reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe, w końcu mogę z kimś pogadać Clio :)

Wielki dzień 2 października. A Brzusio, no mimo tego, że przytyłam 2 kg to widać troszkę, jest bardziej okrągły...

Tak jak pisałam wczoraj się wystraszyłam nieco z tym bólem... Nie wiem czemu mi tak się robi i myślę nad zakupem herbatki koperkowej albo innej, bo robiło mi sie tak 2 tygodnie temu też... przeszło i znowu wczoraj i wieczorem przed wyjazdem też bolało...

Masz jakiś pomysł ??

reklama
klientka mi poleciła mielony kminek wiatry wiały jak chciały a ona czyłasie o niebo lepiej 1 łyżeczka dziennie popić szklanką wody :) jeżeli o mnie chodzi to ja na początku schudłam teraz mam 10 kg na plusie

Witam się ponownie:happy:

Ja właśnie troszkę sobie pospałam, obejrzalam stare fotki ze ślubu i mnie się na wspomnienia zebrało:rofl2:. Wogóle to muszę zaraz robić obiad dla Artka, więc na chwilkę wpadłam. Jak żyjecie ?
w bólu głowy:(;/

Motylek my się chyba nie miałyśmy okazji poznac, a ciekawi mnie ile masz latek?:)

Ostatnia edycja:
Vegas jak samopoczucie?? świeci słonko czy przyszła burza? ja mam wreszcie czym oddychać :)
Kiniorek to kiedy wielki dzień? ja jestem2 miesiace po slubie :D a miał być w październiku ale mały wymyślił sobie inny plan hehe

samopoczucie dobre tylko ta głowa boląca - coś okropnego.
U nas burza przeszła, ale i tak pada:) Mimo to duszno.

Na męża teraz przeszedł mój wcześniejszy katar. Oby tylko na Małą nie padło.

Dzisiaj z kuli święta również nie kupiłam chomika:p Ale z rana jutro pojadę po niego, ależ się cieszę. Mam nadzieję, że będą jakieś:p:p Bo u nas w P-nie na kilka zoologicznych sklepów ZERO chomików. A w Tychach jak chciałam kupic to albo zbyt młode i jeszcze nie na sprzedaz, albo sklep był nieczynny. Jutro kupuję w Żorach, chyba, że nie będzie to kierunek Tychy raz jeszcze. Gdzieś dopadnę to Cudo:)

Dziewuszki ja bym chętnie dała jakieś nowe foto Martynki, kiedy okres śledczy się skończy?;p

Pyralgina jest też na ból głowy?? Kurcze bo ulotki nie mam już w tym pudełku z tabletkami.

Ostatnia edycja:
Pisałam że 2 październik ;)

Kurde... Wiecie co... Mamy 3,4,5 wrzesień nauki przedślubne z wyżywieniem i noclegiem. Wszystko ok, ale Krzysiek boi się że nas połączą w pokojach z innymi

hejka laskii widze ze nawet w weekend piszecie mnostwo :p :)

wczorajsza imprezka udana bylaa :) Nadinka grzeczna ladnie sie bawila z dziecmi tylko czesto do nas na kolana przychodzila opa apa :) a dzis sie pitka w baseniku poookompaala :) swietna pogode mamy :)

milej niedzielii baby padnieta jestem po pracy :(

A mi już ból głowy minął po tej Pyralginie, którą jednak wzięłam:) Na opakowaniu jest napisane przeciwbólowa:) Już koniec urlopu męża, od jutra gna do pracy.

Vegas dajesz fotki ma być normalnie TAK? TAK! wiec czekam. Ból głowy to coś okropnego :no: męczy i ćmi łeee zastanawiałam sie gdzie ty tego chomisia kupisz bo święto to ty w Pszczynie mieszkasz? :-p

kiniorek to wy nauki macie wyjazdowe tak? my nie mieliśmy bo proboszzrobił problemy bo ciąża bo brak bierzmowania itp poddaliśmy sie to nie dla nas wzięliśmy piękny cywilny ślub zaraz w galerii zdjęcia dodam :-D a jaki typ sukienki gotowy model czy sama coś wymyślasz?

reklama
hehe, o tym święcie zapomniałam a mamie też wczas się spomniało - jak zobaczyła, że drzwi z Auchana są zamknięte;p Czyli miałyśmy wycieczkę 20km w jedną i drugą stronę:p
No, w Pszczynie:) Lecę naszykowac mężusiowi ubrania do roboty;) Ma na I zmianę.

A tutaj taki mix - Martynia miesiąc po miesiącu. Od grudnia zaczynam bo urodziła się 7.12:)

Zobacz załącznik 274247Zobacz załącznik 274248Zobacz załącznik 274249Zobacz załącznik 274250Zobacz załącznik 274251Zobacz załącznik 274252Zobacz załącznik 274254Zobacz załącznik 274255Zobacz załącznik 274259

Ostatnia edycja:
Do góry