reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

też mi się wydaje, że były Firanki robi jej na złośc, odgrywa się za coś a może taki już jest. Myśli, że może miażdżyc bo nie ma nic do stracenia. Co za Skurkozjad..;/ Czemu te dzieciątka muszą tak cierpiec przez nieodpowiedzialnośc ojców? Nie rozumiem tego.

U nas dziś na dniach Pszczyny śpiewała m.in. Maryla Rodowicz. No ale nie poszliśmy bo nie jest jakaś taka nasza ulubiona:p Poza tym oglądamy ją w Rodzince Zastępczej i nam wystarczy hehe:)

reklama
Dzięki dziewczynki,ale ja to się zastanawiam jak on może spojrzeć w lustro...bo o mnie nie chodzi...to uczucie się skończyło...ale,nie myślałam,że ktoś jest tak cyniczny,że stwierdzi,że to dla dobra dziecka,żeby miało normalną rodzinę,jak sobie kogoś znajdę...że wtedy ten facet nie będzie się miał o co się wściekać bo żaden ex nie będzie się panoszył...

Firanka na pewno znajdziecie z Malutką na swojej drodze pewnego Ktosia, który Was uszczęśliwi na maxa:) Wierzę w to, zresztą nie tylko ja:)

Clio, ciszej w tej sypialni bo tu wszystko słychac hehehe;D

Dzięki dziewczynki,ale ja to się zastanawiam jak on może spojrzeć w lustro...bo o mnie nie chodzi...to uczucie się skończyło...ale,nie myślałam,że ktoś jest tak cyniczny,że stwierdzi,że to dla dobra dziecka,żeby miało normalną rodzinę,jak sobie kogoś znajdę...że wtedy ten facet nie będzie się miał o co się wściekać bo żaden ex nie będzie się panoszył...
twoj eks ani moj nie maja zadnych skrupolow. Moj np po naszym rozstaniu,a bylam wtedy w spzitalu z zagrozona ciaza,zasczas sie spotykac z dziewucha ode mnie z pracy!

kolia fajnie jest być romantyczką ale niestety czasem trzeba trzeźwo myślec a mi to w niektórych kwestiach przychodzi z trudem .;-)
clio dobrej nocki. ja też bym skorzystała tyle że nie dostałam niestety dziś takiego zaproszenia..;-)
firanka znajdziesz jeszcze faceta swojego życia, wróć waszego będzie dobrym ojem dla Nicolki nie to co ten..ach... na każdą z nas czeka odpowiedni facet tylko czaami trzeba troche poczekac..niestety...
vegas tobie tez dobrej nocki :::*

Misia bez romantyków świat by się nie rozwijał bo jaki realista marzył by np. o lataniu kiedy to było jeszcze nie możliwe:-)
Clio ty tu się panoszysz a ja te nie dostałam takowego zaproszenia :-):-p

Faceci bywają takimi palantami, że trudno to nawet przewidzieć :angry::wściekła/y:

reklama
motylicaja [/B]ja z Krakowa, ale to już pisałam:-)

dzieki:* o nawet nie zauwazylam ze z Krk:) jestes;) Moze keidys sie spotkamy??

motylicaja przykro mi z powodu dziadka :( :)

dziekuje;*

lenka87-jak tam Adac juz mu lepiej?? przeszlo mu zatrucie

confunded chodzi mi o teatr Słowackiego chyba nie jestem pewna urzadzony w starym stylu smierdzi staroscia ale go uwielbiam:-p

Motylicaja a skąd ty jestes jesli mozna wiedziec?.

Krakow niedaleko ZOO mieszkam w Krakowie;)

kiniorek91;-fajny Torcik:)

ixidixi;-cos nie pokazuje twego Profilu na FB

puk puk? można do was dołączyć? ;-)

witam Nowa Mamusie;*

hejka;l) ja dzis spalam do 12.00 sam nie wiem dlaczego....

Tate kozonki zlapaly:( masakra Dziadek w szpitalu ile jeszcze...ranyy...
mam Fotki w Galeri u mnie na Profilku wiec zapraszam:)

dobrej nocki:*

Do góry