reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gizmo jest świetny i ten rudy pasek na czole :p rewelacja mój B stwierdził że ma temperamencik bo to w oczkach widać hehe a widzę że te Twoje kociaki to wersalki lubią :)

Misia jak ja uwielbiam koty a gizmo sama słodycz:-)
Clio ty też za tydzień spokojnie możesz rodzić :-)
Vegas cel uświęca środki :-p
Misia92 dusza romatyczki ;-)

Clio,Vegas - wg taty Nicole byłam jego najgorszym błędem życia...na każdym kroku ukazuje jak bardzo kocha swoją anie...boli mnie to,że uważa mnie za swój błąd...bo może i nie jesteśmy razem,ale wydawało mi się,że przeżyliśmy razem jednak jakieś dobre rzeczy równierz...a najbardziej wpędza mnie w depresję to,że Nicole szuka go i ostatnio pyta gdzie tatuś? (jestem w szoku,że moje dziecię mówi mamuś,tatuś i babuś)...a on nie chce jej widzieć...ja pier.... on nawet nie wie jaką traumę przeżywa to Maleństwo...w krótkim czasie straciła dziadka i ojca...i nie wie dlaczego...ostatnio do moich kolegów mówi tatuś...jest mi zawsze strasznie głupio przed wszystkimi ;(

Clio Gizmo to dziewczynka :-) Tak ,tak koty uwielbiają wersalkę i fotele...
To ja pokaże Tosie one są podobne

Załączniki

• DSC01783.jpg
    DSC01783.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 28
firanka rzeczywiście nieciekawa sytuacja... niestety brak ojca nie wpływa dobrze na dziecko, ale w niektórych sytuacjach lepiej kiedy ojca nie ma bo po co komu ojciec który niby jest z matką ale dziecka nie chce albo źle traktuje...

kolia oj tak.... niepoprawna romantyczka... niestety ;-)

Clio,Vegas - wg taty Nicole byłam jego najgorszym błędem życia...na każdym kroku ukazuje jak bardzo kocha swoją anie...boli mnie to,że uważa mnie za swój błąd...bo może i nie jesteśmy razem,ale wydawało mi się,że przeżyliśmy razem jednak jakieś dobre rzeczy równierz...a najbardziej wpędza mnie w depresję to,że Nicole szuka go i ostatnio pyta gdzie tatuś? (jestem w szoku,że moje dziecię mówi mamuś,tatuś i babuś)...a on nie chce jej widzieć...ja pier.... on nawet nie wie jaką traumę przeżywa to Maleństwo...w krótkim czasie straciła dziadka i ojca...i nie wie dlaczego...ostatnio do moich kolegów mówi tatuś...jest mi zawsze strasznie głupio przed wszystkimi ;(
eh.. smutne.. Kochana nic dziwnego, że mówi tato do każdego mężczyzny bo szuka tatę i w każdym go widzi.. Boże nawet nie umiem sobie wyobrazic co czuje takie Maleństwo.. zawsze mówię, że kobieta to sobie radę jakoś da bez faceta - życie, czasem tak musi byc, ale Maluszek? Takie niewinne Maleństwo, które pragnie byc jedynie /aż?/ kochane? Ściskam mocniutko;* Jesteśmy z Wami;* A tym Palantem /człowiekiem go nazwac nie można/ nie wolno się przejmowac Kochana bo nie jest tego absolutnie wart.. Cholerka, mam nadzieje, ze spotkacie Pewnego Ktosia, który zamieni Wasze dotychczasowe życie w raj, tego Wam życzę;*

firanka wspolczuje. Az mi rece opadly na zachowanie twojego eksa. aj z reszta moj nie lepszy tylko ze ja mojemu zabronilam jakichkolwiek kontaktow bo jak mu zezwilolam to przyjezdzal po % wiec teraz w ogole ma sie nie piokazywac i nawet nic nie protestowal,nic sie nie odyzwa! i w sumie dobrze bo mam swiety spokoj,i tak nie jest wpisany w akt wiec praw nie ma. Ale u ciebie jest o tyle gorzej bo mala jest wieksza i juz rozumie ze nie ma taty,bo wczesniej byl i teskni,wiec ja nie wiem o czym twoj eks mysli....a to ze mowi ze jestes jego beledem zyciowy to mim zdaniem po prostu taka gra na nerwach. Pewnie tak nie mysli ale celowo chce cie zdolowac.. tak mi sie wydaje przynajmniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Firanka współczuje sytuacji no i małej bo w końcu to co jest między wami nie powinno dotyczyć jej a jednak on nie umie rozgraniczyć. Na pewno trudno jest dźwigać taki ciężar. On pewnie kiedyś pożałuje ale to ty będziesz dla Nicoli całym światem więc trzeba się trzymać dla niej!

Misia Czemu niestety??

Do góry