C
clio87
Gość
dokładnie czasem to podłoże alergiczne czasem wystarczy śluzówkę nawilżyć ja tak mam cały rok kaszel ale laryngolog stwierdził ze zdrowa jestem i to przesuszenie myślę ze będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vegas kochana a tak jakoś wyszło,z resztą pewnie domyślasz się dlaczego czytalas moje posty wczesniejsze ale dzieki ,ze pytasz kochana...
Ashera dziękuje;*
Motylicajo nie musisz mozesz sobie pisac o mnie co ci tylko ślina na język przyniesie kazdy ma wolnosc słowa tylko nie rozumiem Cię wchodzisz na kazdy wątek gdzien nie ma z Tobą nic wspolnego, piszesz na mamach styczniowych albo czerwcowych Tobie chyba naprawde się nudzi? po co tak robisz?i jak napisala Ashera piszesz jedno i to samo..
A co do mnie to kazda z was dziewczyny wie dlaczego i jak tu trafiłam..nie chcialam odchodzic bo się przyzwyczaiła,..jestescie naprawde kochane..ale nie mam co tutaj pisac nie mam dzidziusia wyszlo jak wyszło..i postanowiłam sobie ze nie będe wam przeszkadzac..buziole
jutro bede testowac a jak nic nie wyjdzie to jeszcze pierwszego wrzesnia zatestuje juz powinno cos wyjsc mam nadzieje ze to fasoleczka
witam późnym rankiem...;-)
ja już po śniadanku i nawet posprzatałam a teraz mam chwile wolnego bo zaraz za obiad sie trzeba brać.Michaś od samego rana sie rozciąga niemiłosiernie o kopaniu po żebrach nie wspome..;-)
fikusek będzie dobrze. może tak jak Clio mówi trzeba tylko nawilżyć...
Cilo violett udziela sie na ciąży w liceum ale nie za często, kiedyś wiecej pisała.
a jak sie dziś czujecie mamusie przyszłe i obecne????