reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej mamuśki.nie bylo mnie 24h i już produkcja wzmożona.
gril u babci był wczoraj z tym że grila nie było tylko nasiadówka w mieszkaniu i było cholernie gorąco a na dworze okropnie cięły komary. na 18 dziś nie pojechaliśmy bo ktoś musiał zostać w domu dobytku pilnować i padło na nas. cły dziń błogiego leniuchowania, byliśmy sie przejść na grzyby bo do lasu mamy 700m ale tylko pół godzinki. potem Kamil ugotował obiad a ja sobie lezałam, a potem juz sobie leżeliśmy razem i usneliśmy i obudziła nas burza. jak dobrze że popadało bo nie mogłam wytrzymać. no i pół godz temu wróciłam do domku. ;-)
ixi śliczna kiecuszka..:)
clio ja mam mnóstwo siły ale czasami zdarza mi sie ze najchetniej cały dzień bym przeleżała. za miesiąc mamy 2 wesela 18 i 25 i jak mój kochany gin i moje maleństwo pozwolą to idziemy... ;-) szaleć nie poszalejemy za bardzo ale chociaz bedzie ostatnie wyjscie do ludzi bo po porodzie to kiedy??? ;-)
masz jeszcze troche chrupek bo ja je uwielbiam a mi sie w piątek skończyły...;-);-)
firanka co do M to żaden facet nie jest wart naszych łez a znajdziesz takiego który bedzie odpowiednim ojcem dla małej zobaczysz uszy do góry młode mamuśki sie nie poddają :-)
motylek witaj. co do roweru to ja jeżdze cały czas tyle ze teraz w krótsze trasy
a zostały mi juz tylko 2 miesiące do porodu :):)
vegas
martynka cudo...taka blondi.. ciekawe jak bardzo jej ściemnieją później, mam koleżanke która ma 19 lat i taki naturalny kolor...:):) może juz jej tak zostanie ;-)

kiniorek ja tez mam nadzieje ze bedzie córcia, ale jak bedzie chłopczyk to też bedzie git. najwazniejsze zeby było zdrowe;-)

Ostatnia edycja:
Misia ja miałam tak jasne włosy do 7rż, potem ciemniały i teraz mam ciemny blond.

A to parę fot z mojej ciąży:) Jak chcecie mogę wkleic też mix z ciąży miech po miesiącu:)

Zobacz załącznik 274283Zobacz załącznik 274281Zobacz załącznik 274284Zobacz załącznik 274282
pencil.png

Ostatnia edycja:
Vegas ostatnie zdjęcie z 1 serii mnie urzekło jest śliczna i ma włoski po mamusi wręcz białe cudna :)
misia92 mam chrupki przyjeżdżaj :) czekamy z Alexem hehe
kiniorek ja też szyłam ale miałam koncepcje 3 w 1 i się udało
zrobiłam sobie cały pucharek kisielu mmmmmniam

vegas ja tez byłam taką blondi miedzy 2 a 7 rokiem życia a potem ciemniały ciemniały a w 6 klasie to na miom ciemnym blondzie było już kilka siwych... masakra.a teraz mam odrosty bo farbowałam ostatnio pare miecięcy temu ale tak strasznie sie nie rzucają w oczy. na rozpoczecie roku szkolnego sobie walne nową fryzurke...:-):-)

clio pieknie wyglądałaś....cudna kiecka :-):-)

reklama
Do góry