reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wasze Pociechy też plują smoczkami?:) Martynka jak ma smoka w buzi i ma ochotę poszajbuskowac to nabiera powietrza w policzki i wydmu****e smoczka, wówczas leci nawet daleko. Ostatnio do zlewu wpadł;D Albo w tatusia celuje:p Nie wiem skąd jej się to wzięło:)

Ja już po zupce:) Rosołek z makaronem. Na drugie kluski będą, modra i pieczen z sosem.

clio fajne te literki, nawet Malwinka jest:-) my póki co nie robimy pokoju dla małej, bo chcemy mieć łóżeczko przy własnym łóżku, jak się będzie przenosiła, to wtedy coś pomyślimy:-) a zdjęcie dodam później, mam takie jedno fajne jak się uśmiecha:D

Mała się chyba nie wyspała czy co, ale od 10-12 spała a teraz znowu ma drzemkę bo tarła oczka i tylko EJO EJO co u niej od 6 miesięcy znaczy ZMĘCZONA. I śpi mi Panienka.

Clio piekne zdjecie z sesji:)

Cherie witaj kochana:)

Firanko wspolczuje..smutne to co piszesz... ale glowa do góry. Widocznie tak ma być by wszystko moglo sie ulozyc lepiej po swojemu:)

Ostatnia edycja:
Vegas widocznie upał ją męczy ja też bym sobie chętnie drzemkę ucięła i tak chyba zrobię bez tarcia oczek itp poprostu wskoczę do wyrka ;D a potem do Parku na lodziki i leniuchowanie w plenerze :)
Daff cieszę się :)

Vegas widocznie upał ją męczy ja też bym sobie chętnie drzemkę ucięła i tak chyba zrobię bez tarcia oczek itp poprostu wskoczę do wyrka ;D a potem do Parku na lodziki i leniuchowanie w plenerze :)
Daff cieszę się :)

ja dzis jakis dzien roboczy mam... sprzatam od rana salatke zrobilam obiadek i jeszcze cos mi sie chce zrobic ale sama nie wiem co.. ciasto upieczone....

reklama
Do góry