reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi bardzo dobrze ze tu taki pozadeczek:) podoba mi sie :) bo rzeczywiscie zamiast przeiwjania wypowiedzi jednej osoby pod rzad to mozna dopisac:)
juz uwielbiam tu pisac:D
Andzia hehe kurcze widzisz a ja nie mam dania:D

Ostatnia edycja:
reklama
czesto robi tak ze jak wokol niej zamieszanie i ta sprawa wychodzi na jaw to znika!
moze tym razem nie zniknie i sie odwazy? pozniej bedzie wam pisac czemu ja usunelyscie czyzby Daffi wam kazala? u nas wszyskim dziewczynom ta sama wiadomosc wyslala haha

dokladnie identyczna dostalam:D:D

Umi pewnie nikt nie zauwazyl:D:D:D zaraz poprawimy:D:D

i juz nie ma sladu:D:D

Ostatnia edycja:
nie no cos ty... niby mieszka z mezem i rodzicami... zreszta ona nam przyznala sie na głownym grudzien 2009 ze tak zrobila ze to bylo kiedys ze chce o tym zapomniec a my mamy nie wpier**** sie w jej zycie. tak dokladnie napisala. miala druga szanse ale zaczela wtedy jak gdyby nigdy nic pisac miec wszystko gdzies a pozniej prosic o ciuszki czy mozemy jej oddac dla malej... nie bylo w niej skruchy miala w nosie to jak oszukiwala wszystkich. na koncu napisala tych kilka nie milych slow co juz wczesniej pisalam i juz nikt nie chcial jej wtedy znac. a lubilam ja prawie do samego konca.. wierzylam ze sie pogubila.
Hehe kochana ale to bylo pytanko do sylci bo ona tez o jakies lasce pisala..moze najlepiej porozmawiaj na pw z Vegas ?
Fikusek ja zjadlam osttanie 3 kromki chleba co zostaly w chlebaku..dopiero rodzce kupią bo na zakupy pojechali i tez nic nie mam do jedzenia biedne my:-D:rofl2:

Hej laski. Ja leze w lozku z Alkiem:)
Fikusku nasze danio juz leci do ciebie->
Zaraz idziemy do sklepiku:)A i jaki mialam sen zjeb... ze moj byly sie do mnie przystawial i chcial byc ojcem Alusia ahaha. Debil jeden, lecialam tylko na jego wyglad mu powiedzialam:))))A fakt wspomnienia wrocily, brunet b.wysoki, przystojny, przypakowany ale co z tego skoro charakter do du.py. A moj maz wszystko ma cud miod i orzeszki

Hej laski. Ja leze w lozku z Alkiem:)
Fikusku nasze danio juz leci do ciebie->
Zaraz idziemy do sklepiku:)A i jaki mialam sen zjeb... ze moj byly sie do mnie przystawial i chcial byc ojcem Alusia ahaha. Debil jeden, lecialam tylko na jego wyglad mu powiedzialam:))))A fakt wspomnienia wrocily, brunet b.wysoki, przystojny, przypakowany ale co z tego skoro charakter do du.py. A moj maz wszystko ma cud miod i orzeszki
Ja tez zawsze patrze na wygląd hehe..ale charakter tez jest bardzo bardzo waznny;)
a jak tam po filmie??
ale Aluś ma duze oczka w sygnaturce mm;D

Paulus dzieki:D uratowalas mi zycie:D:D
a ja patrze przede wszystkim na charakter...chociaz ojciec alana przystojny byl ale jak sie okazalo z czasem z tym chcarakterem to sie przejechalam..:/

reklama
Do góry