reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi no to mam nadzieje, że mu przejdzie:-)
Elizka no właśnie z tym zasiłkiem jest jakaś porażka, my mamy dostać ok 50zl/m-c i przeciez dla naprawdę potrzebującej rodziny to bardzo malo, nawet na pampersy nie starczy... a dochód udokumentowany z urzędu skarbowego mamy jako 0zł, mam nadzieję, ze nikt nie będzie się czepiał :D bo niestety na uczelni aby dostac socjalne któreś z nas musiałoby pracować, inaczej wliczają nam rodziców i średnia na osobę jest troszkę za duża ;/
Sylcia no to męczyłas męczyłaś i wymęczyłaś i jest Nadia:-) my odstawiliśmy zabezpieczenia i po miesiącu bylam w ciąży:-)

reklama
Co do rodzinnego ja w czwartek bede składac papiery bo im za duzo przepusciłam niestety z mojej winy u nas jest to 68 zł i akurat na 2 paczki pampersów wystarczy a zawsze to cos

no my sie staralismy 3-4 miesiace :p w sumie nie dlugo ale jakos tak bylam nastawiona ze stosunek i juz bedzie ciaza :)
no staralismy sie staralismy :) nie byla to niespodziewana ciaza :) ale i tak sie zdziwilam bo co robilam test to jedna kreska a tu nagel dwie :))

sylcia a ja sie zdziwiłam jak 3 testy jedna kreska a gin stwierdził ciaża:-p ale wtedy myslałam ze ginekolog ślepy poszłam do drugiego i tez ciąża:-p Nawet nie mam tesu pamiątkowego a chciałabym
pauluś89;-)

confunded:-p widzisz teraz ci na paczkę pampersów wystarczy:-)
sylcia Ja robiłam album taki dla nas i tam wkleiłam tą obrączke co kacper miał po urodzeniu na rece:-p i jeszcze by mi sie test przydał bo jest tam kilka zdjec USG i testu mi brakuje:/

reklama
confunded:-p widzisz teraz ci na paczkę pampersów wystarczy:-)
sylcia Ja robiłam album taki dla nas i tam wkleiłam tą obrączke co kacper miał po urodzeniu na rece:-p i jeszcze by mi sie test przydał bo jest tam kilka zdjec USG i testu mi brakuje:/

ja mam w pudeleczku te obraczki z lapek i moje i klamerke i pepuszek wysuszony i karteczke ze szpitala i zdjecia z usg tez mam ale tego testu to tez mi brakuje :(

Do góry