reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

O jejku jaka produkcjaaa:szok::-D
Czesc Pati;-)
O Jaka słodka Juleczkaaa!;))
ale wasi to mają teksty:-D
Ja jakbym miala dzieciątko to byloby jak cygan..bo ja ciemna a mój to juz całkiem..bo ma tate z zagranicy..alee pięknyy jestt...!!!!!!!!
confounded a dlaczego nie macie tv?? i jak tam malutka grzeczna?;-)
Pauliś a niech łamie jak najwięcej:tak::rofl2:
Misia ale ci królewicz dał pospac;P
a gdzie reszta?? się podziała???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Andzia bo TV podobnie jak komputer uważamy za kompletną stratę czasu, a zawsze można wszystko w necie obejrzeć jak już człowiek bardzo chce :-) wystarczy nam tylko to jedno narzędzie szatana :-p a i rachunki za prąd są niższe ;-) a mała grzeczna dość, czasem pomarudzi w dzień jak to dzidzia :-) ale nocki ślicznie przesypia za to, od samego początku :-)

:szok::-p Ja bez tv nie moglabym wytrzymac ,pamiętam jak nam się 2 lata temu telewizor popsuł to mój tato o 23 do reala po nowy jechał..:-D:-D:-D

Ja używam TV przeważnie tylko dla bajek dla Sebusia i na wieczorne wiadomości.... A tak to radio leci..... ja tam nie lubie za długo na TV patrzeć :)

Daffodill- Adaś wcześniej nie zwracał uwagi na tv. Ale od 2 tyg patrzy na bajki i oczu oderwac nie moze. Zainteresowany strasznie, woła nawet czasem bym coś zobaczyła. Wiem,ze nie powinien,ale tyle mu to frajdy sprawia i czasem nawet wieczorem przed zaśnięciem lubi się zagapić.

Umi- dziś oglądałam program i mówiono o tym,ze pierwsze początki gdy dziecko zdaje sobie różnice z płci to powyżej 18m. Ale też bym się tym nie przejmowała. Bo cuż w tym dziwnego,ze chłopiec który sporo czasu spędza tylko z mamą ją naśladuje. To świadczy o inteligencji. Dzieci nas obserwują i uczą się. Nic tylko pozazdrościć takiej małej papużki.
Mój też chłonie teraz jak gąbka. Aż ciezko mi napisac o postępach-bo wiele się teraz nauczył gestów. I zadziwia mnie jak wiele rozumie. Choć mówi kilka słów.

Od kilku dni czytam Was i próbuje się wbić,ale ciezko.
Kiedyś dużo tu pisałam. Szczególnie w ciąży. Teraz czasu mniej-ale mam sentyment do tego podforum. Czytania nie odpuszczam-wchodzę prawie codziennie.

Dla tych którzy mnie nie znają. To po krótce mam na imie Marlena,mam 23 lata(stara heh??), mieszkam na Śląsku i mam ponad rocznego synka Adasia

Ostatnia edycja:
Chyba jestem za stara żeby nadrobić waszą produkcję:-D:-D:-D
Bez telewizora w sumie da się żyć. Nam się popsuł chyba ze dwa miesiące temu i go wyrzuciliśmy. Mamy jeden taki mały w sypialni i oglądamy tylko wieczorem tzn mój mąż ogląda bo ja b. rzadko.

lenka wiesz co? ja sie autami bawłam całe dziecinstwo na lalki nawet nie patrzyłam:-p wiec jak młody sie bedzie bawił lalkami to szczerze mówiac nie bede sie tym przejmowac przejdzie mu:-) ale on jakos i tak autka woli po mamusi hihi:-) i masz racje teraz nasze maluchy sa w takim wieku ze na prawdę wiele potrafią mój ogólnie gada po swojemu cały czas, ale jak nikt nie zwraca uwagi to potrafi czasem powtórzyc jakies slow ostatnio mówiłam cos o bajce do mojego T. i mały sie bawił autkiem akurat po chwili ja zaczełam układac ksiazki na półce a mały bawiac sie powiedział " bajka" ogólnie cały czas mówi baja albo beja ale widze ze niektóre słowa jak mu sie spodobają to próbuje powtarzac
confunded ło matko u mnie musi TV chodzic ja bym zgłupiała bez TV nie musze ogladac no ale... co do brata hihi on po prostu chcial nauczyć mame jak sie robi prawdziwy makijaż:-p

Co do TV móje dziecko nie patrzy prawie wcale chyba ze jest cos gdzie jest pies ale i tak po chwili ma to w nosie ale fakt jest taki ze jak przychodzimy to włącza TV no po prostu musi coś grac w domu

reklama
Do góry