reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Idę,miłej nocki :-)Daffodill Ja Ci wierze...
Dobranoc

dziekuje za zaufanie mimo ze jestem tu kilkanascie godzin z wami:) ale mam nadzieje ze bez trolli bedzie sie tu nadal milo pisalo...
mi sie tu u was bardzo podoba:)
mysmy zalozyly zamkniety i przez nia przenioslysmy sie tam..

Dobranoc:*

To i ja zmykam spac. Dobranoc wszystkim :*

Ostatnia edycja:
Hej dawno mnie tu nie było :) i tyle tego napisałyście że tylko tak z grubsza przejrzałam i WITAM nowe mamusie :):):)
U nas dzieciaki przeziebione ale już z tym powoli wygrywamy :):)
Ja już w 99 % zdrowa :)

Agatko widzę że dołączyłas do nas :):):) fajnie :):p

Patrycja nie martw sie wciagniesz sie w wir watku.....

dziewczyny osatnio szaleja z postami:)

Hejoo!!!

Jak tam? Co tam?:-)

Znowu te pipczone upały.. już nie wyrabiam.. 10 rano i kurcze sauna w pokoju:wściekła/y:
Kochane dostaliśmy w prezencie implasta :D tego ecoline:zawstydzona/y: jestem zachwycona.. ale teraz mamy dwa wózki..

Nie chciałby ktoś kupić? Cena do negocjacji..
Wózek NOWY jak quinny buzz TANIO! 2IN1 (1171949786) - Aukcje internetowe Allegro

To naprawde bardzo fajna bryka.. już się całkowicie do niego przekonałam.. a tu bęc:-D

ojj ot ci sie przytrafilo z tymi wozkami....o rany....:-D

Motylicaja a ile mają te dzieciaczki co ich pilnujesz?;)
:cool2:

tak Piotrus 3 latka i Gaba 2/....ale od wrzesnia nie wiem jak to bedzie....

Dziękuje za miłe przywitanie;-)
Tak patrze na te wasze pociechy i są takie urocze a mi jeszcze 3miesiące zostały jak moje maleństwo przestanie mnie kopać i ja zaczne mieć przewage heh:-Dmisia92 współczuje ja doprowadziłam do wypadku mojego brata gdy miał 4lata przyfasolił brodą w kaloryfer i się krew lała oczywiście dostałam opiepsz i musiałam po nim sprzątać bo to przezemnie związałam go ,żeby mi pod nogami nie biegał hehe;-)a teraz się z tego śmiejemy razem chociaż też miałam zakaz krzyczenia na niego to teraz sobie odbijałam to w polsce przed wyjazdem,że aż biedny siadał w kącie i błagał żebym przestała w niego jedzenie wpychać czasem hehehe

wiatmy:*

Witajcie dziewczyny.
czy zgodzicie sie bym do was dołączyła?
jestem młoda mama:) coreczke Julie urodziłam 18 grudnia jeszcze wtedy miałam 21 lat:)

witamy:*

hej:) ja rowniez jestem mloda mamusia:) urodzilam synka Alanka 5 grudnia 2009 roku:) wtedy mialam 21 latek:) wiec zalicze sie chyba do grona mlodych mam?

Daffi ,Paulus hejka:):*

witamyy

My mieliśmy szaleńczy dzień jak to z mężulkiem bywa. Trochę u jego cioci z Martynką siedzieliśmy, a tak to cały dzień czas w 3kę spędzaliśmy i jak Mysia zasnęła przed 19.00 to wskoczyliśmy do basenu na pół godzinki:) Ale bajer kiedy w wodzie jest cieplej niż na zewnątrz:)

Muszę się pochwalić - wreszcie dostałam pracę:):):):)

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daff-ja tez sluszalam o Trollu jednej Tu na BB co stracila podbno 1 dziecko z blizniaczej ciazy czy jakos tak masakra....

Zasnac nie moge:(Masakra
Paulinka a czemuz to?;) i jak film podobał się??

Motylicaja a to maluszki jeszcze;) a to ty niania pełną parą;)
Mi tez cos się spac nie chce hehe;)
Daffodil ja tez Ci wierze kochana;-)
Vegas nie mogłaś przeprosic tylko oszukiwac..a Martynka to twoja coreczka bo juz w nic Tobie nie wierze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja widze ze tu goraco bylo

ahh co do trolii to jest laska na forum mozna pow2iedziec ma druga szanse ;/ miala jedno konto zaczela wyzywac obgadywac klamac i sobie zrobila jeszcze jedno konto miala niby trojaczki ale ciagle uzywala starego konta i nowego pozniej sobie jeszcze jedno zrobila i jeszcze jedno dziewczyny ale bylo zabawy ona myslala ze mysmy sie nie skaply A ja znalazlam foty jakie miala tzn jakie nam pokazywala z cudzych galerii i blogow a wypowiedzii to z wikipedii wiekszosc miala laska nie normalna my wszystkie wiedzialysmy co i jak ale posmiewisko bylo niezle az w koncu powiedzialysmy glownym adminom co i jak ahh ale laska ma nowe konto siedzie teraz chyba na czerwcowkach ;/ ale i tak sobie zrobila jeszcze jedno konto i zrobila akcje ale moje drogie jest tzw toksyczne IP kupujesz sobie konto na teraz nie pamietam jak sie ten portal nazywa mylog czy jakos tak chyba i tam mozesz sobie ustalac nowe ip co chwile i nikt Ci nie powie ze to Ty jestes bo IP sie zgadzac niebedzie ...

no ale co do trolow to nie fajnie robia niejedne osoby niewiadomo po co takie zachowanie czlowiek ma swoje zycie a krzywdzii innych i wykorzystuje ;/

reklama
heja widze ze tu goraco bylo

ahh co do trolii to jest laska na forum mozna pow2iedziec ma druga szanse ;/ miala jedno konto zaczela wyzywac obgadywac klamac i sobie zrobila jeszcze jedno konto miala niby trojaczki ale ciagle uzywala starego konta i nowego pozniej sobie jeszcze jedno zrobila i jeszcze jedno dziewczyny ale bylo zabawy ona myslala ze mysmy sie nie skaply A ja znalazlam foty jakie miala tzn jakie nam pokazywala z cudzych galerii i blogow a wypowiedzii to z wikipedii wiekszosc miala laska nie normalna my wszystkie wiedzialysmy co i jak ale posmiewisko bylo niezle az w koncu powiedzialysmy glownym adminom co i jak ahh ale laska ma nowe konto siedzie teraz chyba na czerwcowkach ;/ ale i tak sobie zrobila jeszcze jedno konto i zrobila akcje ale moje drogie jest tzw toksyczne IP kupujesz sobie konto na teraz nie pamietam jak sie ten portal nazywa mylog czy jakos tak chyba i tam mozesz sobie ustalac nowe ip co chwile i nikt Ci nie powie ze to Ty jestes bo IP sie zgadzac niebedzie ...

no ale co do trolow to nie fajnie robia niejedne osoby niewiadomo po co takie zachowanie czlowiek ma swoje zycie a krzywdzii innych i wykorzystuje ;/
Sylcius ale to pisalas o Vegas??;)
a Vegas dawala jakies swoje zdjecia??
jak minął dzien?;) pewnie znowu zabiegana hehe;)

Do góry