reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

confounded wiesz co ja nie mialam nigdy takich problemow ... niewiem co poradzic ... widac mozna by rzec swiezo po porodzie jestes wiesz mi kazali czekac do sexu 6 tyg i ja tyle czekalam i wszystko bylo ok czulam sie jak dziewica :p:p:p ale wiesz co moze za malo rozluzniona jestes ? albo nie jestes na tyle zwilzona ? i dosc sucho wchodzii i strasznie sie ociera ? moze jakas dluzsza gra wstepna ? albo jakies zabawy oralne ?

reklama
UMI Ja ci zaraz dam policję :-)
dzieci moje teraz mają tak jak mama. Jedzenie na godziny i nawet policzone ile kalorii dziennie powinny jeść żeby normalnie przybierać na wadze (w sumie to o Justynke chodzi). Więc nie mam sobie nic do zarzucenia.
SYLCIA NO z tym plasterkiem nie pomyślałam.
CONFOUNDET Czasami podświadomość tak działa że czujesz ból. A może tak jak Misia napisała to za wcześnie jeszcze

Mały zasnął:)

Kiniorek- teraz blisko centrum w pobliżu AWF. Kiedys na Giszowcu mieszkałam.

Confounded- też tak miałam, kilka numerków i minie:p
A jak narazie może jakiś lubrykant kup. Tylko taki zwykły. Bo te z durexa rozgrzewające ,mogą cie tylko zdekoncentrować,w sumie niedawno rodziłaś-dajcie sobie czas, próbujcie dłuższą grę wstępną.

Ostatnia edycja:
Jupi! Trzeci ząbek Martynce się przebił:D Na dole znowu:D Muszę potem zmienic w suwaku, ale teraz mi Mała nie da:p

Vegas Gratulacje!!!
Confunded co do stosunku ja nie rodziłam SN a teraz tez jakos na samym poczatku mnie boli i pod koniec ale im wiecej czasu upływa to jest lepiej a ja po porodzie ponad rok jestem:-p

Vegas- gratulacje. My czekamy na dwójki na dole-aż sie zastanawiam czy je ma wogole. Wygląda jakby mu 3 miały wyjść. Wogole dziąsła popuchnięte-widac ząbki w dziąsle-a 2 jakby nie widzę.Jakby mu wyszła choc jedna 2 bym sie uspokoiła.

Ja też ponad rok po porodzie i jakos mi nie idzie z tym sexem:p ciągle jakis dyskomfort mam. Mam nadzieje,ze mi to przejdzie. Rodziłam SN i byłam troszke popękana wewnętrznie-boje sie,ze mam jakies zrosty lub cos. Musze isc do gina.

reklama
Do góry