reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas wygodne są plastry?? bo ja biorę tabsy ale już mnie strasznie denerwuję pamiętanie codziennie :baffled:
Elizka to Daniel to taka niespodzianka:-)
Clio sam się naszczęście nie rozbiera ale wieczorem przed kąpielom daje mu trochę pobiegac :-D

reklama
misia ty masz termin na październik jakoś i między Alexem i Michałem będzie miesiąc różnicy ... hehe to musimy spotkanko zorganizować :) ja to bym Was wszystkie zebrała i w jakimś przytulnym miejscu się spotkała :D z pociechami oczywiście bo bez nich by nas tutaj nie było :D

kolia ale nie walczysz z tym golaskiem czy jednak?
ja pewnie predej czy pozniej bede w jaworznie:) wiec wtedy bedziemy mogly sie spotkac:)

Kolia dla mnie rewelacja:) Nie mam żadnych skutków ubocznych a @ mam bardzo regularny, co do dnia:) Jestem bardzo zadowolona:) Zmienia się je co tydzień z przerwą na ten tydz kiedy ma byc @:) Koszt 49zł za opakowanie /opakowanie = na miesiąc/.

Elizka a u mnie właśnie skończyło ;-)
Vegas no muszę się zastanowić bo właśnie znowu zapomnialam wziąść:-p

Ja to chętnie bym się spotkała ale czemu wy tak dlakeo mieszkacie :-p

no ja tez głównie z wami , na nk i ogólnie jak zawsze coś oglądam albo jakiś film albo serial sobie buforuje ...;-) a teraz to pisze z K a on od dwóch godz próbuje ode mnie wyciągnąc informacje co do USG i teraz mnie szantażuje że jego tata jutro rano wylatuje do Irlandii i chciałby wiedzieć czy jak przyjedzie na świeta to do wnuczki czy do wnusia...;-)

a spotkanko ja bardzo chetnie tyle ze ja mam do was wszystkich daleko. najbliżej to chyba do elizki

fikusek to daj mi znać wcześniej bo muszę dojechać :) hehe
kolia jak ja stosowałam plastry to ekstra jedyne czego nie lubią to słonej wody morskiej i dłuuuugiego moczenia się w wannie :p ale tak jak Vegas pisze wygoda bo 1 w tyg rewelacja a ja też sklerotyczka jestem :p

reklama
fikusek to daj mi znać wcześniej bo muszę dojechać :) hehe
kolia jak ja stosowałam plastry to ekstra jedyne czego nie lubią to słonej wody morskiej i dłuuuugiego moczenia się w wannie :p ale tak jak Vegas pisze wygoda bo 1 w tyg rewelacja a ja też sklerotyczka jestem :p

jak sie bede wybierac to dam znac:) Ale ja bede mogla i do katowic podjechac,wujek albo kuzyn mnie zawiezie:)

Do góry