reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A mój mnie tak oczarował sobą na pczatku a teraz zdziadział zrobił się wredny ale jak ja zrobie slodka minke i go o cos prosze to robi to bez gadania a jak by mnie poprosil to bym tyle marudzila ze sam by sobie zrobil. Ale i tak go najmocniej na swiecie Kocham!
lubimy sie droczyc ale zyc bez siebie nie potrafimy;p
nie zapomne jak Julka sie urodzila i polożne mowia podobna do taty a ten tak bezmyslnie palnal :TO BRZYDKA" hahahha
ale jak sie urodzila to czysty tatus byla.. etraz jest taka mieszanka ze strupkiem na policzku tak sie podrapala.....

A mój mnie tak oczarował sobą na pczatku a teraz zdziadział zrobił się wredny ale jak ja zrobie slodka minke i go o cos prosze to robi to bez gadania a jak by mnie poprosil to bym tyle marudzila ze sam by sobie zrobil. Ale i tak go najmocniej na swiecie Kocham!
nie zapomne jak Julka sie urodzila i polożne mowia podobna do taty a ten tak bezmyslnie palnal :TO BRZYDKA" hahahha
ale jak sie urodzila to czysty tatus byla.. etraz jest taka mieszanka ze strupkiem na policzku tak sie podrapala.....

:-D To mu wyszło muszę przyznać:-) a jestescie w tym samym wieku?

Fikusek dziękuje Ci bardzo za wyrozumiałość:-):-p ja to szybciej pisze niz mysle... czasem jak tak po chwili czytam swoje posty to zal mi samej siebie:-p

Fikusek dziękuje Ci bardzo za wyrozumiałość:-):-p ja to szybciej pisze niz mysle... czasem jak tak po chwili czytam swoje posty to zal mi samej siebie:-p

nie:) ja mam 22 a on w pazdzierniku 26

Cześć dziewczyny , nawet nie wiecie jaką synuś mi niespodziankę zrobił...
Wstał 9 :-D

gratuluje..:-) moja spala caly czas do 8 - 8:30 a ostatnio budzi sie 7 - 7:30

Umi2 ale sie na kasuje postow! haha zapominam sie caly czas.

A moj jak uslyszal ze do niego podobny to powiedzial ze ma szczescie bo jak do mamy to by byl ladny jak pedzio a po nim meski bedzie:)Ale fakt jak go zobaczyl to plakal jak szalony a mnie calowal. Jak sobie przypomne poczatki to az mam motylki w brzuchu, bo ja taka niesmiala itd a on? Kazdy go znal, przebojowy itd, oniesmielal mnie strasznie, hm... Ale moj robi sie coraz przystojniejszy a ja... Masakra, stekam mu na ten temat ale on mowi ze mnie kocha cala a nie cialo ktore sie zmienia. Uwielbiam go za to

fikusek przyzwyczaisz sie...;-) własnie stwierdziłam ze ostatnio nasz wątek dynamicznie sie rozwija ;-)

patrycja a jak tam twoje jajniki lepiej po tej kuracji tabletkowej???
jak tam Kubuś i Sebuś??? strasznie mało Cie na forum ostatnio
Misiu nie leczyłam jajników tylko stan zapalny macicy... teraz biore tabsy anty anty żeby mi sie okres wyregulował.. :) Sebuś i Kubuś troszke mi chorują ale juz jest lepiej :) Mało mnie bo mam urwanie głowy w domu i mało czasu na czytanie a głupio mi tak nie odpisywać na Wasze posty i tylko o sobie pisać.... a wątek tak sie rozkręcił że nie nadążam :-( Zajęłam sie tą dystrybucja mam 2 dzieci od machochy do pilnowania i teraz jeszcze od dwóch tyg pilnuje jeszcze 2 dzieci od sąsiadki... tylko jak pracuje od południa to zagladam do nich potem robie kolacje i pilnuje żeby sie położyły spać.... Chyba troszke za dużo jak dla mnie ale dam rade... mój mi pomaga bo często sam chodzi tam do dzici ich sprawdzić,... :)
Jejku chwilke mnie nie było a tu 3 strony juz;D
Czesc Patrycja;) ładne masz dzieciaczki;)
a Ja lubie jak tak krople na okno spadają hehe..wczoraj chyba do 2 w nocy się gapiłam;)
Misia a ile Twoja sis ma lat?;)
Dziekuję :):)
No to ładnie palnoł hahahah :):) ja zmoim też nieraz dre koty ale to głównie o to że dużo pracuje i mało go mam w domu :eek: ale poza tym to tak jak piszesz lubimy sie droczyć ale żyć bez siebie nie potrafimy :):) kurcze za miecały miesiąc mamy 5 rocznice :szok::szok::szok::szok:

Umi też tak mam jak sie rozkręce z pisaniem a chciałabym wszystko szybko napisać.... i potem jak to przeczytam to nie raz mam ochote to szybko usunąć żeby nikt nie widzał :)):))

Kurcze dziewczyny ale WY piszecie.......... w ciągu 10 minut 5 stron..... masakraa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
W ten spsob moje dziecko się sobą zajmuje...

Rytuał oglądania przez nią bajek aż do zaśnięcia;p

No to ładnie palnoł hahahah :):) ja zmoim też nieraz dre koty ale to głównie o to że dużo pracuje i mało go mam w domu :eek: ale poza tym to tak jak piszesz lubimy sie droczyć ale żyć bez siebie nie potrafimy :):) kurcze za miecały miesiąc mamy 5 rocznice :szok::szok::szok::szok:
Umi też tak mam jak sie rozkręce z pisaniem a chciałabym wszystko szybko napisać.... i potem jak to przeczytam to nie raz mam ochote to szybko usunąć żeby nikt nie widzał :)):))

moj pracuje od 9-17 a wraca do domu jakos po 18... takze wiecznie go nie mam.. jak cos potrzeba zalatwic to albo sama naginam przez cale miasto albo prosze rodzicow jak ktos jest.

Do góry