reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nigdy nie uda mi sie wstawiac tego suwaka!! jest juz wszedzie tylko nie tam gdzie byc powienien bo u mnie zniknela opcja-edytuj podpis....:(:(probuje juz chyba tydzien go tutaj wstadzic ...mam go nawet na pulpicie/....denerwuje sie a to niewskazane:):p:p wrrrr

reklama
Karolina00 ja :-) mam tez cwiartke arbuza na zbyciu bo Ala nie chce jesc a ja nie lubie :rofl2:

Wlasnie sie obudzila,nakarmie Ja i pojdziemy zrywac , a Wam niech slinka cieknie :-p :-D

Mika wsumie Tobie zostalo jeszcze 2 miesiace,zreszta napewno obnizy sie Tobie jeszcze bardziej wiec sie nie martw jak sie troszke obnizyl !!

Co do czeresni to przesle Wam pestki to sobie zasiejecie w doniczkach to moze Wam wyrosnie :-D:-D:-D

uciekamy ... :happy:

nigdy nie uda mi sie wstawiac tego suwaka!! jest juz wszedzie tylko nie tam gdzie byc powienien bo u mnie zniknela opcja-edytuj podpis....:(:(probuje juz chyba tydzien go tutaj wstadzic ...mam go nawet na pulpicie/....denerwuje sie a to niewskazane:):p:p wrrrr

Mi też wcięło opcję Edytuj Podpis :confused: zaraz rokminimy co się stało :tak:

No i Mika mnie ubiegła :wściekła/y:;-):-D
Zaraz zmienię w FAQ

Muszem się pochwalić. Jako jedna z 4 osób zaliczyłam kinezyterapię w pierwszym terminie i jako jedna z dwóch dostałam 5 :-D a dzisiaj po całonocnej nauce zaliczyłam kolosa z fizjologii na 4 i mam na koniec 4 ... tylko jeszcze egzamin :baffled:

Koleżanka z kierunku powiedziała, że od jutra zaczyna się czas kiedy może już bezpiecznie rodzić ale nie zdążyłam się zapytać od kiedy jest bezpiecznie?? Możecie mnie uświadomić ?? ;-)

No a ja czekam na same dobre wiadomości takie jak Asiowo napisała...wsjo cacy, gra gitara i wrzucić na lusssss :-D

Ostatnia edycja:
chwilami gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

a ja tylko na chwilke...dzis bylismy u lekarza z malym ok- katarek jest nadal ale nic powazniejszego sie nie dzieje.... Dodatkowo mozemy juz malemu wprowadzic zupke, ziemniaczka i buraczka::laugh2::laugh2::laugh2:
Mały dzis marudny wiec nie mam jak poczytac Was. Mysle ze moze cos z zabkami.....oj:szok:
Dziewczyny sprzedaje wózek, jesli ktoras zainetersowana zapraszam na aukcje..EMMALJUNGA stan idealny ROLLS WŚRÓD WÓZKÓW (374180839) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
miauczuś to mały będzie miał wyżerkę, żeby mu tylko posmakowało bo różnie z tym bywa.

Zmieniłam w FAQ chyba wsjo co trzeba bylo poprawić, ale jeśli któraś ma nadal problemy ze wstawieniem czegoś, albo jest jakoś nieczytelnie napisane to krzyczcie ;-)(tylko bez wylgaryzmów ;-)) żebym poprawiła.

Do góry