reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ok, ok to jesteśmy umówione:-D

CLIO a mi z samochodów to najbardziej się podoba Peugeot (nie wiem czy dobrze napisałam). Artek obiecał mi kupić, ale teraz dziecko, to pewnie za pare lat jak się dorobimy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
clio okej, tylko trochę tego prasowania u mnie jest;-) u nas z samochodem to nawet nie ma co się spieszyć, takie korki są czasem, że szybciej tramwajem albo na nogach się dojedzie, a my uwielbiamy chodzić:-) poczekam aż Kraków się poluzuje trochę;-) a do dziadków jak bedziemy chcieli pojechać to telefon w rękę i 'dziadek przyjedź po nas' hehe :-) Malwinka rośnie nasz pulpecik mały, śpi sobie na brzuszku właśnie i chwila spokoju jest:-) bo jak obudzona to ciągle by tylko ssała i ssała:-) a Ty już końcówka pewnie się doczekać nie możesz?:-) pamiętam, mi te ostatnie dni sie baaardzo dłużyły:-)
motylek mój mąż bardzo lubi peugeoty :-)

motylek hehe no ja z kolei nie przepadam za nimi :-p no ale skoro go przekonałaś no to super:-)
ja już lece sprzatac bo mała się obudzi i znowu nic nie zrobię, miłego dnia dziewuszki:-)

motylek ja mam podobnie nie można mieć wszystkiego od razu :) mam synusia męża pracę powoli :) spróbuj sobie kiedyć kawa rozpuuszczalna łyżeczka cukru i ciepłe mleczko mniam ...

CONFOUNSED papa;)

CLIO a no zostałyśmy same ;) ta kawa na mleku może być rzeczywiście dobra:-p Jeszcze tylko tydzień urlopu...zastanawiam się kiedy na L4 iśc. A ty kiedy poszłaś?

reklama
od tygodnia siedzę w domu czyli od 35tc jakoś tak ale ja nie miałam ciężkiej pracy bo kosmetyczką jestem ale zaczęłam sie irytować klientkami które mnie pouczały i dziwiły się jak jak mogę się w ciąży dobrze czuć ;/ poza tym mam żylaka w pachwinie i na wardze sromowej pisałam o tym wcześniej i albo antybiotyki albo leżenie wybór był prosty :D

ale to ja jak sięczujesz zmęczona to idź bo nie ma sensu się przemęczać

Do góry