reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wymeczylam Alutke i moze mi pospi z 5h:-D wykapalam ja pozno bo dopiero o 22:30 a 10 min temu usnela przy cycu:-) a teraz kima w kolysce:-) kochane dziecko jak spi:-D
Co do pogody to u mnie dzisiaj bylo bardzo wietrznie okno sie balam otworzyc ze mi mala zawieje i wiatr strasznie zimny byl... brrrr.... co do powietrza to moja mama dostala na urodziny nawilzacz powietrza a teraz z racji tego ze Alusia jest my go mamy w pokoju bo mama go nie urzywala i jest super powietrze i ja w koncu nie mam suchego nosa i krew mi rano nie leci (chociaz w ciazy zadko mi leciala).
Co do czekolady to wolno pod warunkiem ze nie bedzie sie mialo zatwardzenia a ze ja nie mam z tym problemu (nigdy:-)) to mam nadzieje ze mala tez nie bedzie miala ale rano sie okaze:-) po porodzie w 2 dobie zjadlam okolo 8 truskawek i malej tez nic nie bylo:-) u sumie u nsa nikt nikt nie ma na nic alergi wiec mala tez nie powinna miec:-)

reklama
witam Panie z samego rana:) Widzę że wszystkie śpią,;-)tylko ja nie moge, bo maleństwo mi sie wierci od samego rana, pewnie głodne jest...więc musze iść coś wszamać hehe:-):-):-) Ja dziś jade po zakupy, musze kupić cos do ubranka mojej chrzesniaczce:tak: miłego dnia zycze

Hejo hej! Ja już nie śpię, dawno temu mnie Mała obudziła ;-)
Dzień dziś ładny, więc trzeba korzystać. Coraz częściej śni mi się nasze Maleństwo. Naprawdę już nie mogę się doczekać, a z drugiej strony to jest dla mnie takie odległe...
Oki, ruszać tyłki i na spacer, czy coś, ja też zaraz się do mamy przejdę. Buziaki!!

Cześć dziewczyny:)
Madzik1388 ja też robiłam wczoraj spagetti dla mężusia,a sama wcinałam makaron z truskawkami i śmietaną pychotka:tak: U nas wczoraj było strasznie duszno,ja od rana wymiotowałam,bolała mnie głowa i alergia mnie strasznie dopadła...Tragedia.Ale dzisiaj jest lepiej i pogoda też ładna więc trzeba się wybrać na spacer:) Życzę wszystkim miłego dzionka:-)

wróciłysmy własnie z badan;-)
Nasza Paulinka jest zdrowiuśka:-):-):-) serduszko piękne, wzystkie inne narzady takze... odrazu mi lepiej, bo juz sie tak denerwowałam:zawstydzona/y: Dzis wyszło ze wazy 3339g i według usg termin na 21 czerwiec:happy: Plyn w normie, żadnych wad nie stwierdzono:happy::happy::happy: i jak pieknie było widać naszą dziewczynke:-p:-p:-p Ale sie ciesze... to juz teraz moge wypoczywac i spokojnie czekać na maleństwo!!! ehhh... :-)

heh...otoż dziewczyny ja od czasu do czasu coś tam czuje nawet teraz siedzac przed kompem co chwile cos mnie tam jakby puka leciutko....ale ja nie jestem pewna czy to TO! bo dopiero kiedy jest sie w ciąży zaczyna sie sluchac swojego ciala wczesiej ma sie gdzies co sie tam wsrodku dzieje i nie zwraca sie uwagi na gazy itd. wiec w daklszym ciagu nie wiem....i czekam na olsnienie na te"przelewanie" badz "plywajace rybki" (tak slyszalam od innych mamusiek) co Wy sadzicie.czasem wydaje sie ze jestem zła bo nie nie umiem odroznic jelit od wlasnego dzidziusia...:(

Asiowo ciesze sie razem z toba:-D niektorzy lekarze potrafia tylko straszyc pacjentki... cos czuje ze Paulinka przyjdzie ciutek wczesniej na ten swiat:-)
Kaska19 nie martw sie ja tak na 100% bylam pewna ze dzidzi mi sie rusza okolo 21tc wiec masz jeszcze czas:-) a jak okolo 30tc zobaczysz kosmicznie falujacy brzuch to nie bedziesz mogla ze smiechy wyrobic:-D

Ja właśnie odebrałam wyniki... Wszystko w sumie w normie, i niewielka różnica od wyników poprzednich ale martwią mnie leukocyty w moczu... zna sie któraś na tym? ta boląca nerka (dzisiaj nie bolała) i teraz leukocyty których w pierwszych wynikach nie było ale wg wyników ze szpitala były i nikt nic nie mówił ze jest coś nie tak... Kurcze no...

Asiowo gratuluje dobrych wyników badań... Bardzo sie ciesze ze z malutką wszystko dobrze...

Asiowo to super, ze Paulinka zdrowiusienka:) syper.. Teraz odpoczywaj jak najwiecej:)
Snoopy z tym brzuchem to masz racje:) ja mam na komie nagrane jak Lenka mi glowe wypychala:) swietnie to wyglada.. wieczorami to az caly skakal mi brzuch:) nawet kiedys tata musiala do akcji wkroczyc, bo juz wytrzymac nie umialam:) moja Lena w brzuchu(zreszta teraz tez) byla bardzo ale to bardzo ruchliwa:).. jak lezalam na patologii to trzeba bylo ruchy dzidzi liczyc.. to ja w ciagu godz naliczylam chyba z 80.. przyczym moje kolezanki nawet 20 nie mialy:) polozne sie smialy, ze jakis sportowiec rosnie:)

reklama
KasiaF87 ja zawsze miałam dużo leukocytów na wynikach. A w normie jest podobno 1-4 wpw (w polu widzenia). Ale jeżeli Cię to martwi to powiedz o tym koniecznie lekarzowi na wizycie.

Do góry