic zlego ani jaJak jest maz przywozi maznaprawde mieszkam pod samym lasem 15km od miasta hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewcia Tata ci jedzie o test? hihi:-)
Elizka ja raz podczas burzy siedziałam na kompie, taka byłam do przodu ze burza co to takiego niby az nagle przez okno zbaczyłam jak piorun strzelił w drzewo koło mojego bloku, jak wyrwałam sprzed kompa... w ciazy w tedy była hihi ale takiego spida dostałam ze nie masz pojęcia, od tamtego czasu nienawidzę burz.
ale dziewczyny....popatrzcie na to z innej strony.przeciez niezakladalam tu specjalnie profilu zeby Was kłamac,tak?ludzka rzecza jest sie pomylic.a Wy naskoczyłyscie na mnie jakbym wam napisala ze mam 10raczki albo ze urodze kosmite.Tesciowa mi wogole wyciagnela jakas przedpotopowa ksiazke w ktorej obliczyla ze porod na poczatek maja,lekarz powiedzial ze okolice kwietnia.pierwszy dzien ost miesiaczki mialam 19lipca.i tak jak mowie,lekarz powiedzial ze to wczesny 5tydzien...
P.S. dam Wam taka mała rade...nienaskakujcie tak na dziewczyny bo nikt niejest tu po to zeby ie klocic albo zeby klamac...kazda z nas tu jest zeby sie poradzic,podzielic informacjami a nie zeby dziewczyna musiala wyczytywac ze twierdzicie ze ona klamie...
Pozdrawiam Marta