reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobrywieczor :-) Ala spi a ja oczywiscie wcinam czeresnie :-p:-)
qrcze wialo u Nas niesamowicie,myslalam ze spadne :crazy: ja sie kiedys doigram przez swoje lenistwo, niechcialo mi sie ruszyc dupy po metalowa drabine tylko wzielam drewniana i nadodatek taka ktora sie chodzi po dachu i jak juz stalam na Niej cos strzelilo i musialam skakac na galaz :laugh2:

snoopy12 z tego co wiem to karmic mozna jak sie ..zawieje.. cyce :rofl2: i dziecku nic nie bedzie !! moja sasiadka raz tak mialam ale opowiadala mi ze jak karmila to malo jej cycki nie odpadly z bolu :laugh2:

madzik1388 a to musicie troszke poczekac jak czeresnie beda owocowac :-p
My akurat mamy dobrze bo te 3 drzewa rosna kolo Naszego domq to bedziemy mieli blisko :rofl2:

netgirl oj ten Twoj mezus podobny jest do mojego szwagra :no: jak ur sie Lucja- jego corka a np moja siorka byla u Nas w domu to dzwonil i mowil zeby wracala do domu bo Mala sie skupkala , jakby sam nie mogl przewinac :angry: dopiero jak miala 4 miesiace to zaczol z Nia wiecej przebywac !!

femme fatal to juz masz wakacje :-)

reklama
Boże to niezłego masz szwagra ... Twoja siostra to ma duże i małe dziecko i pewnie to duże więcej problemów niż to małe sprawia ;/

femme fatal Nieee Łucja bedzie miala w lipcu 4 latka a Dawid skonczyl 2 w styczniu !! a problemow to i tak ma duzo bo obydwoje choruja :-(

polona - nie zgoliłam wciąż rozmyślam ... :-p ale jak coś to woskiem sobie zrobię bo golić na pewno nie będę bo wtedy to już wtopa do końca codziennie trzeba będzie golić bo inaczej to jeszcze gorzej takiego jerzyka mieć póki co jeszcze się wstrzymuje :-p

netgirl - ojoj ;/ ... pamiętaj o jednej ważnej rzeczy Twoje maleństwo nie będzie szczęśliwe jeśli ty dla niego będziesz cierpieć ;-) ale 3mam kciuki żeby się ułożyło w końcu jest przy was nie każdy jest super ojcem od razu :-)

netgirl a mi sie wydaje ze to taki chwilowy kryzys , zobaczysz za pare tygodni a moze dni wszystko sie ulozy :happy:

femme fatal woskiem :szok: nie bedziesz sie bala ?
a ja Ci powiem ze moja siostra tez miala wloski na brzuchu jak chodzila z Dawidem a po porodzie znikly !!

reklama
Polna - no właśnie wszystkie tak mówią dla tego się waham tak to bym bez zastanowienia wyrywała... a bólu aż tak się nie boje dam radę :-) wytrzymała ze mnie babka :-p

A teraz lecę spać miłej nocki :-)

Do góry