reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
jak miło koleżanka po fachu :-):-):-) jaka chemia?? mnie nic nie było jedyne czego nie robię to kawitacji a tak wszystkie zabiegi :tak:nic mi nie zaszkodziło a na czympracujesz bo ja na Clarenie i gehwolu

Ja prawka nie mam i auta też nie, ale mąż ma forda Cougar;)
Martynka przez tę pogodę już trzecią drzemkę zalicza a dzień o 7 zaczęła:p

CLIO głównie Clarena.

Ja idę się troszkę zdrzemnę, poodkurzam, potem będę papa:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bardzo dobra marka :tak: efekty widać od razu

Vegas skąd wiedziałaś że rodzisz?? ze coś się zaczyna??mnie tak lekko kłuje podbrzusze i w okolicy kości łonowej od półgodziny:eek:

Vegas skąd wiedziałaś że rodzisz?? ze coś się zaczyna??mnie tak lekko kłuje podbrzusze i w okolicy kości łonowej od półgodziny:eek:
mi w nocy odeszly wody plodowe, wiec wiedzialam bo chlustalo ze mnie, ze hej. A najlepsze, ze do szpitala mialam 15km a te wielkie podpaski ledwo dawaly rade;D

Ale mnie glowa boli;/

Chyba sobie dzisiaj po chomika zajade bo mama taka propozycje zapodala by wziac Mala i na zakupy jechac:p

no i koniec wolności, Malwinka wstała i je :-)
clio a skurcze masz? takie kłucia są normalne, bo wszystko się tam na dole poszerza, a dziecko napiera główką, mnie też tak bolało długo przed porodem, dokładnie czułam że główka się stawia... ale jak coś Cię niepokoi to jedź na IP :-)

Ja tak czułam od 30tc;) Te napierania, stawiania, w ogóle Myszka bardzo wcześnie zjechała główką w dół.

reklama

ja ci moge powiedzec jak poczulam pierwsze oznaki porodu. otoz jak kladlam sie spac o 21 juz czulam ze mnie cos w krzyzu kluje... ale bylo to delikatne wiec sobie nic z tego nie robilam... jednak w nocy po 24 zaczelo sie duzo mocniej obudzily mnie te bole i z kazdym bolem sie prostowalam ze az wyginalam tak naprezalam cialo co dawalo mi ulge ale byly to bole co 30 minut..od 3 zaczely sie bole co 7 minut i tak trwaly przez 3 dni az wreszcie zaczelam rodzic.
Byly to straszne bole krzyzowe a brzuszne takie delikatne... to na @ bardziej mnie boli....
wyczujesz je... moje dosc szybko z 30minutowych zrobily sie co 7 minut ale neistety tak zostaly bo rozwarcie slabo postepowalo. jednak po 3 dniach udalo sie bo jak rano wstalam i lekarz zbadal to powiedzial ze 7 prawie 8cm rozwarcia i ze dzis urodze i tak tez bylo:)

a kłucia kosci lonowej mialam od 25tyg ciazy niesttey nawet nie pozwalaly mi sie samej przekrecac w lozku tak bolalo.

Do góry