misia92
mamusia Michasia
vegas ja bardziej tradycyjnie - pisze pamietnik w normalnym zeszycie do tego piórem...;-) miewam takie odchyły...
misia kotek super..;-)
misia kotek super..;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eh.. smutne.. Kochana nic dziwnego, że mówi tato do każdego mężczyzny bo szuka tatę i w każdym go widzi.. Boże nawet nie umiem sobie wyobrazic co czuje takie Maleństwo.. zawsze mówię, że kobieta to sobie radę jakoś da bez faceta - życie, czasem tak musi byc, ale Maluszek? Takie niewinne Maleństwo, które pragnie byc jedynie /aż?/ kochane? Ściskam mocniutko;* Jesteśmy z Wami;* A tym Palantem /człowiekiem go nazwac nie można/ nie wolno się przejmowac Kochana bo nie jest tego absolutnie wart.. Cholerka, mam nadzieje, ze spotkacie Pewnego Ktosia, który zamieni Wasze dotychczasowe życie w raj, tego Wam życzę;*Clio,Vegas - wg taty Nicole byłam jego najgorszym błędem życia...na każdym kroku ukazuje jak bardzo kocha swoją anie...boli mnie to,że uważa mnie za swój błąd...bo może i nie jesteśmy razem,ale wydawało mi się,że przeżyliśmy razem jednak jakieś dobre rzeczy równierz...a najbardziej wpędza mnie w depresję to,że Nicole szuka go i ostatnio pyta gdzie tatuś? (jestem w szoku,że moje dziecię mówi mamuś,tatuś i babuś)...a on nie chce jej widzieć...ja pier.... on nawet nie wie jaką traumę przeżywa to Maleństwo...w krótkim czasie straciła dziadka i ojca...i nie wie dlaczego...ostatnio do moich kolegów mówi tatuś...jest mi zawsze strasznie głupio przed wszystkimi ;(