reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dziewczyny :-)
Piszecie ,piszecie i chyba nie dam rady was nadrobić :-D
Motylek Witaj :-)

A jednak dałam radę :-)
A teraz idę się szykować bo za nie długo jedziemy.
Buziaki :-) Miłej Niedzieli :-)

Ostatnia edycja:
reklama
firanka masz córcię fakt trochę ci się na głowę zwaliło ale musisz się trzymać ;-):tak: co do M to ja myślę że nie popuścisz po 2 latach odwidziało mu si bycie ojcem :no: niedorzeczność :crazy: Alex ważył 3 tyg temu 1700g :-Dteraz już chyba z 2500g?? :sorry:ale super zabawę mamy ja drapię po brzuszku a on wypina kolanko stópkę czy łokieć super :rofl2:

confunded kupiliśmy Hondę Civic VI generacja już fotkę wklejam :tak: a to niebieskie to Honda CRX Del Sol i ją niestety musimy sprzedać :-(Zobacz załącznik 274173Zobacz załącznik 274174

wogólę to witam się z rana :)
pencil.png

CLIO przepraszam że sie wtrące, ale możesz mi powiedzieć za ile kupiliście Hondę? Planuję kupić samochód większy i mniej więcej taki, a chciałabym się zorientować w przedziale cenowym, bo wiadomo - dzidziuś to są też duże wydatki.

Jak tam dziewczyny uaply u was? u mnie od rana pochmurno choc teraz nawet sloneczko sie pojawia.

ktos wstawial link do spacerowki fajna... ale mi zal bylo dac tyle kasy... mam ciut inny za niecale 300zł i sprawuje sie nam od 4 miesiecy bardzo dobrze:)
lekka bo niecale 6kg. rozklada sie do lezenia ma duzy koszyk na zakupy:)

Ixi pieknie wygladasz:) poprostu kwitnaco!:)

clio Ty rowniez wygladasz slicznie. jakie wy zgrabne... :) no i piekny pokazny brzunio:)

Upały dają o sobie znać:hmm:. Nie obraziłabym się jakby troszkę popadało. Wczoraj coś się zanosiło, ale jednak przeszło bokiem. Wczoraj ponad 30 stopni a my cały dzień w samochodzie. :crazy: Ale na szczęście mama już na badaniach w szpitalu i ma dobrą opiekę. Jutro zapowiada się też pół dnia w samochodzie. Módlcie się o deszcz.:happy:

Ixi Śliczna ta sukienka.
Co do cery w ciąży to ja tez miałam strasznie tłustą i non stop jakiś wyprysk był. Hormony szaleją i dlatego. a w takie upały jak teraz to wszystko się pogarsza.
Firanka Z Twojego M to dupek jest i tyle. Co tu więcej pisać. Szkoda tylko Nicole bo taty nie ma.
Clio Widzę sportowe autko na rodzinne zamieniacie :) no i dobrze ...

U mnie też upały. dzisiaj nawet rower nie wchodzi w grę a miałam taka ochotę się gdzieś przejechać.

motylek1135 za 4tys rocznik 95 po 1 właścicielu sprowadzona z niemiec serwisowana w ASO :tak: udało nam się bo one stoją od 5-8 tys zależy jakie trafisz wyposażenie model silnika itp ale warto bo Hondy się świetnie sprawdzają części nie są drogie :tak:

Daff no brzusio duży i już mi bardzo ciężko :zawstydzona/y:;-)

u mnie pada i grzmi cały czas mammega leniwy dzień leżę piszę z Wami i taki będzie calutki dzionek ...miodek :rofl2:

CLIO no właśnie my mamy aktualnie renault clio 2 rocznik 95 za 9 tys. nam sprzedali, trzydrzwiowy. Chcemy kupić większy, bo dla dziecka miejsce, pakunki, fotelik i te różne rzeczy, a się wciskać bez tylnich drzwi to ciężko. Artek się zastanawiał nad Hondą właśnie bo podobno dobre. A podczytałam że u Was pada.:sorry: Szczęściara z ciebie, u nas cały czas upał a my okna od południa mamy. :szok:

reklama
A u nas wczoraj było 34 stopnie a od nocy ciągle leje i burze są. Gdzieś rypło w naszej mieścinie i coś się paliło, ale na portalu z miasta nic jeszcze o tym nie jest napisane..

Do góry