reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
confounded :tak mnie nazwał mój chłopak, co do ojca to hmmm zostawiłam go nie był warty miana ojca szkoda gadać same problemy przez niego, bałam się że będzie mi trudno i że będę sama ale nie trwało to długo, okazało się że młoda, przyszła mama też może mieć branie i jestem w b.szczęśliwym związku :)

Ostatnia edycja:
Clio- no napewno jak pójdziesz do lekarza to się uspokoisz. Pewnie to normalne. Ja juz miesiąc przed porodem odczuwałam dziwne bóle i niepokoje. A będąc u lekarza okazywało się,ze tylko moje ciało przygotowuje się do porodu.

A żebyś się bardzo nie martwiła to zrób sobie dziś spokojny dzień, wypocznij a jutro uspokoisz się u lekarza.

Ewi44 ja cie rozumiem też jakaś śnięta jestem ;/ a jesień wczesną już czuć ... lubię każdą porę roku bo każda ma w sobie to coś :)
kinderniespodzianka a ile masz lat? i opowiadaj tu śmiało każda przez coś przeszła ciąża to spora zmiana w życiu i w którym jesteś TC??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinder witam Cie bo jeszcze nie przywitalam sie z toba. Powodzenia zycze w nowym zwiazku i oby byl dla Ciebie taki pomyslny i szczesliwy jak piszesz.:)

U nas nocka była bardzo ciężka dziś a już myślałam ze spokój mamy a jednak nie... od 2 w nocy wstawała aż zasnęła między nami po środku..

a My witamy dziś dzień tak: (jednak taką Julkę uwielbiam najbardziej:))

Wiesz Clio,że dopiero teraz zauważyłam,że z Katowic jesteś. Do jakiego gina chodzisz?i gdzie planujesz rodzić???

Daffodill- zazdroszczę pogodnego dziecka. Adasiowi znów idą zęby. Tak źle to dawno nie było. Nie wiem co robić. Cały czas płacze-wstał dziś przed 7 . Żel za bardzo na niego nie działa. A przeciwbólowego nie chce mu dawać-bo potrafi tak cierpieć ponad miesiąc przed wyjściem zęba. 2 tygodnie to prawie zawsze wycięte z życiorysu.

Teraz na szczęscie chyba utnie sobie drzemkę.

Ostatnia edycja:
Wiesz Clio,że dopiero teraz zauważyłam,że z Katowic jesteś. Do jakiego gina chodzisz?i gdzie planujesz rodzić???

do gin Bełkowska-Śliż na Piotrowicach TomMed przychodnia a rodzic chcę w Bogucicach u Bonifratów :-) a ty?

Daff Julka jest cudna nie dziwię się dzieci z rana wyglądają magicznie :rofl2: oj mój Ananasek też już niedługo będzie ze mną :-D:-D:-D

Clio- Ja chodziłam do Marka Bielewicza. Świetny facet- a w dodatku miałam 5 minut do gabinetu. Rodziłam na Raciborskiej. Miałam pecha co do lekarza,który odbierał mój poród, i położnej u której zaczęłam rodzić. Ogólnie szpital nie jest zły. Jest wielu wspaniałych lekarzy. W sumie mimo przejsć,które miałam następne chyba też bym tam rodziła. Tylko będę mądrzejsza i bardziej dociekliwa.
W Bogucicach byłam na ginekologii kiedyś, dobrze wspominam ten szpital. Mimo,ze stary to miłych ludzi tam spotkałam.

reklama
do gin Bełkowska-Śliż na Piotrowicach TomMed przychodnia a rodzic chcę w Bogucicach u Bonifratów :-) a ty?

Daff Julka jest cudna nie dziwię się dzieci z rana wyglądają magicznie :rofl2: oj mój Ananasek też już niedługo będzie ze mną :-D:-D:-D

no wlasnie.. nie moge sie doczekac az zobacze go!
nie ma nic piekbniejszego jak po fatalnej nocy masz dziecko jak aniolek ktore sie usmiecha i bawi w najlepsze!:)

Do góry