reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas coreczka sliczna :))

clio bardzo ladnie sie usmiechasz :)) ajj z tymi zabkamii na serio rewelka :) !

firanka Twoj eks nie dorosl do wielu rzeczy teraz ahh ohh madry jest duma go przepaja i tak wstretnie mowii ale poczekaj jakis czas glupek na oczy ujrzy co zrobil jaka powazna krzywde Przykro mi z powodu Twojej sytuacji i szkoda mi dziecinkii Twej :(((

WITAM NOWA MAME :))

-----------------------------

tak sobie ogladalam na necie i znalazlam takie o cos ... jak ktos niechce nie potrafi to niech nie oglada mi lzy lecialy ... artykul o najdziwniejszych chorobach ludzkosci ...

http://www.kodczasu.pl/viewtopic.php...9468f18b265ef0

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny. Ale widocznie jeszcze nie widziałyście prawdziwych talentów
http://justlikethatxd.deviantart.com/
Ja dziasiaj albo namawiam męża żeby pojechał ze mną do mojej mamy, albo biorę Mareczka i sama rowerkiem pojadę.
Ja tak jeszcze ze swoich pasji to lubię pisać opowiadania ( mam napisane dwa i szukam kogoś kto by je poprawił) i wiersze.

Vegas Teraz owszem. Facebook jest lepszy od nk. I możesz zawierać znajomości z ludźmi z zagranicy. Na nk teraz jest nowy regulamin i kto czytał to wie że nk może użyczać nasze zdjęcia główne wraz z nazwa właściciele konta. Dlatego już jako zdjęcie główne warto ustawić jakiś obrazek nie przedstawiający ciebie.
Ale laska z Ciebie :) A Marynka jest super dziewczynką, zawsze taka uśmiechnięta,.
Eve super że badania wyszły dobrze i że dzidzia zdrowa.
Cherie A witamy.
Kiniorek Trzymam kciuki za dzisiaj
Misia2912 Super kociaki. AJ do tej pory miałabym ich siedem od dwóch kotek ale zawsze kiedy któraś się okoci przychodzi jakiś wielki kocur i zjada maleństwa.:-(
Firanka smutne to co piszesz. Co ja myślę o Mikołaju to już wiesz.... A on skoro uważa że Ciebie już nie ma to po co w ogóle kontaktuje się z Tobą? Liczy że zaczniesz błagać żeby wrócił czy co? Masz rację, najbardziej żal Nicusi. Co ona biedna może przeżywać to tylko ona wie. Życzę Ci żebyś w końcu spotkała tego jedynego.
Misia92 Ja tez jestem typem romantyczki. Więc znam ten ból.

Hej dziewczyny!
Przeleciałam tak 5 przez 10 to co pisałyscie. Ale duuużo naskrobałyscie!
Chcialam ogolnie zwrócić się do Ewi KOCHANA PRZEPIĘKNIE RYSUJESZ i nie wciskaj mi że to amatorszczyzna! Bo kochana jak do Liceum Plastycznego chodziłam to 3 klasiści (niektórzy 4klasiści) tak nie rysowali! Więc muszę Ci przyznać że masz talent!
A ja wpadłam się pochwalić ! Mamy pierwszego ząbka!!!!!

Artystka Gratuluję ząbka. Pochlebiasz mi, naprawdę. Ja w tych sprawach jestem samoukiem i jak widzę jak niektórzy rysują to mi szczęka opada. Fakt, ja już lepiej rysować nie będę bo taki sobie wyrobiłam styl.
Swoją droga tyo Michaś już duży chłopiec

hej mamusie :)
jak nocka? ja ledwie oczka otworzyłam już do mamusi dzwoniłam bo ma dzisiaj urodzinki :D a mój B kombinuje gdzie by tu wybyć w plener u nas dzisiaj zapowiada się z 30st ...
Firanka przykra sprawa dupek i tyle kiedyś sobie przypomni że ma córkę ale będzie już za późno :( musicie się trzymać

Hej :)

JA w miarę wyspana. Mama mi zaczęła buszowac po pokoju o 6:45 i już miałam pospane ;]
A teraz właśnie przyszli teściowie jadą pociągiem :) potem do restauracji na 11:00 żeby menu ustalać, do kościoła zapytać organistę czy może moja kuzynka śpiewać nam Ave Maria (pięknie śpiewa! ale musi sobie akustykę sprawdzić jak jej to wyjdzie)
A potem już do mnie i będziemy obiadek wspólny jeść rozmawiać itp ;]

Troszkę się denerwuję, bo to pierwsze takie oficjalne spotkanie...

Ostatnia edycja:
reklama
sylcia zerknęłam na tą stronę i zostałam okrzyczana przez B ;/ straszne :(
Artystka ja to ciągle pamiętam jak pisałaś o porodzie i całej akcji a tu już 5miesięcy Michał ma ząbka niesamowicie leci ten czas
Vegas co tam działasz?

Do góry