reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lenka87 ja na raciborska nie pójdę bo tam złe rzeczy o pielęgniarkach i położnych słyszałam :( a Bogucice są po remoncie i zmianie kadry lekarsko pielęgniarskiej :D byłam tam i naprawdę jest fajnie 2 sale porodowe po 2 mamy w pokojach naprawdę fajnie :) oby poród był fajny hehe :D bo po nocy znieczulenie biorę na 100% ^,^

Daff jak patrzę na Twój avatar i na Julkę to córcia swojej mamy :) a czytałaś mojego posta?? też myślisz ze to przepowiadające?

reklama
:) Hej

Ja dzisiaj miałam fatalną noc! Ale chyba coś w powietrzu wisiało, bo każda z was narzeka. Położyłam się o 22, a zasnęłam o ... 2:20 :|

Mam nadzieję, że to jedyna taka noc...

A właśnie, DORADŹCIE MI!
Mam od 1 września szkołę i zastanawiam się czy iść wcześniej do niej i powiedzieć czy wystarczy jak powiem na pierwszym spotkaniu z wychowawczynią ;] ??

witaj w klubie nocnych marków :D ja dzisiaj leżę leżę i leżę ^,^

myślę że lepiej powiedzieć wcześniej wychowawca będzie wiedział co i jak a i reszta pedagogów oswojąsię trochę z sytuacją bo to przecież sensacja a ile masz lat 19?

Kiniorek myślę, że nie musisz iść wcześniej wystarczy na spotkaniu z wychowawczynią
Szalom Fajnie, że w miarę wszystko poszło ;-)

Sorry dziewczyny że nie za bardzo odpisuję ale mam jakiś tak spadek humoru dzisiaj. Moje dziecię mnie dzisiaj zszokowało przed 10 kazał się włożyć do łóżeczka i nie chciał wyjść a po jakimś czasie zasnął normalnie ma drzemke 12/13 ?

hej

no i jednak nie udalo mi sie uchronic Mikołaja od katarku:dry" dzis w nocy troszke plakal bo w nosku mial troszke katarku a rano do lekarza i jest ok, tylko ten nosek... mam nadzieje ze szybko go wyleczymy.

adka696 nie kojarze Cie... a wiec witam w naszym gronie serdecznie:-)

u nas dzis pada i mocno wieje... co za pogoda....:dry:

hej dziewczyny. a ja sie dziś wyspałam wywietrzy łam sobie wieczorem dobrze pokój i wstałam dopiero o 8. u mnie pogoda świetna chłodniutko, wiaterak i czasami słonko;-)
kinderniespodzianka witaj.napisz coś wiecej o sobie
daffi Julka jest świetna nie moge sie napatrzeć..:rolleyes:
kiniorek ja powiedzialam wych. pod koniec na poczatku 4 miesiąca bałam sie iśc sama do dyrektora ale ona go powiadomiła a rozmowa z nim była ok. jak sie kończył rok szkolny to nie wszyscy nauczyciele u mnie wiedzieli bo jeszcze nie było tak bardzo widać chociaz to juz był poczatek 6 miesiąca. niektórzy beda mieli zonka jak teraz mnie zobaczą bo przed wakacjami nic nie było a od września bede już na wylocie :happy: zobaczymy jak to bedzie a co ty planujesz dalej ze szkołą???
elizka u biedny Miki. miejmy nadzieje ze nie bedzie sie długo męczył tym katarzyskiem...:-(

Ostatnia edycja:
misia92 pisze do mnie na nk, że zaginęłam na forum, a miałam napisać jak tam zareagowali rodzice.
NO WIEC PISZE ;)
Rodzicom powiedzieliśmy... Był szok, zdenerwowanie, ale obyło się bez płaczu i histerii... ; ) Od razu wzięliśmy się do działania. A mianowicie, dzisiaj powiadomiliśmy szkołe i otrzymalismy pełne wsparcie ;) Chcemy wziąść ślub cywilny. Jutro z rana jedziemy do sądu rodzinnego załatwiać to ;) Dzisiaj obie babcie się spotkaly ( i poznały ) było bardzo dobrze.
No i tyle ;D Jak będzie cos nowego to wpadne napisze, ale na razie jestesmy strasznie zalatani i nie mam czasu posiedziec na BB ; (
Przepraszam, ale nie nadrobię wszystkiego^^
A teraz zmykam pcia bo rano znów trzeba wstać ;oo
Dobrej nocki życzę! ^^
no to dobrze, że wyszło tak fajnie:) A będzie jeszcze lepiej:)

reklama
Gotuje zupkę jarzynową, młody śpi już godzinkę. Mam nadzieje,że jak się wyśpi to będzie pogodniejszy. Tak mi go żal,że tak cierpi. No i nie wiem co z tym katarem. Ma juz tydzień. Jest przezroczysty, nie ma kaszlu. Nie wiem czy psikać mu kroplami czy tylko czyścić fridą.

Mam pytanko też do zamężnych młodych mam. Są tu takie co brały sam ślub cywilny? My chyba bedziemy niedługo brali. No i kompletnie nie wiem jak miała by wyglądać suknia. Taką typowo ślubną to chcę na kościelny(za jakis czas). A teraz chciałam coś nie w bieli i raczej coś nie długiego. Macie jakies pomysły. Może same miałyście takie sukienki??

Ostatnia edycja:
Do góry