reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja jeszcze nic nie kupuje zrobię to dopiero we wrześniu, jutro idę do szkoły upewnić się czy klasa powstanie... :-)
Elizka Chodziłaś w soboty i niedziele??

Tak:) tyle ze szczerze przez dwa lata wiecej mnie niebylo niz bylam:-D ale dyrektor to znajomy rodziny wiec wiesz;-) byl dyrektorem mojej siostry tyle ze ona chodzila normalnie u niego w szkole;-)

zobaczcie: Męskie pojmowanie bólu

lolkak mi sie obnizal ze 3-4tyg przed porodem...:-)

Spadam spac:-) DOBRANOC :*

Ewcia pobolewanie brzucha jak na okres u mnie bylo bynajmniej normalne na poczatku ciazy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mikołaja wlasnie nakarmilam i myslalam ze pojdzie spac a on cyca wypuscil i do mnie zaczoł sam gugac i smiac sie z dziąsłami na wierzchu :-D Skarb kochany :-)

slicznyyyy

Witam;)rowniez jestem młoda,przyszła mama;)mam 19lat i jestem w 5tyg ciązy;)a porod mam przewidziany na 25maj;)

oo widze ze kolerzanka TROLIK>..hihih a moze to ANDZIA....podszywajca sie...heheh:szok:

a wlasnie droga Andziu bo wiem ze podczytujesz nas...i wygadujesz ze TO JA jestem TROLEM......Sorki...ale ja sie ujamwiam i laski mnie zaakceptowly i mam NK w przeciwienstwie do ciebie...wiec.....ZEJDZ ze MNIE.!!!

hejka
onajego.gif

dzisiaj spalam do 12.00 bo pogoda do BANI
frown.gif
padalo do 16/.00 a pozniej zorbilam ciastko z Galaretka i bylam an plotkach z Kinia
wink.gif
smile.gif

i zadzwonila Mama Piotrusia pytajac co u Mnie
wink.gif
milo z Jej strony.....

a wlasnie Dziewczyny nasz watek ma swoj Profil w KLubie Zamknietym???

!

Czesc mam prosbe pomozcie mi z tymi suwaczkam co to znaczy jak mam to zrobic ===> :

" Skopiuj i wklej fragmenty kodu, żeby wskleić swój suwaczek w podpisach na forum, na swojej stronie etc."

Mam to wkleic w to samo miejsc co pisze wiadomosci tak jak ta.
Mozna powiedziec ze jest nowa i nie wiem, mimo ze jestem juz zarejestrowana od roku dlugo mnie nie bylo, a wczesniej sie nie angazowalam w tego typu sparwy

Dziewczyny pomozcie bo proboje obliczyc dzien miesiaczki i nie idzie mi:/ pierwszy raz...Ostatnia miesiaczke mialam 3.07.2010 trwa ona przewaznie 7 dni a moje cykle trwaja 31 dni na kiedy przypada mi miesiaczka?bo raz wychodzi mi ze juz ja powinnam miec dawno bo 3 sierpnia aw innych kalkulatorach wyskakuje ze dzisiaj powinna sie pojawic......

wg mojego kalkulator tez 3 sierpnia... widocznie cykl ci sie wydluzyl albo jestes w ciazy

Czesc mam prosbe pomozcie mi z tymi suwaczkam co to znaczy jak mam to zrobic ===> :

" Skopiuj i wklej fragmenty kodu, żeby wskleić swój suwaczek w podpisach na forum, na swojej stronie etc."

Mam to wkleic w to samo miejsc co pisze wiadomosci tak jak ta.
Mozna powiedziec ze jest nowa i nie wiem, mimo ze jestem juz zarejestrowana od roku dlugo mnie nie bylo, a wczesniej sie nie angazowalam w tego typu sparwy

mariolu u góry po prawej masz USTAWIENIA kliknij w to i po lewej stronie bedziesz miała EDYTUJ SYGNATURE wejdz rowniez w to i tam masz okienko jak do pisania wiadomosci. tam wklej swoj kod i zaakcpetuj.

wg mojego kalkulator tez 3 sierpnia... widocznie cykl ci sie wydluzyl albo jestes w ciazy

Nawet jesli by mi sie przedluzyl o 36 dni jak raz mialam w maju to i tak miesiaczka wypadalaby na 8 sierpnia...tak mi wychodzi....

no cos za dlugo jej nie masz.... bo to juz 8 tyg wiec wg mnie powinnas moze zrobic test albo pojsc do lekarza.

;-)hej Mamusie
widzę ze dzisiaj sporo się dzieje na forum :no: nie zrozumiem Troli przerasta to moje pojmowanie świata :dry:

co do Marty to chyba coś :ninja2::no2:nie teges
EwciaM a test robiłaś??

ja dzisiaj u gin byłam wszystko oki rośnie uciska brzusio wysoko a nam zostały 2 tyg od poniedziałku zaczynamy aktywną pracę nad porodem :rofl2: dzisiaj też byłąm jakoś dziwnie zmęczona spałąm od 12 do 15 :sorry2:i wcale nie chciało mi się wstawać :-p

lolak mnie też dopada zniecierpliwienie bo to już tak bliziutko :tak::-D

reklama
MartaM myślę ze są na to spore szanse tzn na FASOLECZKĘ mnie też bolał jeden jajnik i piersi myślałam ze to na okres a le jakoś inaczej było bo nie miałam nerwów na cały świat :D

Do góry