reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a coś konkretnego? czy tak po prostu netujesz ??boja szukam jakiś fajnych stronek

Elizka wy ma cie wstydziochy a ja mam ekshibicjonistę na 1 usg pokazał co miał hehe oby sie tonie skończyło że bez majtek będzie chciał biegać :p

reklama
Ja narazie z neta korzystam za nim P wróci bo później trzeba będzie się mężczyzna zająć :rofl2::-p
Vegas jak ja nie lubię coca coli:-p
Clio Mikiemu zawsze pasuję bieganie na golasa :-):-p ale on dopiero w 33tc pokazał co tam ma:sorry2:

Elizka Ty masz 22 lata, tak? Podziwiam, że dajesz radę z trójką dzieci:) A powiedz.. planowane były? Wybacz, że tak pytam:)
Nom w czerwcu skonczylam 22 lata;-)
czy planowane... hmm... pierwsze dwoje nie. tz z Hanią wpadka ale swiadoma w sumie bo sie nie zabezpieczalismy a Z Danielem nie swiadoma wpadka bo sie zabezpieczalam i w dodatku o ciazy dowiedzialam dopierosie miedzy 4 a 5 miesiacem ciąży ;-)
Miki to juz inna historia... Za duzo pisania i nie na ogóle... :-p

Clio moja na każdym usg świeciła pisią hehe. I dlatego już od 17tc wiedziałam kogo noszę i to na każdym usg co miech było potwierdzane. A w 32tc byłam na 3D i to dodatkowo potwierdziło z jeszcze większą dokładnością:) Muszę z płytki zgrac te foty 3D to bym Wam pokazała. Mam też filmiki, ale krótkie są, z 10 ich mam a fot 32.

Co do neta to ja albo na nk siedzę, albo na bloogu swoim, albo z Wami.

Ja się ostatnio zastanawiałam co by było gdybym zaszła w ciążę mimo plastrów. Ale jeszcze o takim przypadku nie słyszałam:p

Ostatnia edycja:
Pewnie łatwo radzić , ale sama o poradę pytasz więc..
moim zdaniem powinnas wyprowadzic sie do domu samotnej matki. Sporo jest takich miejsc. Byłam u nas w Matemblewie nie raz jako wolontariusz i dla wielu mam to miejsce to opoka, start , motywacja aby zaczac wszystko od nowa. Pomoga Tobie i dzieciom..Mowisz , ze nie mozesz bez niego zyc . A dzieci? co one czuja ? maluszek jest malutki mówisz- wiec odczuwa Twoje nerwy , stres. Jestes teraz odpowiedzialna przede wszystkim za maluchy... Napisz co postanowiłas..
Nie rob glupoty. to malenstwo w Tobie chce zyc , pocieszyc sie swiatem..a Dzieciatko juz zyjace na swicie potrzebuje mamy bardziej .jesli na tate nie moze liczyc

elizka dziś dla odmiany nie chciał pokazać buźki:-) może ta twoja burza do mnie przyjdzie..;-)
clio no ja oglądałam tylko początek bo tata przyszedł zabrał pilota i tyle sobie obejrzałam.... a teraz siedze sobie z wami;-)

hehe mój Miki jak pokazał buźke to wiedziałam ze bedzie miał mój nos i tak jest :-D

a coś konkretnego? czy tak po prostu netujesz ??boja szukam jakiś fajnych stronek

Elizka wy ma cie wstydziochy a ja mam ekshibicjonistę na 1 usg pokazał co miał hehe oby sie tonie skończyło że bez majtek będzie chciał biegać :p

hehe moj to samo w 13 tyg wiedzialm ze bede miec juz syna:D i na kazdym usg jajkami swiecil:D

próbuję chomiczka przekonac do siebie, ale jakoś marnie mi to idzie..:( Może za wcześnie jeszcze. Ostatnio chciałam by zjadł orzecha z mojej dłoni. Już nawet podszedł i go wąchał, ale ostatecznie poszedł do swojej kryjówki.

misia ty masz termin na październik jakoś i między Alexem i Michałem będzie miesiąc różnicy ... hehe to musimy spotkanko zorganizować :) ja to bym Was wszystkie zebrała i w jakimś przytulnym miejscu się spotkała :D z pociechami oczywiście bo bez nich by nas tutaj nie było :D

kolia ale nie walczysz z tym golaskiem czy jednak?

Vegas daj mu czas i częściej łapkę z jedzeniem podsuwaj to pozna twój zapach i to że nie chcesz go skrzywdzić :0)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny mają rację, powinnaś sprawę postawić jasno, żeby wiedział, że albo się zmieni i zacznei interesować rodziną, albo tę rodzinę straci. Za dużo razy mu tak poprostu wybaczałaś, co dla niego jest sygnałem, że i tym razem się uda. Niestety takie skoki w bok zdarzają się i tylko od Ciebie zależy czy będziecie razem. Powiedz czego od niego oczekujesz i czego tolerować nie będzie i albo przystaniena Twoje "warunki" albo do widzenia. Dziewczyny bardzo dobrze podpowiadają Ci jak sobie poradzić samej. Pamiętaj, że bycie samą nie oznacza być samotną, a teraz niestety sama nie jesteś, ale samotna ogromnie. A za każdym razem jak będziesz myślała, żeby skończyć to wszystko popatrz na twarz swojej pociechy i zastanów się co ona w tym wielkim świecie zrobi bez Ciebie. Dla niej jesteś calym światem!! Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Do góry