reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ale upal dzisiaj. Ciężko wytrzymać. W cieniu termometr pokazuje 30 stopni, a co dzieje się na słońcu to strach pomyśleć.
Wczoraj w nocy była u nas burza, a takie szkody zrobiła ze hej. Nawet w telewizji o tym mówili. To już coś, szkoda tylko że w taki sposób słychać o naszym powiecie.
Nie mam siły nadrabiać, wybaczcie. Tyle piszecie a ja nawet nie wiem co napisać na dany temat, taki dzisiaj mam dziwny dzień. Mam nadzieję, ze w końcu uda mi się wdrożyć...

u mnie też burza była wstałam wyłączyłam wszystko z prądu bo licho nie śpi :p
odwiedził nas dzisiaj dziadek mojego B ^,^ nareszcie mieliśmy jak bo autko kupiliśmy w piątek super jeździ ale po fure dla Alexa już nie zdążyliśmy w poniedziałek ją odbierzemy :)

duszno gorąco czekam na burzę :D a jak wam sobota mija??

Clio Ja od rana siedze w domu i jem.. czekam na mojego, bo ma wrócić ok 1 w nocy:tak: i tak odlczam..

Pogoda straszna, w taki upał to nic mi sie nie chce. Moi rodzice chcieli mnie wyciągnąć do babci i jak odmówiłam to sie zaczela awantura, że nigdzie do nikogo nie wychodze itd.:eek:
A ja nie mam ochoty na żadne ploteczki, spotkania z kimkolwiek.. mam ochote posiedzieć w domu, jak najdalej od tego upału... i tyle.:confused2:

Udało mi sie pomalować pazurki w nogach ale to chyba ostatni raz przed porodem... brzuszek mi taak przeszkadza, że się nie da.. a golenie nóg to na oślep:crazy: nie wspominając o innych depilacjach:rofl2:

Tak jak do ok 25 tyg. miałam fajną cerę, mocne pazurki i włosy.. tak teraz jakaś tragedia:wściekła/y: paznokcie mi się łamią i rozdwajają.. na nosie pełno jakichś wyprysków.. gubię włosy... :crazy: nie wiecie o co chodzi?:eek:

Kupiłam sobie wczoraj sukieneczke:D na brzuszek.. taka troszke letnio-jesienna bo dosyć grubiutka jest.. wstawie później zdjęcie:)

hej dziewczyny już sie bałam że będe miała więcej do nadrabiania. dziś cały dzień sprzątałam bo moze na 99% odwiedzi mnie moja chrzestna która mieszka w Rumii (woj. pomorskie) a widzimy sie raz na rok albo dwa jak sie uda. a u nas nie była już 3 lata.:-)
jest tak duszno że po każdym pokoju musiałam sonie robić przerwe bo nie wyrabiałam. zwykle w niedziele mi sie nudziło a w ta jak na złość dwie propozycje. Gril u babci i !8 kuzyna mojego K. i chyba pojedziemy na 18. u mojej babci jestem częściej :-)
ixi ja też tak mam jakaś masakra, włosy mi wypadały zawsze od początku ciąży było ok. a teraz znowu o twarzy nie wspomne, u ciebie nos a u mnie cała twarz do tego ja mam chorobe polegającą na wyciskaniu wszystkiego co wyskoczy wiec wyglądam masakrycznie ;-( nie mam pojęcia od czego to.

Ostatnia edycja:
Cześć, Laski ;-) Dawno tu nie zaglądałam..oj, bardzo dawno ;-P

Mnie pod koniec ciąży też tak wysypywało, zwłaszcza, kiedy się ciepło robiło. Buzia i plecy.Winę zwalam na hormony. Skutecznego sposobu nie znalazłam, jedynie mniej podkładu, nie wyciskać, lekkie kremy.. Ale po porodzie było jeszcze gorzej, już nie z cerą, ale z włosami, garściami wypadały. Myślałam, że wyłysieję. Już jest ok, włosy mam, ale pamiątki w postaci blizn na plecach zostały, niestety :/

Przyszłe Mamusie, macie przerąbane z tymi upałami, szczerze współczuję.. Trzymajcie się ;-)

Buuuziam :*

Więc to ta moja sukienka :D nie jest jakaś zniewalająca, ale brzuszek pomieści :)
sukienka.JPG

reklama
Sliczna sukienka:)
A mi sklep zamknęli i duuu_pa, muszę do poniedziałku na chomika czekac;(
A tak się już tym chomikiem cieszyłam..:(

Cóż. Niebawem grill.. Może piwko mnie rozweseli;p

Do góry