reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

oj dziewczyny dziewczyny kazdy ma te wstretne problemy niestety ;(( ALE DOBRZE JEST SIE TROSZKE WYZALIC:) czlowiekowii czasem kamien z serca spada :))

a ja juz po pracy i mala wcieczke sobie zrobilismy do ballina/kilaloe :)) fajniee bylo :)

teraz zjem cos w koncu cieplego :p i starego dzis na wunko zaprosilam przy filmiku wiec tam tam ttttaaa tam :D bedzie goraco .... moze :p:p:p:p

reklama
hehe po co ja mam iśc na dni Pszczyny jak Rodowiczkę idealnie w domu słychac przy otwartych oknach:p ale tak jest co roku, pewnie mają super nagłośnienie a my też tak daleko od parku nie mieszkamy;)

Misia dopiero usnęła. Uf. Ciężko jej dziś szło zasypianie;p

Ewi mam nadzieję, że Justysi przejdzie prędko;* Duużo zdrówka!

ehhh nie pytac sie co zrobiłam:/ to bylo na złosc M. no i ogólnie szukałam wrazen... :-]

Kurde dziewczyny, mozecie niewiezyc ale siedze sama w domu, mąż pojechal do kolegi na chwile i nagle u hani usłyszalam jakby ktos papier darł.... :szok: :szok: :szok: bałam sie do hani zajrzec... ale otworzylam drzwi, Hania śpi... kur** straszy???? no bo zeby mysz tak papier darła to niemozliwe.... i niewieze ze mi sie przesłyszało.... no brak słów :szok: :szok: teraz to dpopiero bede sie bała chodzic po nocy....: ////////////

Edit: Ewi trzymam kciuki by mała szyyybko była zdrowa! :*

Elizka ja też tak świrkuję wieczorami jak jakiś szelest czy coś usłyszę. Ale to dlatego, że ja za dużo horrorów oglądam:] Poprawka - świrkuję jak J ma na nocki:)

Clio ja mam lietrki z Kubusiem puchatkiem na łóżkiem Mikiego wiszą :-) Nie mogę otworzyć twojej strony więc jak byś mogla mi imię i nazwisko na PW przeslać to wtedy zaproszę:-)
Cherie super zabawke później, dzieciaki sczególnie jeździki uzywają:-)
Artystka gratuluję ząbka:-)
Conf jaka ty chuda:szok::-)
Elizka raz na wozie raz pod wkoncu będzie lepiej:-) Ty minie na noc nie strasz:-p

A ja siedze u P i się obijam a on z małym szmie coś w kuchni dwa glodomory :-p
A co do nk to powysyłajcie mi na pW imiona i nazwiska to was znajdę i zaproszę:-)

No mi się właśnie profile nie chca wyświetlać to inaczej jeśli ktoś by chciał to wyszukajcie Marta Wesołowska Bydgoszcz;-)

reklama
Do góry