reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

niee o innej lasce starsza babka ma ponad 20 teraz trojke dziecii i glupotyw glowie ;/ debilka jakich malo musialy byscie wpasc na forum mam z irlandii i tam troche podczytac ale boszz troche tego by bylo ;/ teraz laska sie juz u nas nie udziela czasem chce cos sprzedac czy kupic ale ogolnie sie nie udziela ... a dzien minal dosc szybko troszke sie chalupa zajelam i Nadina trza bylo sie zajac bardzo meczaca jest przy tych trojkach bylam na spacerku i sasiadke odwiedzilam i dzien szybko minal

reklama
niee o innej lasce starsza babka ma ponad 20 teraz trojke dziecii i glupotyw glowie ;/ debilka jakich malo musialy byscie wpasc na forum mam z irlandii i tam troche podczytac ale boszz troche tego by bylo ;/ teraz laska sie juz u nas nie udziela czasem chce cos sprzedac czy kupic ale ogolnie sie nie udziela ... a dzien minal dosc szybko troszke sie chalupa zajelam i Nadina trza bylo sie zajac bardzo meczaca jest przy tych trojkach bylam na spacerku i sasiadke odwiedzilam i dzien szybko minal
hehe a jaki ma nick?
gadalas z nią bo chyba z Twojej miejscowosci jest?
a daleko masz do Kilanerie?? czy jak to tam się pisze hehe? chyba Kilanery??
Vegas jak chcialas tu pisac to moglas przeprosic...nie musisz tu dodawac zadnych zdjęc wazne ze uczestniczysz w zyciu forum..ale to moze wyjasnisz nam jutro..daffodil a moze to ktos z jej kompa pisał alb cus? tamte wczesniejsze rzeczy..dobrze ,ze nk jej nie podaawałam...nie wiem teraz czy usunąc ją ze najomych na bb?..

Dobra dziewuszki lecę spac do jutra;*
Wszystkim dobrej nocki;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe a jaki ma nick?
a daleko masz do Kilanerie?? czy jak to tam się pisze hehe? chyba Kilanery

Wszystkim dobrej nocki;)

mowisz kilarney albo kilkenny :p duzo jest miejscowosci o podobnej nazwie ale do kilarney mam dosc blisko jak na wycieczke :) a laska niewiem czy wolno mi nick udzielac niechce miec pozniej bana a nickow Miala ich w sumie 5 teraz to jest jej 5 ;/ ja ja widzialam kilka razy na oczy i nadal widuje a gadac z nia nie gadalam na szczescie ale laska mnie nie znala a od s z mat wyzywala itp ;/

dobrej nocy baby :)

Cześć dziewczyny, pewnie jeszcze żadnej nie ma...
Mój synuś zaraz się obudzi :-)
A ja mam lekki katar mam nadzieje ,że małego nie zarażę....
Życzę miłego dnia :-)

PS. Vegas Czekamy na twoje wyjaśnienia!!

witam sie i ja:)
co do Vegas to pewnie juz nie napisZe! jak juz cos to na privie dlaczego ja usuwacie ze znajomych,tak wczesniej do mnie wlasnie pisala! Ale nawet jej nie tlumaczuylam,przeciez nazawala mamy grudniowe idiotkami...po tym jak niby odeszla u nas zaczelyt sie pojawiac nowe osoby i jedna wstawila nowe zdiecie!!! to napewno byla Vegasb jak ja dziewczyny postraszyly ze kradziez zdiec jest karalna to przestala nagle pisac....:/ wiec chyba wszytko jasne bylo:D

my dzxis z malym pospalismy do 7:) o 6 sie obudzil,zjadl mleczko i poszedl spac:)
zaraz musze na sniadanko skoczyc bo kiszki doslownie graja marsza:D:D:D juz dawno mnie tak nie ssalo w zaladku:D

No i od początku musze pisać bo mi posta zjadło...:confused2:

Za nami kiepska noc bo jakis wariat urzadził sobie rajd po parkingu w hipermarkecie na przeciwko mojego bloku... O 24:00 obudził nas taki przeraźliwy warkot że az na równe nogi wstałam i nie wiedziałam co sie dzieje... mały oczywiscie tez sie obudził:sorry:...

Serdecznie witam nowe dziewczyny Fikusek1988, Daffodill i mam prośbe o edycje postów jesli chcecie coś dopisać:-) kolezanka moderator wie chyba o czym mowa:-) No i mamy nadzieje ze bedziecie jak najczesciej pisac:-)

A teraz ide was jeszcze poczytac bo na razie przekopałma sie przez wpisy do godziny 20:30...:-D tak przeraźliwie drukujecie:-)

Daff-ja tez sluszalam o Trollu jednej Tu na BB co stracila podbno 1 dziecko z blizniaczej ciazy czy jakos tak masakra....

ja slyszalam o artystce ktoa w ciazy blizniaczej wlasnie byla i wody jej odeszly ale jedno dziecko urodzila a drugie zostawili jej w brzuchu jeszcze na podtrzymaniu bo bylo nie gotowe do przyjscia na swiat czy jakos tak:-D:-D:-D:-D:-D

duzo tu takich niestety....

hehe a jaki ma nick?
a daleko masz do Kilanerie?? czy jak to tam się pisze hehe? chyba Kilanery??
Vegas jak chcialas tu pisac to moglas przeprosic...nie musisz tu dodawac zadnych zdjęc wazne ze uczestniczysz w zyciu forum..ale to moze wyjasnisz nam jutro..daffodil a moze to ktos z jej kompa pisał alb cus? tamte wczesniejsze rzeczy..dobrze ,ze nk jej nie podaawałam...nie wiem teraz czy usunąc ją ze najomych na bb?..

Wszystkim dobrej nocki;)

nie no cos ty... niby mieszka z mezem i rodzicami... zreszta ona nam przyznala sie na głownym grudzien 2009 ze tak zrobila ze to bylo kiedys ze chce o tym zapomniec a my mamy nie wpier**** sie w jej zycie. tak dokladnie napisala. miala druga szanse ale zaczela wtedy jak gdyby nigdy nic pisac miec wszystko gdzies a pozniej prosic o ciuszki czy mozemy jej oddac dla malej... nie bylo w niej skruchy miala w nosie to jak oszukiwala wszystkich. na koncu napisala tych kilka nie milych slow co juz wczesniej pisalam i juz nikt nie chcial jej wtedy znac. a lubilam ja prawie do samego konca.. wierzylam ze sie pogubila.

Cześć dziewczyny, pewnie jeszcze żadnej nie ma...
Mój synuś zaraz się obudzi :-)
A ja mam lekki katar mam nadzieje ,że małego nie zarażę....
Życzę miłego dnia :-)

PS. Vegas Czekamy na twoje wyjaśnienia!!

czesto robi tak ze jak wokol niej zamieszanie i ta sprawa wychodzi na jaw to znika!
moze tym razem nie zniknie i sie odwazy? pozniej bedzie wam pisac czemu ja usunelyscie czyzby Daffi wam kazala? u nas wszyskim dziewczynom ta sama wiadomosc wyslala haha

Umi2 wybacz wiem o co chodzi z postami ale na zamknietych juz sie przyzywczailam ze tam moge tak... a ja jak nie napisze od razu tylko pozaznaczam do cytowania to zawsze zapomne co chce napisac:) nie wiem czemu juz tak mam ale postaram sie zapamietac ze chcesz tu porzadeczek mic jak to kazdy mod:

co do vegas fakt moze chce sie zmeinic ja pewnosci nie mam i nie wierze jej w nic. Ja nie mowie ze macie ją wywalac czy cos ale uznalam ze powinnyscie wiedziec o jej wyczynach bo nie wiadomo co tu pisala itp... a wstecz nie jestem w stanie wszystkiego przeczytac. Jesl isie nie pogniewacie to ja jej posty omijam.. nie czytam i nie odp. Dla mnie bedzie jak powietrze:)

Ostatnia edycja:
Fikusek 1988 Spoko kochana:-) ja tylko tak od siebie musiałam to dodać bo juz mi sie łączyć postów nie chce:-) a lubimy porzadek ale z was porządne i fajne kobietki wiec na pewno rozumiecie:-)

Co do Vegas proponuje zeby sama sie wypowiedziała... Moze i na innych watkach kłamała ale prawda jest taka ze mogła chciec sie zmienic, odgrodzić sie od czego co było i przyjść tutaj, żeby zacząć pisać szczerze ale od poczatku... Co do trolli była kiedys Malwinka która w ciazy nie była ale uparcie wstawiała swój brzuszek do galerii brzuszków i twierdziła ze dzidziuś rośnie... Cóż mysle ze takie osoby po prostu maja jakies problemy...

Ostatnia edycja:
reklama
ja slyszalam o artystce ktoa w ciazy blizniaczej wlasnie byla i wody jej odeszly ale jedno dziecko urodzila a drugie zostawili jej w brzuchu jeszcze na podtrzymaniu bo bylo nie gotowe do przyjscia na swiat czy jakos tak:-D:-D:-D:-D:-D

duzo tu takich niestety....
:-D:-D:-D:-D:-D

Fikusek zdjedz Danioo:-D:-Dheehe
A ja tez dzisiaj wstalam wczesniej..bo tak to zawsze o 12 wstaje..widac upały się szykują w wczoraj tak ładnie deszczyk padał:-p
umi u nas tez nieraz takie akcje ale to z milosci:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry