reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej! Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale mam pytanie. Jak to jest z powrotem do szkoły po porodzie? Czy przysługuje mi jakieś zwolnienie? Bo raczej zaraz po porodzie nie będę mieć siły na to żeby wrócić do szkoły..:crazy:

młode mamy przyszłością narodu...;-)

a ja okładam i podpisuje ksiazki mojego rodzeństwa, masakkra. zastanawiam sie po co mi tyle ksiazek ja tam kupie tylko te do przedmiotów maturalnych...;-)

Ja słyszałam ,że 2 tyg i do szkoły ale to chyba zależy od szkoły itp. Moja koleżanka załatwiła sobie papierek ,że ma depresje po poporodową....I miała indywidualne do końca roku...

młode mamy przyszłością narodu...;-)

a ja okładam i podpisuje ksiazki mojego rodzeństwa, masakkra. zastanawiam sie po co mi tyle ksiazek ja tam kupie tylko te do przedmiotów maturalnych...;-)

hehe
kurde ja ju zapomniałam jak to jest chodzic do szkoly.... ponad 2 lata temu mialam mature... ale zleciało:szok: a wogóle szkola jako dzienna to 4 lata temu, bo poxniej chodzilam do zaocznej;-)
a ksiazek kupowalam jak najmniej:-D

A ja jeszcze nic nie kupuje zrobię to dopiero we wrześniu, jutro idę do szkoły upewnić się czy klasa powstanie... :-)
Elizka Chodziłaś w soboty i niedziele??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny pamiętacie w którym tc obniżył wam się brzuch? Bo mam wrażenie, że jakoś dzisiaj mój "inkubator" ;-) zmienił poziom na niższy;-):rofl2:

A ja jeszcze nic nie kupuje zrobię to dopiero we wrześniu, jutro idę do szkoły upewnić się czy klasa powstanie... :-)
Elizka Chodziłaś w soboty i niedziele??

Mój brat ma liceum zaoczne w czwartki i w weekendy

Dziewczyny pomozcie bo proboje obliczyc dzien miesiaczki i nie idzie mi:/ pierwszy raz...Ostatnia miesiaczke mialam 3.07.2010 trwa ona przewaznie 7 dni a moje cykle trwaja 31 dni na kiedy przypada mi miesiaczka?bo raz wychodzi mi ze juz ja powinnam miec dawno bo 3 sierpnia aw innych kalkulatorach wyskakuje ze dzisiaj powinna sie pojawic......

reklama
Dziewczyny pomozcie bo proboje obliczyc dzien miesiaczki i nie idzie mi:/ pierwszy raz...Ostatnia miesiaczke mialam 3.07.2010 trwa ona przewaznie 7 dni a moje cykle trwaja 31 dni na kiedy przypada mi miesiaczka?bo raz wychodzi mi ze juz ja powinnam miec dawno bo 3 sierpnia aw innych kalkulatorach wyskakuje ze dzisiaj powinna sie pojawic......
chyba masz podobnie do mnie. i ja dostaje okresu zawsze w ten dzien kiedy mi sie poprzedni okres konczyl:)

lolkak mi sie brzuch wcale nie obnizyl:D moze ociupinke ale ja tego nie zauwazylam:)

Do góry