reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mamuśki jestem pod wrażeniem że tyle czasu a tu nawet strona nie przeskoczyła :D jestem w stanie nadrobić hihi jadę do Silesi rachunek tel zapłacić i wracam leżeć ...

zaczełam pakować torbę do szpitala czy mały musi mieć osobną czy mogę go razem ze mną spakować? i czy wystarczy mi 1 szlafrok i 2 koszule i jak narazie zapakowałam 15pieluszek zabrać więcej?
u nas w szpitalu dla dziecka byly potrzebne tylko pampki, chusteczki do wycierania dupci i ew. jakis kremik do pupki bo reszta byla zapewniona w szpitalu.
Dla siebie mialam 2 koszule, szlafrok, 2 pary skarpetek /rodzilam w zime/ i takie inne rzeczy przydatne typu reczniki itd.
Co do pampkow to ja mialam cala paczuszke, ale to dlatego, ze mama kupowala na szybko kiedy urodzilam:) W razie jak ubrudzisz koszule to Ci ktos z rodziny czysta przyniesie;) Wiec nie ma co szalec i brac calej szafy hihi.

Czesc Dziewczynki;), U was tez taka Piekna pogoda dzisiaj?;)

Misia sliczny brzuszek...;)

A ja wczoraj oglądalam ciąze z zaskoczenia taki program na zone relity chyba ,ze kobiety przez 9 mies nie wiedziały ze są w ciązy hehe..w ogole brzucha nie mialy zadnych obiawów..az tu nagle skurcz ich łapał myslaly ze moze cos im jest a tu lekarz ze Pani rodzi..a one za kazdym razem what?? i darly sie na niego ze chyba jakis glupi hehe;D no jak dziecko się gdzies schowa z boku to faktycznie;) ale fajne takie cos hehe;)
..albo jak kobieta byla w ciązy z 6 raczkami miala 5 razy taki brzuch jak misia;0
hehe..
Wszystkim Życzę miłego Dnia Buziaczkii dla Was;****
hehe dla mnie to nieprawdopodobne nie wiedziec tyle czasu o ciazy. Masakra..

Ja mam katar:(( Masakra!!!!!!!!! I @:p

Ostatnia edycja:
Ja dziś przeżyłam szok. Daje jeść małemu , Kacper oczywiście zjadł ładnie, nagle rzucił się do tyłu... No to go zaczęłam łaskotać, ten w śmiech i mignęło mi coś białego. Kazałam mu zrobić aaaa, a tam dwie górne trójki wyszły i jedna dolna!! normalnie byłam w szoku... to chyba w tą koszmarna noc:/ No i tym sposobem czekamy tylko na czwóreczki bo szóstki to chyba jak mleczaki wypadają to rosną:/?

Andzia tez oglądam ciaze z zaskoczenia ale na Discovery
clio mnie w szpitalu potrzebny był dla małego sudocrem i pampersy, dobrze jest gdy masz ze sobą oliwke bo np mój kacper miał strasznie suchą skore. A ciuszki i rożek na pobyt w szpitalu zapewniał oddział, ale ja brałam sobie bo wolałam miec wrazie wczego:-p
lolkak to co ona slepa czy co? ponad 2 kg róznicy...
Daff ty tak na serio z tą koleżanką?

WKONCU! bo az zal bylo zagladac tu :sorry:

temat sie skonczyl i nie chce rozpamietywac burzy ale tak chcialam jeszcze dodac cos od siebie apropos wklejania zdjec, z mojej strony foch - nigdy wiecej sie Wam nie pokaze bo ost razem jak dodalam swoje fotki i Damianka to zostalam olana cieplym moczem :szok::sorry::eek::laugh2:

euphoria_ - co Ty opowiadasz, na jakiej ul mieszkalas?
umi - gratulujemy zabka :tak: kurcze, tez uwielbialam ogladac "i didnt know i was pregnant" ale niestety nie mam kablowki... :zawstydzona/y:
skoro andzia oglada gdzies indziej, to moze mi powie gdzie? bo na stronce discovery znajduje tylko jakies krotkie epizody po 5min max..

Cześć dziewczyny :-)
Dziś zaszalałam i kupiłam sobie śliczna sukienko-tunikę... I buciki... Ogólnie zakupy udane... Później byłam na grillu u brata :-) Miły dzień :-D

a ja zajadam sie sałatka warzywną bo jakoś teraz mnie wzięło na zdrowe jedzenie tzn warzywa i owoce :p mam mandarynki ale z puszki i nektaryny i zaraz się do nich dobiorę :D mój B patrzy na mnie z politowaniem :p

a historia o koleżance Daff jest jak z programu TV o tych kobietach co nie wiedzą że w ciąży są to jakieś irracjonalne maluszek się przecież rusza

misia to się pochwal tuniką i butkami :) ja też kupiłam wczoraj kurtko-bluzę z kapturem kolorystycznie mi do wózka będzie pasowała i mój mąż mi ją doradził słodziak jeden :*

a ja zajadam sie sałatka warzywną bo jakoś teraz mnie wzięło na zdrowe jedzenie tzn warzywa i owoce :p mam mandarynki ale z puszki i nektaryny i zaraz się do nich dobiorę :D mój B patrzy na mnie z politowaniem :p

a historia o koleżance Daff jest jak z programu TV o tych kobietach co nie wiedzą że w ciąży są to jakieś irracjonalne maluszek się przecież rusza

misia to się pochwal tuniką i butkami :) ja też kupiłam wczoraj kurtko-bluzę z kapturem kolorystycznie mi do wózka będzie pasowała i mój mąż mi ją doradził słodziak jeden :*

Clio Jutro zrobię zdjęcia i dodam. Nie chce wchodzić do pokoju bo mały śpi a bym szperała bo aparat bym szukała także wiesz :-)
Misia Śliczny brzuszek :-)

reklama
Do góry