reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej mamuśki. o dziwo nie naskrobałyście dużo..;-)
umi i ja trzymam kciuki żeby wszystko było po waszej myśli i Kacper już nie musiał sie męczyć, bo dla takiego malucha to na pewno masakra.
ewi widze że teraz razem z Umi będziesz strażniczką porządku na MM...:-)
lenka patrze na zdjęcia twojego Adasia patrze i napatrzeć sie nie moge. Rozbrajający uśmiech...:-):-):-):-)

reklama
Adaś robi dzióbek jak biegnie i mlaska do mnie. A potem to różnie-raz otwiera paszczę a nieraz nie.
Ząbków pokazać nie chce. To norma. Wymacam potem jak będe czyścić nosek.

lenka ty Adasiowi nosek czyścisz co dziennie? Bo ja sie przyznam ze odkad mały skonczył 3 miesiace to nosek czysciłam mu chyba z 5 razy+ katar a tak to sam ładnie sobie oczyszcza kichając:-p
misia92 jak samopoczucie? pogoda chyba lżejsza la ciebie?

hejka:* dzien Dobry:*

Umi-to super ze wyniki wyszly dobrze......oby tak dalej...:)

jak tam nocki minely???

ale u mnie pogoda Wieczna....rany....

fiskusek o ile mi wiadomo to młody jakby miał operacje to nie na nerke sama a na poszerzenie moczowodów bo jakoś źle pracowały, a sama nerka pracowała idealnie jak druga, z tym ze właśnie z moczowodów mocz się cofał bo zamiast sie rozkurczać one sie skurczyła i odwrotnie, a teraz to chyba ustapiło... I automatycznie nerka jest lepsza:-) przynajmniej tak mi lekarka tłumaczyła ale na razie czeka nas Urodynamika, scyntygrafia i cystografia eh...

lenka dziekuje bardzo za miłe słowa:-), równiez mam nadzieje ze ominie nas operacja:-) Co do całowania mój Kacper tez lubi ale on nie robi dzibka tylko tak zaciska usta i sie nadstawia:-p kiedys dawał buzi z otwarymi ustami:-p moze kiedys nauczy sie robic dziubek:-) Jak tam poszukiwanie zabków? Złowiliście cos:-)?
tak tak bo to wlasnie nerki nie operuja tylko moczowody,tylko ze u mnie bylo za poizno wykryte i doszlo do marskosci nerki,ale po oeracji odzyla:)
tez mialam te wszytkie badania robione.

Umi- heh nie no ja też mu normalnie nie czyszczę. Katar ma już prawie tydzień chyba przez zęby. Cały czas przezroczysty, nie kaszle. No i właśnie nie wiem czy kropli też używać. Nie chce mu to przejść. Zobaczę może jak wyjdzie ząbek to mu przejdzie.

fikusek a mam pytanie miałas moze cystoskopie? bo jak młody miał 6 miesiecy to miał miec cystoskopie, szukali mu jakichś tam zastawek w moczowodach, ale niczego nie było takiego wiec i zabiegu nie bylo, ale lezałam z kilkoma osobami po tej własnie " operacji" i one po 3 dniach wychodziły

edit
lenka
to katarek na 100% przez zabki tez sie meczylismy z katarkiem jakies 3 tyodbie i taki własnie jakby woda dosłownie ale to jak pierwsza piatka wychodziła

fikusek a mam pytanie miałas moze cystoskopie? bo jak młody miał 6 miesiecy to miał miec cystoskopie, szukali mu jakichś tam zastawek w moczowodach, ale niczego nie było takiego wiec i zabiegu nie bylo, ale lezałam z kilkoma osobami po tej własnie " operacji" i one po 3 dniach wychodziły
mialam:) tylkoze ze ja wtedy i tak lezalam na badaniach. Dzici chyba do tego usypiaja no nie? bo ja jako ze bylam strarsza mialam na "zywca" i chyba mozna tego same dnia bylo wyjsc jezeli ktos mial tylko to badaniae.Ale pewna nie jestem no bo wlasnie i tak bylam na oddziale.

reklama
fikusek u nas wszystkie dzieci d tego usypiali, małego tez uspili ale nie znaleźli nic i wyszliśmy następnego dnia bo chcieli zobaczyc czy nie ma żadnych powikłań po narkozie

Do góry