Serduszko1
Fanka BB :)
Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super
Daffodill mój pracuje od 8 do 16 ale..... potem jak nie ma cos do załatwienia to wiecznie przy autach siedzi..... tyle ma klientów że niewie gdzie ma rece wsadzic mówie mu żeby korzystał z okazji że ma tyle klientów i otwierał warsztat..... ale on jakoś nie bardzo chyba chce :///
np.wczoraj przyszedł po pracy zjadł i poszedł auto od znajomego naprawiać w miedzy czasie przyjechało 2 klientów..... i jeszcze jechał po częsci... i przyszedł do domu koło 21......
u mnie sa glownie watki tematyczne... pzrewazaja tam zdjecia.... nie ma tam zbyt duzo.. ewentualnie na usg maluszkow troszke jest ale ruchu tam prawie nie ma;(Doffodilldojdziesz do wprawy ja to potem posprzątam
a u was na watku nie wiem gdzie jestes modem nie edytuje sie postów?
tylko u nas taki prządek pozorny
? sliczna masz córe, nasze dzieci maja cos wspólnego młody jak jedzie w wózku to tez nogi trzyma na tym hm... czyms z przodu... jak w karczmie dosłownie... smieje sie zawsze ze on prosto z karczmy jakies wyszedł, a nie ze szpitala.
Ps gdzies ty znalazła takie spokojne dziecko??
pati mysle ze jesli chodzi o malowanie to mu przejdzie jak sie zorientuje ze jest chłopcem;-p bo na razie to raczej sobie sprawy nie zdajea tak mówiąc szczerze to ja robiłam tak samo
jak malowała sie moja mama
Ja też to chyba każde dziecko przechodzipati mysle ze jesli chodzi o malowanie to mu przejdzie jak sie zorientuje ze jest chłopcem;-p bo na razie to raczej sobie sprawy nie zdajea tak mówiąc szczerze to ja robiłam tak samo
jak malowała sie moja mama
Fajnieno popatrz moj maz tez mechanik samochodowy![]()