reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej kochana moja:)

mua mua:*:*:*:*
ciekawe gdzie nas jeszcze razem przywieje hehehe:)

Hmm no to musze sie zastanowić nad zostawieniem tego wózka :) :-)

A mnie dzisiaj łapią skurcze :( o 2 w nocy obudziłam sie z takim rwącym bólem ręki od łokcia do nadgarstka, jakby mi coś wykręcało ją w środku..
Teraz na zmiane raz lewa, raz prawa łydka.. ehh a magnezu nie moge bo żelazo biore..:-(
Co chwille popijam inke z mlekiem, też nie wiem czy moge pić takie ilości w ciąży..:eek:

Mój D. zaraz wróci z pracy, musze mu papu podgrzać.. ehh.. przynajmniej zrobiło się pochmurno i kropi.. licze na jakąś większą burze.. może tym razem przewidywania meteorologów się sprawdzą..

A brzuch mam ogromny. OGROMNY:cool: w nic już się nie mieszcze, więc buszuje po allegro w poszukiwaniu jakichś fajnych ciuszków.

Ostatnio wylicytowałam taką tunike..
Zobacz załącznik 270903

A to my z dzisiaj :) 25 tc ponad 100cm w pasie (a startowałam z 60) i +8,5 kg. Masakra jakaś:D

Zobacz załącznik 270907

Wiesz od wczoraj nie działa na forum wstawianie zdjec....
jak mozesz to wstawiaj przez jakis programik:):):)
chetnie zobacze twoj brzunio bo moj w tym tyg byl juz bardzo spory i twoj jest niczego sobie patrzac na cm:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
daffodill wiatmy witamy wbijaj i pisz ;)
evi no ja tez za duzego nie mam ale ostatnio za duzo sie nadzwigałam i już im powiedziałm ze od 7 miesiąca koniec z wykorzystywaniem mnie do cięzkich robót.:-D nie mają wyboru musza sami sobie radzić
andzia upychanie do szafy to jedyne co robi moja siostra na hasło :posprzataj pokój.. jest niemożliwa a jak mama jej mówi żeby coś w końcu zrobiła to ona zaczyna marudzić dlaczego ona zawsze musi i musi tyle ze na tym sie konczy i ona nic nie robi ale czasem to ja na prawde wole sama posprzatac czy pozmywac bo i tak musiałabym po niej poprawiać wiec po co dwa razy robić :-D

pauluś u mnie strasznie gorąco nogi mi na szczęście nie puchną tylko siedze z zimnym okładem raz na czole raz na karku bo bym nie wyrobiła... ja chce deszcz!!!!!!!!!!

Ixidixi ..nie wyswietlają sie zdjęcia..nie wiem co to jest wczoraj dziewczyny tez chciały dac dały i niccc...
nie moge zobaczyc twojej tuniki..
aa z tego co widziałam na zdjeciach to ty masz tylko wielki brzuchol..a reszta to jestes szczuplutka..
no chyba ,ze cos się zmienilo..
a ładniutkie imię wybrałaś dla synka podoba mi się;) Oliś w skrócie mozesz mówic hehe:)

Daffodill no widzisz jaką masz grzeczną coreczke;) buziaczki dla niej;*

Nas to nic nie rozdzieli:)heh Alusiowi nawet jeden zabek nie wyszedl a Julcia ma juz caly arsenal:)

Jaki arsenał poki co 2 na wierzchu i to juz takie całkeim całkiem:)

Andzia nie taka grzeczna.. wkosc potrafi dac zwlaszcza jak ma isc spac:)

ok zmykam narazie musze sie szykowac bo idziemy na 8 rodziny do chrzesniaczki meza. do pozniej :)

ixi a ja mam juz albo dopiero jakies 6-7 kg na plusie ( nie mam w domu wagi zeby sie nie stresować) i + 30cm w brzuchu tyle ze ja juz prawie 30 tc

tunika śliczna. a brzusio to taki jak mój ;-)

Ostatnia edycja:
hej:) ja rowniez jestem mloda mamusia:) urodzilam synka Alanka 5 grudnia 2009 roku:) wtedy mialam 21 latek:) wiec zalicze sie chyba do grona mlodych mam?

Daffi ,Paulus hejka:):*

reklama
Do góry