reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixi śliczne to jest ale mega drogie... ja mam takie rozwiazanie ze łózeczko na jednej scianie obok łózeczka pódełko na zabawki a po drugiej strnie szafa z naszymi rzeczami biurko i szafa z rzeczami małego... ale bedziemy ja przerabiac bo sie nie mozemy z rzeczami pomiescic

reklama
Ja to juz tej afery komentowac nie chce, temat rzeka, Vegas to ja tez naleze do idiotek grudniowych? Akurat nie bylo mnie jak to pisalas ale sie o tym dowiedzialam. Ja i daffi jako jedne z nielicznych bylysmy po twojej stronie i za to idiotki? Hm...
Alus nauczyl sie dzis przybijac piatke a jaka ma frajde jak z tata przybija. Ja sobie leze z moim w lozku i gladze go po pleckach a on mnie po nodze hehe:>
Ixi mi szczerze to najbardziej emerald sie podoba ale lilac blue tez:)
Fikusku co do kaszki z lipa to Ali dluzej po niej lula
nigdy nie nazwałam Was idiotkami. Dalej wierz w każde słowo Daffi. Napisałam na pewno, że jesteście jak dzieciaki z piaskownicy bo piszecie tylko z tymi wybranymi a reszta jest ignorowana, czyli ja. Tak sobie Was porównałam i nigdy słowa idiotka nie użyłam. Nie będę się tłumaczyła więcej bo nie mam z czego. Skoro tak wierzysz Daffi to niech Ci skopiuje moją rozmowę z nią i może dopatrzysz się tego słowa.

nigdy nie nazwałam Was idiotkami. Dalej wierz w każde słowo Daffi. Napisałam na pewno, że jesteście jak dzieciaki z piaskownicy bo piszecie tylko z tymi wybranymi a reszta jest ignorowana, czyli ja. Tak sobie Was porównałam i nigdy słowa idiotka nie użyłam. Nie będę się tłumaczyła więcej bo nie mam z czego. Skoro tak wierzysz Daffi to niech Ci skopiuje moją rozmowę z nią i może dopatrzysz się tego słowa.

wlasnie mi skopiowala rozmowe:) i jest tam slowo idiotki:) ale juz wiecej nie pisze bo nie ma sensu:)

cristalrose no właśnie z tą witryną to będzie problem.. Bo to mój D. ją wybrał i za nic jej nie wywali:crazy: Od początku mi sie nie podobała, no ale facet sie uparł jak dziecko.. A z tymi półkami na ściane to dobry pomysł :)

Musze coś znaleźć..

Clio ja sobie nie moge wyobrazić tego jak sie bedziemy gnieść w tym pokoju..a jak bede chciała założyć coś z "wywalonych" ciuchów, to bede musiała iść na dół do babci, bo tam znalazło się miejsce na to wszystko..

Może wywale telewizor:eek: i tak jak jest włączony nikt nie ogląda.. a mój twierdzi że tv musi być:/ obok w pokoju ma kurcze plazme 50cali.. swoją drogą mam żal do mamy, że nie pozwoliła nam zająć jednego z dużych pokoi a ona by np. pokój dzienny upchnęła w moim..:-( Wtedy nie mielibyśmy takich problemów..

Vegas zostaw ten temat jesli chcesz tu pisac to pisz i pokarz ze sie zmieniłaś... ciągłe roztrzasanie wszystkiego nic nie da

ixi nie pozwoliła czy nie zaproponowała?

cristalrose no właśnie z tą witryną to będzie problem.. Bo to mój D. ją wybrał i za nic jej nie wywali:crazy: Od początku mi sie nie podobała, no ale facet sie uparł jak dziecko.. A z tymi półkami na ściane to dobry pomysł :)

Musze coś znaleźć..

Clio ja sobie nie moge wyobrazić tego jak sie bedziemy gnieść w tym pokoju..a jak bede chciała założyć coś z "wywalonych" ciuchów, to bede musiała iść na dół do babci, bo tam znalazło się miejsce na to wszystko..

Może wywale telewizor:eek: i tak jak jest włączony nikt nie ogląda.. a mój twierdzi że tv musi być:/ obok w pokoju ma kurcze plazme 50cali.. swoją drogą mam żal do mamy, że nie pozwoliła nam zająć jednego z dużych pokoi a ona by np. pokój dzienny upchnęła w moim..:-( Wtedy nie mielibyśmy takich problemów..
no wlasnie,pokoik masz maly, to juz ja mam troche wiekszy i tez ledwo co mieszcze sie:) no ta witrynka mi sie podoba bo ma swoj urok ale jest nie praktyczna bo duzo mniejsca zajmuje:)

Ixi ja wole standardowe lozeczko z szuflada np i komodke. Jesli dasz rade takie upchnac to do zwyklego lozeczka dopasujesz jakas komode. Co do vegas, gdyby Daffi jej nie ujawnila a by nadal trollowala to by byly pretensje ze nie powiedzielismy choc wiedzielismy bo np was by skrzywdzila. Ja chcialam dac szanse ale nawet tu ja zmarnowala. Po co znow sklamala skoro miala lewe konta z jej ip a sie wypiera?

Mielismy szal z Aleksem ale wreszcie spi
wypraszam sobie. Nie miałam lewych kont. Ile można się tłumaczyć z tego? Każdy na śląsku ma takie ip jak ja, jeżeli ma neostradę. Sama zresztą Daffi o tym wie.

Miłego dnia:)

Przepraszam Umi, chyba jestem zbyt emocjonalna. Szału dostaję jak na każdym kroku jestem oskarżana itd.

Co do okresu to ja dostałam 6 tygodni po urodzeniu dziecka.

Ostatnia edycja:
dziewczyny rozmawiamy o dzieciach a nie o waszych wewnętrznych konfliktach problemach KONIEC!!!

ixidixi pokoik super ale fakt mały usiądź sobie na spokojnie i pomyśl jak ustawić meble żeby jedna ściana sie ardziej pusta zrobiła a szfka z szybami jest małe rozwiazanie bo możesz kupić okleinę mrożoną np lub taką z bambusem (wiesz o co chodzi) np na dole i tam też schować jakieś rzeczy od Oliwierka, filizanki nie ucierpią a Twój będzie zadowolony bo mebel zostanie ale one są bardzo ładne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeżeli mogłabym polecić późniejszą antykoncepcję to polecam plastry Evra. Mam po nich bardzo regularny @, żadnych skutków ubocznych a cena tylko większa od tabletek.
Właśnie czekam na mój @, ma być w przyszłym tyg a już brzuchol boli, że hej.

reklama
Evra jest oki ale jak chcesz karmić to odpada :( tyle miesięcy nie miałam @ że zapomniałam jak to jest a po porodzie dostanę z nawiązką :-p

Do góry