reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
CJIO Prawda jest taka że nie każda matka zauważy kiedy będzie rodzic. Ja skurcze miałam już na 3 tygodnie przed porodem, ale to te przepowiadające. Moje ciąże obie były przeterminowane i kiedy zaczynałam rodzic byłam w szpitalu w obu przypadkach. Ale najlepiej było jak Mareczka rodziłam. Poszłam spać normalnie. Nad ranem rozbolał mnie brzuch tak jakby chciało mi się do kibelka. Nic nie udało się zrobić. Dopiero po jakimś czasie wpadłam na pomysł żeby zmierzyć odstęp i wyszło że powoli wszystko się zaczynało.

u mnie dalej upał. Mareczek właśnie zasnął. Mam nadzieję że spadnie jakiś deszcz.

Witam się ponownie:happy:

Ja właśnie troszkę sobie pospałam, obejrzalam stare fotki ze ślubu i mnie się na wspomnienia zebrało:rofl2:. Wogóle to muszę zaraz robić obiad dla Artka, więc na chwilkę wpadłam. Jak żyjecie ?

Witam :)

Wróciłam z wczasów, troszkę nadrabiałam ale pewnie nie wszystko... Ale może bez nadrabiania uda mi się jakoś wbić w temat przewodni ;)

Wczoraj miałam straszne bóle brzucha, myślałam, ze to przez maleństwo, wzięłam no-spa i pomogło... okazało się że to nie maluszek a jelita mnie bolały bo się... zagazowałam :| ... po każdym "odgazowaniu" ból przechodził, a dzisiaj już mnie nie boli nic, do tego może nerwy, bo wracaliśmy pociągiem ponad 7 godzin... z czego 1,5 h stałam w upale...

Ja dzisiaj sobie przeglądałam zdjęcia z czasów kiedy byłam malutkim szkrabem i cudnie tak się patrzeć wstecz :)

Wszyscy mi mówią że wyładniałam i będzie chłopczyk a ja uparcie się 3 mam wersji taty, że będzie dziewczynka ^^

a ja wcinam chrupki kukurydziane z czekoladą :rofl2::rofl2::rofl2: a zaraz idę kisiel sobie zrobić :-):-):-) co za dzień :-p

Ewi jak sobie odstęp sprawdziłaś??
kiniorek witaj po wakacyjnie :-) pogoda chyba dopisała opalona?

No czy ja wiem, starałam się nie chodzić po słoneczku, ale siła wyższa jak drzewa nie dają porządnego cienia wszędzie.

Jutro jadę na pierwszą wizytę u krawcowej odnośnie sukni ślubnej :)

reklama
Do góry