reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
hehe czy dzialaja to ja nie wiem bo chlopa nie mialamto co mamy wykorzystać metody naturalne jak działają znaczy sie
a z tym chlebkiem to dobre hehe ...
wezcie mnie laski oswieccie...kuzynka pisze mi ze w ciazy kazdy lekarz robi badanie prenatalne za pomoca usg! ja nie mialam czegos takiego i mi sie wydaje ze robi sie to jak sa jakies wskazania!
Clio no to ogólnie jest matka ziemia z mitologi greckiej wyłonila się z haosu bodajrze z Uranosem no metody naturalne są najlepsze :-)
Cherie Gabriel też mi się bardzo podoba :-)
Mi z imion męskich najbardziej podobają się Mieszko a zaraz po nim Julek :-)
Fikusek są inwazyjne i nieinwazyjne. Inwazyjne wykonuje się wrazie jakiś podejrze i gdy kobieta przekroczyła 35 rok życia nieiwazyjne to badania krwi i USG to co ma każda kobieta bynajmniej tak mi się wydaje;-)
Cherie Gabriel też mi się bardzo podoba :-)
Mi z imion męskich najbardziej podobają się Mieszko a zaraz po nim Julek :-)
Fikusek są inwazyjne i nieinwazyjne. Inwazyjne wykonuje się wrazie jakiś podejrze i gdy kobieta przekroczyła 35 rok życia nieiwazyjne to badania krwi i USG to co ma każda kobieta bynajmniej tak mi się wydaje;-)
Ostatnia edycja:
misia92
mamusia Michasia
clio wybranych nie mieliśmy ale ogólnie to Laura, Gabrysia Ada albo Majka. a wy próbujcie próbujcie może sie uda;-)
u mnie pogoda niezła, cieplutko nawet w nocy jak na razie na burze sie nie zapowiada a księżyc świeci jak szalony
u mnie pogoda niezła, cieplutko nawet w nocy jak na razie na burze sie nie zapowiada a księżyc świeci jak szalony
Liza
Fanka BB :)
Misia gratuluje chlopaka! :-)
Mój tez do 30tc nie chcial sie pokazac wstydziochy
A u mnie grzmi i sie błyska... a wiec idzie burza...
jak nigdy wszyscy juz spią.
Mąż jednak pojechal do tej pracy, pozyczyl kase od kolegi na paliwo i pojechal:-) no i sobie pracuje, ma pierwszą zmiane i rano musi wstac a wiec spi;]
Mój tez do 30tc nie chcial sie pokazac wstydziochy
A u mnie grzmi i sie błyska... a wiec idzie burza...
jak nigdy wszyscy juz spią.
Mąż jednak pojechal do tej pracy, pozyczyl kase od kolegi na paliwo i pojechal:-) no i sobie pracuje, ma pierwszą zmiane i rano musi wstac a wiec spi;]
C
clio87
Gość
Vegas to masz free ja oglądam "skarbonke" hehe rewelacyjny film
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ja dzisiaj zatopię się w necie bo mąż ma nocki Coca cola i mogę netowac póki co Skarb śpiVegas to masz free ja oglądam "skarbonke" hehe rewelacyjny film
Liza
Fanka BB :)
Kurcze ciezka sprawa... ale ja uwazam ze szczera rozmowa moze pomóc... tylko zeby on chcial gadac.... jesli rozmowy nie pomoga to musisz sprawe jasno postawic, albo narkotyki i tamta albo Ty. i jak ciagle bedzie z nia pisal to musisz odjesc... moze tak zrzumie swoj błąd? ale potem od razu nie wracaj jak ci poobiecuje ze bedzie ok itd. przez jakis czas sprawdz jak bedzie naprawde....
niewiem co wiecej napisac.
Życze Ci by jednak zycie sie ulozylo tak jak tego pragniesz:*
pzdr
niewiem co wiecej napisac.
Życze Ci by jednak zycie sie ulozylo tak jak tego pragniesz:*
pzdr
reklama
misia92
mamusia Michasia
elizka dziś dla odmiany nie chciał pokazać buźki:-) może ta twoja burza do mnie przyjdzie..;-)
clio no ja oglądałam tylko początek bo tata przyszedł zabrał pilota i tyle sobie obejrzałam.... a teraz siedze sobie z wami;-)
clio no ja oglądałam tylko początek bo tata przyszedł zabrał pilota i tyle sobie obejrzałam.... a teraz siedze sobie z wami;-)