reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ok zaproszenie wyslalam i drugie przyjelam :)

senkju :)

motylicaja przykro mi z powodu dziadka :(

lenka wiesz co nie poradze nic innego jak kontrolowac jak duzo dzidzia siusia i aby duzo pil maluszek by sie nie odwodnil :( moze tzw trzydniowke zlapal czy jelitowke ? to nie grozne praktycznie 99% dziecii to przechodzii :( ale i tak zycze zdrowka :)

reklama
Gorączki też nie ma. Wypił już ponad 150 ml od wymiotów i nie wymiotuje. Narazie tez sikał-jak go myłam w wannie. Jakby mniej,ale może przez to,ze dużo zwymiotował.
Dosc pogodny jest. Nie wiem może coś zjadł rano z podłogi i go drażniło. Zobaczę. Jak zwymiotuje mi jeszcze z 2 razy to do lekarza ide.
Chciałam mu dac ryż z jagodami,ale jeść nie chce.

Ostatnia edycja:
LENKA Mały mógł po prostu coś zjeść. Ale na wszelki wypadek tak jak piszesz, trzymaj go na specjalnej dietce.

dzisiaj u nas obiadek będzie dość późno. Dzieci dostały po serku i do tej trzeciej muszą poczekać. Mareczek właśnie położył się spać, ale kiedy zaśnie to nie wiem.
Kilka dni temu coś go ugryzło w policzek i tak się drapał że zrobił sobie ranke i co zrobi się strupek to on to zdrapuje. Macie może jakiś sposób żeby tego nie robił? Bo to nigdy się mu nie zagoi.

Ewi Ciebie trzeba zgłosic na policje:-p dzieci głodzisz:-p
Lenka moze cos mu zaszkodził mnie młody ostatnio w samochodzie zwymiotował bo za szybko jechalam a wczesniej sobie pojadł porządnie może tu cos mu po prostu zaszkodziło
confunded ja kocham Teatr w Krakowie!! jak chodziłam do szkoły to 2 razy w roku jeździlismy uwielbiam po prostu teatr i Kraków:-) a do Rzeszowa i Dębicy zapraszam

Cześć dziewczyny :-)
Mi noc minęła nawet nie tak źle... Później mały jak usnął 15 po 10 to wstał 12:50 :-) Pogoda u mnie dziwna niby ciepło a powietrze chłodne...

Młoda mama Szok, szok... Dziewczyny już wystarczająco to skomentowały. Ja nie wiem co powiedzieć to obrzydliwe...

ewii kurcze nie mam zadnego pomyslu co by zrobic aby maly sie nie drapal ? moze narysuj mu cos na drugim poliku aby tam sobie macal :p albo naklej plasterek ale tak aby ranka byla ciagle dotleniana by mogla wysychac i sie goiic ? kurcze niewiem co mozna by zrobic :(

umi ale który teatr?:-p bo u nas ich całkiem sporo :-) jak Mania nam trochę podrośnie to na pewno się wybierzemy w Polskę i zahaczymy o te miasta;-)

dziewczyny, a ja mam takie dość intymne pytanie, bo próbujemy się z mężem poseksić trochę, ale nie wychodzi (albo raczej wchodzi :-p), bo mnie boli przeokropnie! tak jakbym była za ciasna i nie mógł się tam zmieścić... to normalne? byłam u gina na kontroli po porodzie i wszystko okej, tylko lekka nadżerka.

confunded chodzi mi o teatr Słowackiego chyba nie jestem pewna urzadzony w starym stylu smierdzi staroscia ale go uwielbiam:-p

Conf mieszkanie razem dopiero po mojej maturze, ale to z jego rodzicami...

Lenka nie martw się będzie ok i dasz sobie rady, a potem jak mu nie przejdzie to idź z nim, może przepiszą mu coś na odwodnienie, z witaminkami

Clio, Lenka w której części K-c mieszkacie??

reklama
hej dziewczyny, ja dziś w nocy nie mogłam prawie wcale spać maleństwo całą noc sie wierciło usnełam dopiero nad ranem jak K pojechał do pracy bo nocował dziś i spałam do 10 :-)
co do zachowania młodej.mamy to ja pozostawiam bez komentarza bo aż mi mowe odjeło jak przeczytałam co zrobiła. co do namiarów na nk chetnie sie wymienie a andzia bardzo podejrzanie sie zachowuje.
daffi spróbuj zrobic zdjęcie Julce jak sie uśmiecha zobaczymy Twojego wampirka...;-)
ashera ja to bym tą kobiete zamordowała chyba, na miesjcu jakby wzieła moje dziecko i chciała nakarmić szok ciekawe co ona by zrobiła jakby ktoś wziął jej dziecko.

miałam coś jeszcze napisac ale zapomniałam... za dużo nadrabiania było...:-)

Do góry