reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara nie moge Ci odp n PW, czyzbys miala zawalona skrzynke?! :)

Vegas
akurat mnie nie dotyczy. Ja sie nie moge nadziwic tym cena w PL, ja za duza paczke Pampers placilam 8 Funtow.

reklama
Hej Laski ;)

Ja jutro wracam do domku, więc wieczorkiem powinnam wpaść i pisać coś :)

Mam dylemat herbaciany dalej :(
Krzysiek uważa, że 3 herbaty w ciągu dnia to dalej za dużo a ja tak ją uwielbiam :(
Myślę co zrobić, bo mam niskie ciśnienie i w sumie nie będzie mi za bardzo go podnosić (przy ostatniej wizycie miałam 100/70)

Ale jakie są główne powody tego, żeby nie pić "napoju bogów" ?? :(

Czesc dziewczynki:))

Ja tylko na chwilke.. co do zwierzątek przed moim urodzeniem rodzice mieli 2 psiaki kochane takie, niestety musieli uspic ;(.
2 lata temu dostalismy kota takiego malusiego napoczątku brzydziłam się go nie chcialam brac na ręce..itd..Po kilku dniach wzielam go na ręce takiego malutkiego przytulilam mocno i od tej pory to był mój najlepszy kot jakiego mialam..dla mnie on był nadzwyczajny..zachowywał się jak czlowiek..jak ja płakalam to podchodzil do mnie przytulal sie i piszczal..maskara...no i tak zyl moze z rok..cos mu sie dzialo nie mogl jesc itp..tak strasznie mi go było szkoda,nawet jego ulubiona karma mu nie smakowala..az ktoregos dnia budze się i wychodze z pokoju a on lezy..na dywanie pod moimi drzwiami...ale zdechły..połozył się pod moim pokojem;((...zaczelam tak ryczec ze za zadnym zwierzeciem tak nie płakalm..brat wziąl worek i poszlismy zakopax do do ogrodka..ja płakalam brat ryczal i modlił się nawet chcial go odkopac;(( maskara nigdy go nie zapomne...chociaz był kotem nazywalismy go Micka hehe.o od tego czasu nie mialam zwierzecia....ale mamy za to takiego maxa od sasiadow ujadacz starszny! no nikt nie idzie a on całą noc szczeka jak glupi ahaha!!;)
juz go mamy wszyscy dosyc hehe;)

a u mnie okej mialam isc do fryzjera podciąc koncowki ale mama zadzwonila i pani powiedziala zebym przyszla w Poniedzialek..bo dzisiaj miala duzoo ludzi;)

Vegas no to taniochaaaa ja bym więcej wziela jakbym miala dziecko;) tylko zeby małej nie uczuliły te pampki;)
uwielbiam Rossman..i rzeczywscie jest w nim super tanioo!;)
no a Euphoria 8 funtów to jak za darmoo kurczę tylko w tej Polsce taka drożyzna;)

No idę powoli jak będe miała czas to sie odezwe;) Wieeelkiee Buziaczki dla Was Kobitki i waszych dzidziusiów;* muahh;***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
umii nadia tez mnie czesto sprawdza rzeklabbym za czesto czasem zrozumie wszystko i jak mowie nie to zrozumie a czasem jak jej powiem nie to taka scene mi zrobii ze hej ... a nie ladnie sie zachowuje gdy jestesmy a towarzystwie wtedy probuje mnie najczesciej sprawdzac moja mala menda ale nie ma zmiluj sie nie to znaczy nie i przyznam czasem mysle ze moze odpuszcze ale wtedy wiem ze dla niej wystarczy tylko raz zobaczy ze wykrzyczala wystekala swoje i ma i bedzie dalej dzialac wiec dalej stanowczo staram sie mowic nie :)

hej dziewczynki późno już a ja mam problem tzn.dylemat ejku gubie się w tym wszystkim ale jest plus kupilam papetki malenstwu i kolejnego pajacyka ;)

Witam:)
kurcze jaka mala produkcja ostatnio.. nie ma anwet co nadrabiac... hehe dziewczynki sprezajmy sie:)
u nas z noosci to zeby te 3 co wychodza i mecza mi dziecko sa juz na wylocie... lekko sie przebijaja...
dzis w nocy przed 1 byla taka burza ze spac nie moglam! dobrze ze Julka przespala to i sie nie obudzila.

A ja od rana sprzątam a mąż zajmuje się Myszką. Dzisiaj popołudniu jedziemy po chomiczka:) I po wsjo dla niego. Akwarium już czeka a dno obsypane już trocinkami:)

Martynka od czwartku tak pięknie każdemu robi ''papa'', że taka dumna z niej jestem hihi:) Pięknie się rozwija. Pięknie zasuwa szybciutko na nóżkach trzymana za dłonie. Za to raczkowac w ogóle nie chce, może od razu będzie chodzic?;)

Andzia, smutna ta historia:(

Ostatnia edycja:
Witam Porannie
U mnie zaraz 11 a ja dopiero 1 kaw popijam. Ostatnio rowniez zauwazylam ze nawet nie mam cvo nadrabiac, wszystkie takie zajete czy co.

Daffodill
wspolczuje burzy, u nas na szczescie spokoj, chociaz od poczatku tyg ma troszke popadac. Najwazniejsze ze Julcia spala jak aniołek i nie mials z nia problemu.

Vegas
brawa dla Martynki :) Nie masz sie co martwic, moj maly nie raczkowal, jednynie slizgal sie na pupci po czym jak odkryl jak sie wstaje na nozki taak od razu ruszyl i od samego poczatku zaczal slicznie chodzic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Martynia jeszcze pełza, ale nie wiem czemu strasznie ją to wkurza:p Może temu, że chciałaby chodzic już a nie umie?

U nas też burza była, pozamykałam okna i spaliśmy dalej a jak się obudziłam ok 5 do Martynki to już po burzy było.

Nie chcę zapeszac, ale kataru już prawie nie ma, jupi:) Chyba Coldrex zdziałał cuda, piłam go mimo, że zawsze miałam ochotę wpierw zwrócic przez ten ochydny zapach, ale dałam radę:p Sudafed pewnie też w tym miał swój udział. Poza tym sypialnia nam pachnie Olbasem bo sobie na noc pokropiłam podusię i kołdrę, mężowi też bo nieraz w nocy dostaję jego kołdrę/:p/

Do góry