reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffodill mój pracuje od 8 do 16 ale..... potem jak nie ma cos do załatwienia to wiecznie przy autach siedzi..... tyle ma klientów że niewie gdzie ma rece wsadzic mówie mu żeby korzystał z okazji że ma tyle klientów i otwierał warsztat..... ale on jakoś nie bardzo chyba chce :///

np.wczoraj przyszedł po pracy zjadł i poszedł auto od znajomego naprawiać w miedzy czasie przyjechało 2 klientów..... i jeszcze jechał po częsci... i przyszedł do domu koło 21......

Doffodill:-D dojdziesz do wprawy ja to potem posprzątam:-p a u was na watku nie wiem gdzie jestes modem nie edytuje sie postów?:-p tylko u nas taki prządek pozorny:-p? sliczna masz córe, nasze dzieci maja cos wspólnego młody jak jedzie w wózku to tez nogi trzyma na tym hm... czyms z przodu... jak w karczmie dosłownie... smieje sie zawsze ze on prosto z karczmy jakies wyszedł, a nie ze szpitala.
Ps gdzies ty znalazła takie spokojne dziecko:nerd:??

Pati No wiesz ja ostatnio sobie czytam swojego posta a tam pieknie napisane "ktury":-D:-D tylko siasc i płakac dosłownie

A ja sie musze pochwalic jak mój syn rano przygotowuje sie do wyjścia do babci. Budzi sie... idziemy umyć ząbki ( sniadanie je u babci po 8 dopiero), potem ja sie maluje, eyeliner on czeka az skończę wyciąga łapkę po zakręcony i tez sobie kreski maluje... ja w tym czasie tuszuje rzęsy... Kacper oddaje mi eyline, a ja daje mu szczoteczkę do rzęs i ten sobie próbuje czesać, ale z reguły czesze brwi:-D, błyszczyk no i o to jest bój bo jak on widzi błyszczyk to rzuca wszystko:-p i otwiera dziobek to mu robie kropke i idzie zadowolony. Młody sie bawi ja sie czesze aż w końcu biorę lakier do włosów i sie psikam... Młody przylatuje i czeka az mu sie fryzure zrobi, czasem wystarczy mu tylko pogmerać we włosach a czasem trzeba psiknąć bo sie orientuje ze mama w balona robi:-p. I jak idziemy do babci to on zawsze pokazuje na włosy zeby babcia zobaczyła ze on tez ma fryzurę. Z perfumami jest to samo czy ja czy mój T. sie psika to Kacper i tak musi byc psiknięty...

Umi ale sie uśmiałam ..... taki mały a już tak dba o wygląd.... :):) tylko to malowanie hahahahahahahahahahahaha :):):p:p:p ktury??? nieźle nieźle.... literki Ci sie poprostu pomyliły z rozpędu haha

pati mysle ze jesli chodzi o malowanie to mu przejdzie jak sie zorientuje ze jest chłopcem;-p bo na razie to raczej sobie sprawy nie zdaje:-p a tak mówiąc szczerze to ja robiłam tak samo :-p jak malowała sie moja mama

Daffodill mój pracuje od 8 do 16 ale..... potem jak nie ma cos do załatwienia to wiecznie przy autach siedzi..... tyle ma klientów że niewie gdzie ma rece wsadzic mówie mu żeby korzystał z okazji że ma tyle klientów i otwierał warsztat..... ale on jakoś nie bardzo chyba chce :///

np.wczoraj przyszedł po pracy zjadł i poszedł auto od znajomego naprawiać w miedzy czasie przyjechało 2 klientów..... i jeszcze jechał po częsci... i przyszedł do domu koło 21......

no popatrz moj maz tez mechanik samochodowy:)

Doffodill:-D dojdziesz do wprawy ja to potem posprzątam:-p a u was na watku nie wiem gdzie jestes modem nie edytuje sie postów?:-p tylko u nas taki prządek pozorny:-p? sliczna masz córe, nasze dzieci maja cos wspólnego młody jak jedzie w wózku to tez nogi trzyma na tym hm... czyms z przodu... jak w karczmie dosłownie... smieje sie zawsze ze on prosto z karczmy jakies wyszedł, a nie ze szpitala.
Ps gdzies ty znalazła takie spokojne dziecko:nerd:??
u mnie sa glownie watki tematyczne... pzrewazaja tam zdjecia.... nie ma tam zbyt duzo.. ewentualnie na usg maluszkow troszke jest ale ruchu tam prawie nie ma;(

co do dziecka to pwoiem ze to zalezy... nauczona jest stalych czynnosci ale humorkii tez pokazuje jak to dziecko.
ostatnio 4 dni byla nie do zniesienia ale juz wszystko wrocilo do normy na szczescie:)

hahah co do malowania to bardzo fajne i zabawne.. ale fakt z zcasem mu przejdzie dowie sie ze tylko dziewczynki sie maluja i ze chlopcy nie.... pozatym koledzy go uswiadomia tez;p

Ostatnia edycja:
reklama
podczytuję, ale nie mam czasu napisać, każda wolna chwilka zarezerwowana dla męża :-) oboje nie pracujemy, ale i tak mamy mało tego czasu dla siebie :-(
umi mój 6letni brat też podkradał mamie kosmetyki i się malował jak mały klaun heheh :-)
daffodill prosiłabym o link to chociaż poczytam co tam słychać u dziewczyn :-) ja chyba jako pierwsza urodziłam z nich :-)
ja nie wiem co my z dzieckiem robić będziemy żeby zajęło się sobą, bo nie mamy TV ;-)
miłego dnia wszystkim ;*

Do góry