reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Confounded- podoba mi się twoja sukienka. Nad czymś takim właśnie myślałam. Do tego jakieś polerko,albo krótki żakiecik. Dzięki za fotkę. Powiem ci,że inaczej sobie ciebie wyobrażałam. A tu taka drobna kobieta.
Co do ulewania-do Adaś ulewał gdzieś do 5-6 miesiąca. najczęściej tak normalnie jakby wypluł nadmiar. A kilka razy nawet chlustająco-chyba się przejadał. W pewnym momencie zastanawiałam się czy napewno jest zdrowy.Pomogły mu dwie rzeczy: rozszerzenie diety i to,ze zacząl siedzieć.

reklama
confunded ślicznie wyglądałaś:-) ale tak mi sie skojarzylas z moja koleżanka jesteś do niej bardzo podobna ile ty w ogóle masz lat?;-p
fikusek No to w sumie dobrze ze przynajmniej nA TO USg nie musisz daleko jechać bo masz na miejscu ja co miesiąc do Rzeszowa i zczerze mówiac na mysl o tym ze musze znowu pół dnia stracić i wymęczyć małego robi mi sie niedobrze:-p

confunded ślicznie wyglądałaś:-) ale tak mi sie skojarzylas z moja koleżanka jesteś do niej bardzo podobna ile ty w ogóle masz lat?;-p
fikusek No to w sumie dobrze ze przynajmniej nA TO USg nie musisz daleko jechać bo masz na miejscu ja co miesiąc do Rzeszowa i zczerze mówiac na mysl o tym ze musze znowu pół dnia stracić i wymęczyć małego robi mi sie niedobrze:-p
wlasnie najgorsze takie jezdzeni bop ono niesamowicie meczy ale jak trzeba to trzeba. Ja uciekam z malym na spacerek bo pozniej musze rosolek ugotowac:D

lenka ja miałam taki szal zdjecia 005.jpg z tym, że u nas to był lipiec rok temu i było upalnie:-) sukienkę kupiłam z myślą o studniówce w taboo za ok 200-300zł, już nie pamiętam dokładnie a potem przydała się na ślub:-) no ja jestem bardzo chuda, wtedy ważyłam 49kg przy 164cm wzrostu:-) a co do ulewania to mi pomaga jak trochę tej wody odciągnę i potem podam małej pierś z tym treściwszym pokarmem, ale nadal sporo ulewa, niestety na siedzenie i rozszerzanie diety to jeszcze za wcześnie u nas:-)
umi dzięki:-) za 2 miesiące skończę 20lat. na zdjęciu mam 19,ze stycznia zeszłego roku,a dużo ludzi mówiło, że wyglądam na 15:-p

Jeśli ulewa ci obficie i po każdym posiłku to może zapytaj lekarza. niektóre dzieci mają refluks- choć piszesz,ze Malwinka prawidłowo na wadze przybiera. My się poprostu przemęczyliśmy,aż z tego wyrósl. Dopiero teraz mi przypomniałaś. Szybko ten czas leci.

Tu jest parę porad co do refluksu- możesz też je stosować.
http://www.urwis.pl/dzieci/45.html

Ostatnia edycja:
heja laskii nie bylo mnie bo na festynie bylismy w cappamore :) swietna zabawa Nadince sie podobalo :) byl to prawdziwy wiejskii show :) konkursy na najladniejsze dziecko, najladniej ubrana kobiete, nagordy dla warzyw kwiatow owocow bryczki konie etc :) a najlepszy byl byk Boszzzz masara ogromna !!!! naprawde a jakie jajak mu wisialy !!!!!!!!!!!! :O bylam w szoku :O hehehe :) ogolnie swietnie czas spedzilismy :)

juz wracam na watek :p teraz spadam sniadanie jesc, pozniej obiad szykowac i na zakupki jechac :p

confounded no 20 to ja bym ci na pewno nie dała ale 18 to już myśle że tak :-)
sukienka śliczna.

umi ja miałam masakre w 2 gim jak chorowałam na nogi, ile moja mama musiała sie ze mną najeździć do warszawy, ja to Ci współczuje.

a ja za miesiąc mam wesele no i tak dziś siedze i myśle że jeżeli pójdziemy w ogóle to ja nie mam w czym bo nie kupowałam sobie żadnej sukienki w ciąży. ale w listopadzie miałam weselisko i stwierdziłam że spróbuje sie wcisnąć w tamtą kiecke i nie uwierzycie udało mi sie.... zaraz wam wrzuce zdjecie. mam nadzieje ze przez miesiąc urośnie mi tylko brzuszek bo on bedzie miał gdzie sie zmieścić... i jestem 150 zł do przodu ...;-)

confunded no nie obraz sie ale własnie bardzo młodziutko wygladasz:-p a ty zawsze mieszkałas w Krakowie? bo wiek sie zgadza z ta moja znajoma hihi :-)
misia nie liczyłabym na to ze nie urośnie jestes na koncówce wiec t własnie teraz bedzie szybko rósł brzuszek ale kto wie moze ci sie uda:-)
sylcia a masz jakies foty z tego wiejskiego party?;-)
lenka ja własciwie zapomniałam ze mój młody tez przez bite 3 miesiace ulewał, albo raczej chlustał dalej niż wzrok siegal
Raz pamietam odbijałam go i uslyszałam ze ulał wiec sie odwracam zeby zobaczyc gdzie na podłodze jest plama, a tu plamy brak patrze a tu z firanki ścieka:/ dosłownie metr dalej....

reklama
Hej dziewczyny wybaczcie mi że ostatnio tak was zaniedbałam ale wali mi sie Kuź*** wszystko nie mam na nic sił.....
Siedze całymi dniami przed kompem szukając chetnych do współpracy i lipa.....męczy mnie to wszystko jeszcze z moim tak sie wszystko popieprzyło..... nic tylko usiąśc i ryczeć....:(:)(:)((

Do góry