reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femme fatal ja wcale nie golę włosków na brzuszku codziennie. I jak odrastają to nie drapią.. I jakoś nie zauważyłam żeby były mocniejsze i gęstsze. Golę je raz na tydz.. Czasami nawet rzadziej..

netgirl no niezazdroszczę Ci z tym mężem.. No ale napewno nie jest aż tak źle.. Zawsze przecież mogłoby być gorzej:tak:

co do wosku to idzie sie przyzwyczaic, ja okolice bikini woskiem depiluje i jest cacy wiecej przy tym smiechu niz lez:-)
A z przykrych spraw to J do mnie dzwonil ze jednak jutro nie przyjedzie bo psy sie pod blokiem kreca a on jakiegos chlopaka pobila tamten na obdukcje do szpit pojechal i sprawa bedzie, cos tam do mnie gadal a ja juz taka wpieniona powiedzialam ze dla mnie moze go nie byc bo jest szmata bezmuzga tylko Ali mi szkoda a on sie rozlaczyl.....Cham zasrany.... ide do sady w przyszlym tyg siorka bedzie w weekend to pomoze mi te cos napisac bo sama tez o alimenty kiedys pisala....:-:)-(

snoopy12 mam nadzieję że jakoś się to wszystko ułoży.

A ja wstałam zrobić kanapki do pracy mojemu G. no a teraz nie mogę spać.. Może póżniej sobie zrobię troszkę truskaweczek ze śmietaną i cukrem.. Zobaczymy.. Ale póki co to pewnie wskoczę znowu do łóżeczka.. Poleniu***ję:-p:tak: A póżniej zrobię porządek z praniem ubranek, które wczoraj robiłam..

Miłego dnia, odezwę się póżniej..

czesc mamuski ;)
Moge sie przylaczyc?
Troche Was podczytuje od niedawna bo sama jestem mloda mamusia. Mam coreczke Jagodke, moje sloneczko ma 3 miesiace :)

Chej kobietki ,mam chwile wiec pisze wkońcu...........Umnie niby trochę lepiej ale przedwczoraj to miałam masakre bo nie dość że oliwia ma angine to złapał ja rotawirus do tego!!!!No a we wtorek jak byłam z nią u lekarza ro wszystko było oki nie miała problemów z brziniem a w środe to wymoiotowała doślownie po wszystkim i miała taką biegunke ze szok....no i nie miała siły ciągle spała nawet jak chodziła to kładła się na podłoże i zasypiała biedna niunia. i pojechałam do naszej przychodni a tam się okazało że ta babka co we środy przyjmuje się zwolniła i nie maja lekarza na jej zastepstwo...no i świetnie bo jak byłam we wtprek to żadna adnotacja na ten temat nie wisiała!!!!!Dzwoniłam prywatnie ale babka była gdzieś na rehabilitacji i nie moła przyjechać w końcu zadzwoniłam do tej co ją badała ,kazała dać smecte i orsalit no i niby jej lepiej nie ma biegubki ale za to nie chce jeść bo boi się że zwymoiotuje....i jeszcze jest słaba!!!!! Teraz modle się żeby mały nie złapał,narazie ma lekki katar i mam nadzieje że tak zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ja zaczęłam zbierać na wózek i zawsze coś mi wypadło i kase wyciągałam dlatego kupiłam wózek używany może żadna rewelka ale wypiore go i nam też posłuży. SUPER WÓZEK ABC DESIGN BLIŹNIACZY ROK PO ROKU (377279816) - Aukcje internetowe Allegro tak poza to zaczełam robić zakupy na chrzciny i kupiłam kiecke foto prześle póżniej jak teśćiówka baterie mi kupi ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SNOOPY-----MAM NADZIEJE ŻE WAM WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY ,JESTEM CAŁYM SERCEM Z TOBĄ I MALUTKĄ I WIERZE ŻE JESZCZE BEDZIESZ SZCZĘŚLIWA.!!!!!!!!a co depilacji to ja używam depilatora na początku bolało jak cholera ale teraz się przyzwyczaiłam.......a po ciązy na brzuszku to same mi znikły !!!!!POLNA ,ONA_MIKA,ZYWA, CO TAM U WAS CIEKAWEGO?????
asiowo -a jak ty kochana się czujesz????już niedługo i dzidzia będzie z wami??????.FAMME FATAL- jak tam relacje z twoim kolegą ?????a dzidzia daje ci popalić?????.MISKA- PISZ KOBIETO CO TAM U CIEBIE KOCHANA??

Ostatnia edycja:
dziewczyny co o tym myślicie....od 2 dni nie czuje mojego maleństwa. Czesto klade ręce na brzuchu z myślą ze sie ruszy a tu nic. Tak zawsze wiercilo sie bardzo często, a teraz nagle nic. Rozleniwiło się czy co....zaczynam się martwić:zawstydzona/y:

Snoopy - maleńka co by nie było będzie dobrze :-) !

ladyO - witaj :)

oliwka_11 - jeju ale masz się z tymi chorobami teraz :/ no ale 3mam kciuki żeby było lepiej !
Co do "kolegi" to rozwija się wszystko dobrze póki co nadal na stopniu koleżeńskim ale jest zajebiście :) a dzidzia szczególnie wieczorem wywija i jak na 18 tydzień to coś mocno :-) ale ja tam się cieszę fajnie ją czuć :-)

Ona_mika - a no już tylko mogę przychodzić poprawić na lepsze jak by mi się chciało ale to w poniedziałek :-) a tak to wreszcie mogę się wysypiać a ja tak uwielbiam leniuchować :-)

oleńka19 - ja tam mam czasami ale to nie trwa dłużej niż jeden dzień i to i tak pod wieczór zawsze da o sobie znać więc nie wiem :/

reklama
ja mam takie pytanie-czy bierzecie/bralyscie jakies witaminy dla kobiet w ciazy??i czy zalecal Wam cos lekarz czy same ?? bo moj ginekolog to jest jakis tak ciocho ciemny i wszystko musze dowiadywac sie sama lub wyduszac z niego....tatalny luzak...co proponujecie co bierzecie i czu jestescie zadowolone??

Do góry