reklama
Madzia Witaj. W takim razie życzę Ci żeby te dwie kreseczki nie kłamały.
Mała mama To obrzydliwe. Normalna matka nie dałaby przystawić swojego dziecka do obcej piersi. ile ty masz lat? 15? Jeśli tak robisz ze swoim dzieckiem to boję się pomyśleć co jeszcze może wpaść ci do głowy... Żadna odpowiedzialna matka nie zrobiłaby czegoś takiego swojemu dziecku.
Andzia Sytuacja w jakiej była Twoja mam to zupełnie co innego niż Małej Mamy. Tu mamy do czynienia z potrzebą i zwykła ludzką życzliwością a u tej niedojrzalej dziewczyny tylko i wyłącznie z chęcią zabawy dzieckiem, bo tak to odebrałam.
A co do Ciebie.
Tak ciężko jest zaprosić Ci dziewczyny do znajomych? Sama widzisz że robiąc tak jak robisz tylko zrażasz je do siebie i inne tez włącznie ze mną. Co Ci szkodzi?
asheara Jejku. a ile ta babka miała lat? Może miała za dużo mleka i nie chciało się jej odciągać i chciała Twojego nakarmić nim.
Umi A nie wiem jak ta zupa się nazywa. Po prostu obgotowałam buraki, starłam, i wrzuciłam do ugotowanego wcześniej rosołu i tyle. Kacperek podrywacz, he, he. Mój to potrafi podejść do dziewczynki (tylko takiej w jego wieku mniej więcej) i objąć za kark i mówić coś tam po swojemu,a potem za rączkę ciągnie gdzieś. To wygląda jak niemoralna propozycja czasami
Daffodill A widzisz? Wczesnej jej broniłaś. Sama już wiesz że Firanka miała powody do obawy.
A Mareczek dzisiaj lalkę obmacywał. Justynka ma taką z zarysem piersi to ten zdjął sukienkę i paluszkiem badał grunt. Gdzie on się tego nauczył?
wiesz bronilam bo nie mialam wyraznych powodow by ja o cos podejrzewac.... nie zawiodla mnie i zaslugiwala wg mnie na szanse ale widze ze zero wnioskow wyciagnela z tej poprzedniej lekcji co zaczelo mnie irytowac bo ilez mozna ludzi w balona robic! nie oczekuje sie niczego od innych czego samemu nie mozna dac! skoro chciala zdjec od nowych mam to jako tzw stara bywalczyni powinna sie pokazac pierwsza! bo hcyba zadna z was jej jeszcze nie widziala! cos nie tak! ja moge na poczekaniu wstawic swoje zdj. dla mnie to pikus ale dla trollujacego to juz problem.
chcialabym sie mylic co do Andzi.
hej dziewczyny, ja dziś w nocy nie mogłam prawie wcale spać maleństwo całą noc sie wierciło usnełam dopiero nad ranem jak K pojechał do pracy bo nocował dziś i spałam do 10 :-)
co do zachowania młodej.mamy to ja pozostawiam bez komentarza bo aż mi mowe odjeło jak przeczytałam co zrobiła. co do namiarów na nk chetnie sie wymienie a andzia bardzo podejrzanie sie zachowuje.
daffi spróbuj zrobic zdjęcie Julce jak sie uśmiecha zobaczymy Twojego wampirka...;-)
ashera ja to bym tą kobiete zamordowała chyba, na miesjcu jakby wzieła moje dziecko i chciała nakarmić szok ciekawe co ona by zrobiła jakby ktoś wziął jej dziecko.
miałam coś jeszcze napisac ale zapomniałam... za dużo nadrabiania było...:-)
to moze graniczyc z cudem bo jak tylko chce odslonic wargi to jest wscieklizna doslownie! zaraz zaczyn a plkakac zaciska usta. a ona usmiecha sie bardzo delikatnie dziasel nigdy nie pokazuje przy usmiechu takze moze jak ja rozchichota maz jak wroci z delegacji to ja bede polowac z aparatem i moze mi sie uda zlapac i pokazac wam te wampirki
Ostatnia edycja:
umi2
Fanka BB :)
Vegas miałam robic to samo na obiad ale stwierdziłam ze zrobie ziemniaki z koperkiem jajko sadzone i kefir bo mi sie nie chce stac przy garach, ach ja leń
edit daff co do Andzi ja jej nie broniłam i do teraz nie mam takiego zamiaru bo miałam i mam podobne zdanie co firanka no moze wypowiedziałabym wszystko mniej drastycznie niz ona no ale...
edit daff co do Andzi ja jej nie broniłam i do teraz nie mam takiego zamiaru bo miałam i mam podobne zdanie co firanka no moze wypowiedziałabym wszystko mniej drastycznie niz ona no ale...
Ostatnia edycja:
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
dzisiaj dałam Myszce skórkę od chleba do mymłania. Kiedyś już jej dawałam, ale się dławiła i długo nie dawałam, aż do dziś. Ładnie wcinała, strojąc 100 różnych minek I nie dławiła się, więc chyba w miarę regularnie już będzie dostawała ten przysmaczek
confounded
Fanka BB :)
umi ja też:-) ale lubię też takie malutkie, 'domowe', mają swój klimat:-)confunded chodzi mi o teatr Słowackiego chyba nie jestem pewna urzadzony w starym stylu smierdzi staroscia ale go uwielbiam
confounded wiesz co ja nie mialam nigdy takich problemow ... niewiem co poradzic ... widac mozna by rzec swiezo po porodzie jestes wiesz mi kazali czekac do sexu 6 tyg i ja tyle czekalam i wszystko bylo ok czulam sie jak dziewica ale wiesz co moze za malo rozluzniona jestes ? albo nie jestes na tyle zwilzona ? i dosc sucho wchodzii i strasznie sie ociera ? moze jakas dluzsza gra wstepna ? albo jakies zabawy oralne ?
confoundedMoże jeszcze za wcześnie... Dajcie sobie jeszcze parę dni :-)
UMI Ja ci zaraz dam policję :-)
dzieci moje teraz mają tak jak mama. Jedzenie na godziny i nawet policzone ile kalorii dziennie powinny jeść żeby normalnie przybierać na wadze (w sumie to o Justynke chodzi). Więc nie mam sobie nic do zarzucenia.
SYLCIA NO z tym plasterkiem nie pomyślałam.
CONFOUNDET Czasami podświadomość tak działa że czujesz ból. A może tak jak Misia napisała to za wcześnie jeszcze
a ja proponuję porządnę grę wstępną
Mały zasnął
Kiniorek- teraz blisko centrum w pobliżu AWF. Kiedys na Giszowcu mieszkałam.
Confounded- też tak miałam, kilka numerków i minie
A jak narazie może jakiś lubrykant kup. Tylko taki zwykły. Bo te z durexa rozgrzewające ,mogą cie tylko zdekoncentrować,w sumie niedawno rodziłaś-dajcie sobie czas, próbujcie dłuższą grę wstępną.
myślęze lubrykant to dobry pomysł a i dłuższa gra wstępna nie zaszkodzi o ile Malwinka wam na nią pozwoli hihi
Vegas Gratulacje!!!
Confunded co do stosunku ja nie rodziłam SN a teraz tez jakos na samym poczatku mnie boli i pod koniec ale im wiecej czasu upływa to jest lepiej a ja po porodzie ponad rok jestem
Vegas- gratulacje. My czekamy na dwójki na dole-aż sie zastanawiam czy je ma wogole. Wygląda jakby mu 3 miały wyjść. Wogole dziąsła popuchnięte-widac ząbki w dziąsle-a 2 jakby nie widzę.Jakby mu wyszła choc jedna 2 bym sie uspokoiła.
Ja też ponad rok po porodzie i jakos mi nie idzie z tym sexem ciągle jakis dyskomfort mam. Mam nadzieje,ze mi to przejdzie. Rodziłam SN i byłam troszke popękana wewnętrznie-boje sie,ze mam jakies zrosty lub cos. Musze isc do gina.
Dziewczyny nie będę każdej z osobna odpisywać, bo wszystkie piszecie praktycznie to samo:-) ja już jestem prawie 8tyg po porodzie, myślałam, że to JUŻ, ale z tego co pisze umi to chyba DOPIERO:-) moze ten ból jest związany z moim lekkim krwawieniem (nadżerka), bo krew wysusza. ale na grę wstępną nie narzekam;-) faktycznie trochę się boję, wiec może to psychiczne podłoże też mieć. żartowaliśmy z mężem, że chyba mnie bardziej zszyli po porodzie i to dlatego co do lubrykantów- próbowaliśmy zwykłej oliwki bambino, bo gdzieś tak wyczytałam i nie pomogła, tzn było lepiej, ale to jeszcze nie to. no nic, będę tak jak radzicie próbować i próbować :-) dzięki.
clio Malwinka pozwala nawet jak nie śpi to leży grzecznie i odwraca główkę ;-)
Jupi! Trzeci ząbek Martynce się przebił Na dole znowu Muszę potem zmienic w suwaku, ale teraz mi Mała nie da
Vegas- gratulacje dla Małej:-)
A ja pwoiem co moja paskuda teraz wyrabia.. ostatnio wysmarowala sie cala sudocremem bo nie zauwazylam myslalam ze ladnie bawi sie w kaciku zabawek a nawet nie wiem jak zdobyla ten sudocrem.....
zaczela sie sama rozberac... odpina pampersa i w ogole nie dobra jest.
a dzis z talerza capnęła smazone skrzydelko i do buziaka od razu wsadzila i nawet sie nie skwaisla jak jej zabralam to sie rozplakala.
zaczela sie sama rozberac... odpina pampersa i w ogole nie dobra jest.
a dzis z talerza capnęła smazone skrzydelko i do buziaka od razu wsadzila i nawet sie nie skwaisla jak jej zabralam to sie rozplakala.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
a dlaczego ta sytuacja nie została jaśniej opisana? wiele osób nie ma pojęcia co się działo z Andzią.Vegas miałam robic to samo na obiad ale stwierdziłam ze zrobie ziemniaki z koperkiem jajko sadzone i kefir bo mi sie nie chce stac przy garach, ach ja leń
Ostatnia edycja:
Motylicaja a skąd ty jestes jesli mozna wiedziec?
Umi Julka poprostu jest roztrzepana.. stala dzis na nogach i bila rekoma w ekran telewizora. nie wiem czy chciala wejscv tam czy wyciagnac postacie z bajek ale stala piszcala i walila rekoma w niego.
Umi Julka poprostu jest roztrzepana.. stala dzis na nogach i bila rekoma w ekran telewizora. nie wiem czy chciala wejscv tam czy wyciagnac postacie z bajek ale stala piszcala i walila rekoma w niego.
reklama
Daffodill-Mój dziś też wziął krem do pupki i przyszedł mi nogi smarować. On wogole lubi takie zabawy- mycie buzi sobie i mamie, lubi też wycierac jak się coś rozleje. Chodzi śmieci do kosza wyrzuca. Kochany maluch. Czasem tez cos capnie i od razu do buzi-dlatego cały czas mam go na oku. Jak jestem w kuchni to go wołam. No,ale niestety zdarza mu się zjesc cos co nie powinien. co chwile sprzątam podłoge,na meblach tez staram sie nie trzymac nic niebezpiecznego-ale zawsze cos sie zdarzy mu znalezc.