reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sylcia zerknęłam na tą stronę i zostałam okrzyczana przez B ;/ straszne :(
Artystka ja to ciągle pamiętam jak pisałaś o porodzie i całej akcji a tu już 5miesięcy Michał ma ząbka niesamowicie leci ten czas
Vegas co tam działasz?
oglądałam Twoje foty na nk i w kompleksy mnie zaraz wpędzisz hehe:)
Mysia śpi już ponad godzinę, jak wstanie to będę miała co robic:)
Obiad się ''robi'' na piecu:)
Po robocie męża poopalamy się bo taki upał, że żal byłoby nie skorzystac z tego.

a tego fb nie można oglądnąc bez zalogowania? bo chciałabym zobaczyc jak to wygląda.

reklama
dzieki:* o nawet nie zauwazylam ze z Krk:) jestes;) Moze keidys sie spotkamy??
motlicaja czemu nie:-)
firanka dziewczyny już napisały wszystko, nic dodać nic ująć, taki ktoś nie zasługuje na bycie ojcem. Trzymajcie się:*
cherie witam:-)
vegas super zdjęcia:-)
kiniorek trzymam kciuki za dzisiejszy dzień:-)
artystka gratulacje ząbka!:-) słodki ten Twój synek.

jak tam Malwinka?:) ile już ma cm i ile waży?:p ja moją córę ważyłam wczoraj i ma 7600g. Wydaje się mało, ale fajnie właśnie, ona urodziła się z wagą 2860 a w szpitalu spadło jej fizjologicznie do 2600g;)

i ja się witam.
ukrop straszny i Daniel daje w pióra, wyspany wstał o 6 i nie śpi do teraz... ale położyłam go w łóżeczku i wyszłam z pokoju, może wreszcie zaśnie.
Vegas, ja wolę fb od nk, ale to kwestia gustu, jestem i tu i tu. poza tym widzę, że Martynia rośnie jak na drożdżach.

vegas to malutko miała. my jutro/pojutrze będziemy do szczepienia i będziemy ważyć i mierzyć, bo nie mam pojęcia ile:-) ale przytyła, widać po niej, taki pączuszek:D

my juz po kosciolku:) i teraz sie obijamy:)
Vegas to martynka w porownaniu do mojego Alana to malutka:D moj wazy juz 10 kg,juz od jakiegos czasu wolniutko przybiera na wadze :) ale to w sumie dorze bo i tak sporo wazy mimo ze nie jest grubaskiem:D
Cherie a Danielek ile juz wazy?

confunded dasz nam tutaj jakieś zdjęcie Malwinki? bo kuka z suwaczka ale nie widać jej :p
Vegas jakie kompleksy???
kiniorek tak oglądam te koraliki i powiem ci ze chyba też pomyślę ale dla siebie porobić :) jestem na etapie kamyczków svarowskiego ^,^

ja szukam jakichś ozdób na ścianę do pokoiku Alexa bo narazie są puste ... :( ale jest tych dekoracji sporo na allegro

no Clio zajesuper wyglądasz:) strasznie podoba mi się Twój uśmiech:)
Martynka jak miała 2 miesiące też była pączusiem:p chyba to normalne w tym okresie:)

w ogóle często oglądam fotki Małej z 3D, taka sama, wypisz wymaluj hehe:)

a cm Martynka ma 71:) zmierzyłam ją przed chwilą;D

Ostatnia edycja:
Fikusku Daniel waży ciut ponad 10 kg i ma 80 cm, teraz też już mniej przybiera na wadze bo zaczyna raczkować i w ogóle wszędzie go pełno. muszę mieć oczy dookoła głowy :-D

Clio, Daniel ma na ścianie dekoracje piankowe z disneya i jest zachwycony. o takie: http://allegro.pl/item1185628447_pianki_na_sciane_disney_kubus_miki_duze_50cm.html

a ostatnio zamówiłam mojemu łobuzowi jeździk pchacz, już się nie mogę doczekać jak dojdzie :-D
http://allegro.pl/item1188450028_smoby_berchet_jezdzik_maestro_balade_5w1_gratis.html

Ostatnia edycja:
reklama
Fikusku Daniel waży ciut ponad 10 kg i ma 80 cm, teraz też już mniej przybiera na wadze bo zaczyna raczkować i w ogóle wszędzie go pełno. muszę mieć oczy dookoła głowy :-D

u mnie to samo:) clayt czas na oku mosze go miec:) ale czasmi wkladam go do lozeczka i daje zabawki i sie bawi:) wtedy mam pewnosc ze sobie krzywdy nie zrobi:)Moj tez juz ma ponad 80:) jej ale rosna nasze maluchy:) a mi sie wydaje jak ja bym niedawno rodzila:D

Do góry