reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc laski;)

Tak sobie was czytam teraz i jest mi ogromnie smutno bo z tego co widze..wasze zaufanie do mnie opiera sie tylko na naszej klasie;(

Będe chciala to was zaprosze...to ze nie wysalalam wam zaproszenia to nie swiadczy o tym ze jestem oszustką
Powtarzam was OSTATNI RAZ NIE JESTEM ZADNYM TROLEM ANI ZLODZIEJKA ZDJEC..niby po co mi wasze zdjecia..gdybym chciala to wstawilabym jakies byle jakie..ale taka nie jestem
Naprawde was tu wszstkich polubiłam..no ale widze ze to wszystko poszlo na marne bo w waszych oczach jestem trolem..
Jak chcecie to moge wam podac moj numer tel..dafus chcesz? to pogadamy moze wtedy nabierzesz do mnie zaufania jak cos to napisz na pw..

co do Ciebie Vegas ..nie przekrecaj zdan prosze Cię BO NAPISALAM ZE JAK DALAS LINKA TO KLIKNELAM I ZOBACZYLAM TWOJE ZDJECIE GLOWNE A NIE ZE OGLADAM SOBIE ZDJECIA W TWOJEJ GALERI NA NK..a to jest roznica..
Nigdy nie ukradlabym zadnego zdjecia..
a Umi jak masz cos do mnie i jak tak popierasz firanke to powiedz mi to a nie ukrywasz...
Odechcialo mi się tu pisac...tylko jedno slysze od was trol i wyłudzaczka zdjec..

a jakbym tak nie miala nk to co wtedy?
Dafus dziekuje ze ty jedyna jeszcze we mnie nie zwątpilas chociaz wszystko idzie w tym kierunku..z tego co widze..;( i tyle..

reklama
ja też nie zwątpiłam w Ciebie Andzia, ale kurka sama mi obiecałaś jak odchodziłaś z forum ostatnim razem, że dasz mi namiary na siebie. Też mi zależy by miec z Tobą kontakt na nk.

Nie wiem jak Wy, ale ja wolałabym wiedziec co takiego niby Andzia zrobiła, że tak bardzo zaszła za skórę Firance. Może to by wiele wyjaśniło bo na razie syt. z Andzią jakaś taka napięta. Nie wiem Andzia dlaczego raz piszesz, że nam wyślesz te zaproszenia, potem tłumaczysz się, że nie musisz tego robic, itp. To jest dziwne, fakt. Bo po co w takim razie obiecujesz. I tylko to mi się nie podoba w Tobie, te tzw. obiecanki-cacanki.

Ostatnia edycja:
a co do starego dziadka to zapytajcie sie misi czy nim jestem bo czesto rozmawiam z nia przez tel..a ona potrafi rozroznic glos dziadka i mlodej dziewczyny..
przepraszam za posta pod postem..

a co do starego dziadka to zapytajcie sie misi czy nim jestem bo czesto rozmawiam z nia przez tel..a ona potrafi rozroznic glos dziadka i mlodej dziewczyny..
przepraszam za posta pod postem..
co do tego, że jesteś dziewczyną nie mamy wątpliwości bo z niejedną już z forum rozmawiałaś przez tel.

Vegas jak z nie jedną? tylko z Misią a z Paulinką smsy pisalam..

a firanka juz napisala za co miala takie podejrzenia..nie wiem czy nie doczytalas czy nie przeczytalas..

Andzia to po jaka cholere chcialas nasze namiary na nk!!!!! teraz nie odwijaj ty kota ogonem!!!!

Edit: i tym bardziejn obiecujesz ze natsepnego dnia wyslisz bo wiecznie ci sie niby nk wiesza! a bb nie!! dziwne!!

Ostatnia edycja:
Confounded jeśli chodzi o żele to polecam Feminium Żel. Też mam problem z tą nadżerką cholerną:crazy: i ostatnio bez nawilżaczy nie ma szans;-) A po za tym w ogóle ciężko mi się ruszać nie mówiąc już o jakichś fikołkach ;-):rofl2::-D

Nie mówili Ci w szpitalu, że po porodzie musisz to leczyć?? Bo mnie już straszyli wypalaniem, bo darmowe:sorry2::dry:

ja sie tam nie wypowiadam w ta klotnie bo nikomu nie dawalam namiarow etc ... ale nalezalo by sprawe wyjasnic jakos i dojsc do porozumienia ...

a co do wyczynow to Nadinka szybciora jest w mowieniu swoje pierwsze gaworzenia zaczela jak miala dwa miesiace juz bleblalal tyle ze hej :) nauczyla sie saodzielnie siedziec jak mialam skonczone 5 miesiecy, niestety nauczyla sie chodzic pozno przy meblachetc szybko chodzila ale bala sie puscic i isc sama ale gada duzo mowi ladnie tak nie dziekuje i dygnie glowka (te dziekuje brzmii dziki dzikikii dzikikike) ladnie mowiii prosze (pose) czesc mowi czesc mowii bye bye hello hi monkey mis kohaa (kocham co oznacz) wiecznie mowii apa upa (chce isc na kolanka czy na rece) bije brawo gdzie bysmy nie szli to pierwsza mowii czesc jak wychodzimy to papa i macha mowi jesc daj jesc mama nie ma , niema lulu aaaa , kotek (kicii kicii,kokek) i muczy jak krowa szczeka jak piesek miauczy jak kot jak sobie pruka to robii prrrr , mowii sisii kupaa kupka , pipka cycus (smoczek) cyce , pepek ucho oko usta i pokazuje wszystko :) i umie pokazac wiele wiecej ale z mowa ciezej :p to slowa ktore uzywa najczesciej :) mowii tez wiele slow ktore wyciaga z kontekstu z zdan, ostatnio mowie do Damiana daj mi miske a Nadia miska miska miska i latala i mowila miska :)

sorry was za bledy ale cos mi ciagle klawiatura skacze i szaleje ;/

Ostatnia edycja:
Czesc laski;)

Tak sobie was czytam teraz i jest mi ogromnie smutno bo z tego co widze..wasze zaufanie do mnie opiera sie tylko na naszej klasie;(

Będe chciala to was zaprosze...to ze nie wysalalam wam zaproszenia to nie swiadczy o tym ze jestem oszustką
Powtarzam was OSTATNI RAZ NIE JESTEM ZADNYM TROLEM ANI ZLODZIEJKA ZDJEC..niby po co mi wasze zdjecia..gdybym chciala to wstawilabym jakies byle jakie..ale taka nie jestem
Naprawde was tu wszstkich polubiłam..no ale widze ze to wszystko poszlo na marne bo w waszych oczach jestem trolem..
Jak chcecie to moge wam podac moj numer tel..dafus chcesz? to pogadamy moze wtedy nabierzesz do mnie zaufania jak cos to napisz na pw..

co do Ciebie Vegas ..nie przekrecaj zdan prosze Cię BO NAPISALAM ZE JAK DALAS LINKA TO KLIKNELAM I ZOBACZYLAM TWOJE ZDJECIE GLOWNE A NIE ZE OGLADAM SOBIE ZDJECIA W TWOJEJ GALERI NA NK..a to jest roznica..
Nigdy nie ukradlabym zadnego zdjecia..
a Umi jak masz cos do mnie i jak tak popierasz firanke to powiedz mi to a nie ukrywasz...
Odechcialo mi się tu pisac...tylko jedno slysze od was trol i wyłudzaczka zdjec..

a jakbym tak nie miala nk to co wtedy?
Dafus dziekuje ze ty jedyna jeszcze we mnie nie zwątpilas chociaz wszystko idzie w tym kierunku..z tego co widze..;( i tyle..

Andzia to w takim razie ja cie ładnie prosze pokaz nam swoje zdjecie. pokaz sie nam wreszcie i juz zadna nie bedzie miala watpliwosci.
a chyba rozumiesz ze w tej sytuacji podejrzenia sa jak najbardziej sluszne. nie malo tu trolli. ja gdyby mnie ktos p0odejrzewal szybko bym swoja tozsamosc potwierdzila. chociazby rozmowa przez skype i kamerce video... wstawilabym zdjecia... dala namiary na nk... zrobilabym wszystko by byc wiarygodna i zeby nikt juz nie mial watpliwosci.
Obiecalas ostatnio ze zrobi ci kolezanka zdjecie i je wstawisz. do dzis tego zdjecia nie ma.

reklama
własniedaffi ma rcje. Andzia jeżeli pokażesz nam swoje zdjecie albo zaprosisz na nk tak jak kilkakrotnie obiecałaś to rozwiejesz wątpliwości co do swojej osoby.. wtedy nikt nie bedzie miła do ciebie pretensji a teraz jesteś wobec nas nie fair bo najpierw obiecujesz obiecujesz a teraz nic.

ja własnie umyłam u babci okna i zmieniłam jej firanki...;-) a teraz ide sobie zrobic naleśniki....;-)

Do góry