reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja też trąbię Małej podstawowe słowa - mama, tata, baba, dada, papa, brum brum, hau hau, bam. I ona zna prawie wszystkie prócz tata i dada - jeszcze nigdy tego nie wypowiedziała. Tylko Martynka musi sama chciec mówic bo jak ja ją proszę to nie mogę się doczekac by coś powtórzyła:p

fajnie ^^ syn od znajomej uwielbia stopy :D na każdej imprezie siedzi pod stołem wybiera stópki i głaszcze mizia ściąga skarpetki coś niesamowitego
Vegas to ja widzę ze Martynka robi spore postępy m]a mamusia ma powody do dumy :)
fikusek a jak u ciebie?

EwciaM no ja jestem na etapie poród :D jak to u ciebie było ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też trąbię Małej podstawowe słowa - mama, tata, baba, dada, papa, brum brum, hau hau, bam. I ona zna prawie wszystkie prócz tata i dada - jeszcze nigdy tego nie wypowiedziała. Tylko Martynka musi sama chciec mówic bo jak ja ją proszę to nie mogę się doczekac by coś powtórzyła:p
ja mojemu powtarzam w kolko to w koncu powtorzy ,pewnie dla swietego spokoju:D:D dzis w gole caly dzien gadal jak szalony:D

clio ja dzis bylam z malym u leklarza jutro ide z nim na rtg pluc bo ma kaszel ale nie jest go tak duzo ale ma i cos mu tam furczy a syropki nie pomagaly. Alan dzis chcial spoacerowac za jedna reke:) ale za bardzo mu sie dupcia trzesie:D:D

Ostatnia edycja:
noo mam powody, jak każda mamusia swojej Pociechy. Jedynie szkoda, że Perła raczkowac nie umie. Dla mnie byłoby to spore odciążenie bo Myszka nie chce długo pełzac, ileż można, w sumie nic dziwnego bo pełzanie raczej wygodne nie jest. Misia uwielbia byc prowadzona za łapki - wtedy cudnie drepta, mam nawet filmiki;D No ale jakby raczkowała to miałaby więcej możliwości a i ja nie musiałabym jej tak nosic na rękach. Ona od pewnego czasu zabawi się czymś, ale na krótko. Max 5 min i już jest źle, już na opa chce iśc.

a wiecie co mnie dziś rozśmieszyło?:D Uczymy od paru dni Martynkę by posyłała buziaki /cmokamy w dłoń i udajemy, że buziak leci, na pewno wiecie o co kaman/. A Martynka to zrozumiała tak, że poda nam swoją dłoń a my ją pocałujemy hehehe:) I nam teraz podaje dłoń jak mała dama hehe:) Odlot:)

slodkoo MUSI to wygladac;):)

Mamusie bliźniat, trojaczków i...98

Gratulacje5 Drugi i trzeci rok życia dziecka3 Galeria brzuszków3 Dzieci urodzone w czerwcu 20103 Duże jest piękne2 Wcześniaki2 Wychowanie1 Styczeń 2011Proszę bardzo..
tak umiesz pisac. w kazdym dziale tylko gratuluje .Nie mam ochoty się kłocic tylko napisalas zejdz ze mnie a zaczelas pierwsza..ze trolem jestem!
i co ze was podczytuje?

schodze z ciebie.....prosze bardzoo

ide spac dobrej Nocki zycze:*

ja też się żegnam bo jakiś dziwny dzień :p
EwciaM jutro doczytam obiecuję :)
Vegas fikusek motylica dobrej nocki dziewczyny :*

Dobranocka ^,^

reklama
fajnie ^^ syn od znajomej uwielbia stopy :D na każdej imprezie siedzi pod stołem wybiera stópki i głaszcze mizia ściąga skarpetki coś niesamowitego
Vegas to ja widzę ze Martynka robi spore postępy m]a mamusia ma powody do dumy :)
fikusek a jak u ciebie?

EwciaM no ja jestem na etapie poród :D jak to u ciebie było ?

Ja urodzilam w 39 tyg porod odbyl sie naturalnie:) mialam 11 godizn skurcze ktore zaczely sie o 4.00 rano,wzielam kapiel ,umalowalam sie uczesalam sie zeby isc jak czlowiek na ta porodowke hehe i gdzies kolo 10.00 juz bylismy z mezem w szpitalu bo rowniez byl przy porodzie:) dostalam kroplowke i przebito mi pecherz plodowy bo nie odeszly mi wody.Skurcze zaczely robic sie silniejsze ale do zniesienia:)o godzinie 14.25 urodzilam slincza coreczke mierzyla 56 cm i wazyla 3060 :) Naprawde na porodwke szlam z usmiechnieta twarza:)Warto prze dporodem znalesc polozna ktora pracuje na prodowce zeby wyjasnila Ci wszytsko i odpowiedziala na Twoje wszytskie pytania ja tak zrobilam i nie zaluje.Polozna pokazala mi sale porodowa i jak to wszytsko bedzie wygladalo:)Naprawde porod to bylo piekne przezycie dla mnie mimo bolu:)
Edit:
ja też się żegnam bo jakiś dziwny dzień :p
EwciaM jutro doczytam obiecuję :)
Vegas fikusek motylica dobrej nocki dziewczyny :*

Dobranocka ^,^

Rowniez zmykam spac;) Dobranoc :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry