reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no to lec bociane leć do mnie;) no co do tych ruchow to inne dziewczyny mowily ze to uczucie jakby rybka plywala....wiec stwierdzam ze ja jeszcze nie czuje dzidzi...ja czuje pukanie ktore jest widocznie sprawka moich jelit i gazow na ktore wczesniej nie zwraclam uwagi.....mam jeszcze czas...pewnie poczuje wyraznie pod koniec 20 tygodnia:)juz nie moge sie doczekać:p:) ponoc to bardzo przyjemne:D fajnie byc kobieta:)

Ja bardzo pozno poczułam ruchy... lekarka mi tłumaczyła jakie to moze być uczucie, itd...;-) a jak w koncu ją poczułam, (pamietam to była sobota jak sie obudziłam) zaczęła tak kopać, że nawet mój mąż mógł to poczuć... ale dopiero chyba po 5 kopaniku kapłam się, że to dzidzia... :-) potem z dnia na dzień już tylko wyraźniej ją czułam:-) cudowne uczucie, a teraz jak kopie to tak boli... :baffled::baffled::baffled::-):-):-)

reklama
Madzik to przejdź sie może jutro do labolatorium i sie spytaj... Napewno mają twoje skierowanie więc zapytaj lepiej bo może było na dwóch karteczkach i tamta została u nich... Albo na ten wynik trzeba jeszcze poczekać tak jak ja miałam z grupą krwi... A jak będziesz czekać do wizyty to będziesz miesiąc w plecy jeśli tam nie ma tego wyniku, bo sie już nie dowiesz więc leć jutro do labolatorium i ustali jak to jest...:sorry::tak:

KasiaF87 tylko u mnie jest tak ze te probki do badania jada 20km i tam sa robione badania, i 2 razy w tygodniu sa wyniki, zobacze jak nie mam tego dzis to we wtorek ten facet od badan bedzie to sobie z nim pogadam,
a teraz ide mojemu mezowi wloski obcinac

netgirl wspolczuje.... cham z niego niesamowity.... u mnie jest zle ale jak cos to on ja bierze i nawet nic nie gada. tylko ze Ala tak mi nie placze tylko jak cos chce.

Madzik no to już nie wiem, żeby potem nie powiedział że były tam te wyniki... Lepiej chyba załatwić póki sprawa jest świerza...
Netgirl no to faktycznie nie wesoło... i nawet nie wiem co Ci poradzić w takiej sytuacji...:-(
Dziewczyny zastanawiam sie co z Kornelką... Ona już tyle czsu sie nie odzywa... Nie wiem co o tym mysleć... Może któraś z was coś wie?

madzik1388 ja jak byłam w szpitalu to miałam bardzo dużo bakterii w moczu (na 1.000 które uważa się już za zapalenie dróg moczowych ja miałam 100.000.000 no i lekarz się załamał) no i nie chcieli mnie wypuścić ze szpitala. Więc Kasia, nie wiem czy te bakterie w moczu są niegroźne.. Czasami nic się może nie dziać a czasami może to być coś poważnego. Lepiej się o to wypytać..

KasiaF87 mi zawsze zostaje kopia tych wynikow, tak jakos na 2 kartkach mi je daja, jedna dla lekarza, a druga dla mnie, wiec nie martwie sie o to ze ten facet bedzie mi problemy robil.
Galarecia nio wiem, ze nawet do szpitala wysylaja jak jest duzo bakterii ale jestem dobrej mysli, nie moga mnie wyslac do szpitala bo w nastepna sobote mam wesele siostry, z reszta w ta sobote tez chyba na wesele idziemy.
netgirl wspolczuje Ci, ale moze jak mala podrosnie to zmnieni do niej stosunek??

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zaliczyłam wszystko !!! :D więc już ze szkołą spokój :D
A tak cały dzień poza domem :p ogólnie fajnie fajnie :)

Co do ruchów to ja widzę że moja dzidzia to szybka :p w ogóle to coś mam coraz większe przeczucie na chłopca ale coraz bardziej jestem do tego przekonana w sumie teraz to już sama nie wiem co bym wolała ... tak czy tak będzie fajnie :D

A z tymi wszystkimi badaniami to ja póki co wszystko ok miałam ale tak was czytając to aż zaczynam się bać ... a wizyta 24 dopiero i przy okazji badania ...

netgirl - eh... brak słów ... kolejna która się zawiodła... masakra z tymi facetami :/

Do góry